Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהו סופו של כל קשקשן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה.......

לא יודע איך אבל הגיעו ביום שישי שני פלצנים עם אוניות מסע אלינו לפינה.......

אחד עם לינקולן באורך הגלות והשני עם קאדיליק ממש זהה...

הם יצאו להם עם פוזה עצומה... מה שמוזר כי שניהם היו נמחק קטע שעוסק במבנה גופם של ה,אורחים". וזה בטח לא רלונטי...בני. והתנהגו כאילו הם מקסימום שני באונסרים פימפים באיזה מועדון דיסקו ניו יורקי....... של שנות ה70.

כמובן שאני וחברי הגבנו בגיחוח קל על כל המחזה הזה... אבל בכל זאת ניסנו לקבל אותם בסבר פנים יפות... לא יודע מאיפה הצצו ואיזה פוזה ופלצנות שהייתה עליהם אבל פשוט הם הסתלקו... לאחר שהבנו עם מי יש לנו עסק ועזבנו אותם לנפשם שיראו את המפלצות של חברי המועדון ו"שכן ושיצאו להם העניים..."

אחד מהם לקח את הטלפון של אחד מחברי המועדון שעשה עבודת צבע לרכב שלו לבד...

אחרי 10 דקות בערך אותו חבר קורא לנו ומספר שהבחור נמחק (ר' לעיל) והפלצן התקשר אליו ואמר שהוא ניתקע בדרך עם הרכב והוא התחמם והוא לא יודע מה לעשות...

אומנם צחוק הגורל... ואלי שמחה ושנאת חינם אבל בהחלט היה מגיע לו........

וכל הפואנטה היא כזאת...

ניתקלתי יותר מידי בגישה כזאת של אנשים..... של תפיסת תחת.. של פוזה ... של זילזול...

לא יודע מה להגיד לכם.. אבל זה מרתיח...

קובי, ואותי מרתיח הסגנון המעליב ביחס למבנה גופם של אנשים ונשים, יהיו יפים או מכוערים, נכים או בריאים. בני, מנהל הפורום

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
טוב אז ככה.......

לא יודע איך אבל הגיעו ביום שישי שני פלצנים עם אוניות מסע אלינו לפינה.......

אחד עם לינקולן באורך הגלות והשני עם קאדיליק ממש זהה...

הם יצאו להם עם פוזה עצומה... מה שמוזר כי שניהם היו התנהגו כאילו הם מקסימום שני באונסרים פימפים באיזה מועדון דיסקו ניו יורקי....... של שנות ה70.

כמובן שאני וחברי הגבנו בגיחוח קל על כל המחזה הזה... אבל בכל זאת ניסנו לקבל אותם בסבר פנים יפות... לא יודע מאיפה הצצו ואיזה פוזה ופלצנות שהייתה עליהם אבל פשוט הם הסתלקו... לאחר שהבנו עם מי יש לנו עסק ועזבנו אותם לנפשם שיראו את המפלצות של חברי המועדון ו"שכן ושיצאו להם העניים..."

אחד מהם לקח את הטלפון של אחד מחברי המועדון שעשה עבודת צבע לרכב שלו לבד...

אחרי 10 דקות בערך אותו חבר קורא לנו ומספר שהבחור והפלצן התקשר אליו ואמר שהוא ניתקע בדרך עם הרכב והוא התחמם והוא לא יודע מה לעשות...

אומנם צחוק הגורל... ואלי שמחה ושנאת חינם אבל בהחלט היה מגיע לו........

וכל הפואנטה היא כזאת...

ניתקלתי יותר מידי בגישה כזאת של אנשים..... של תפיסת תחת.. של פוזה ... של זילזול...

לא יודע מה להגיד לכם.. אבל זה מרתיח...

קראתי את דבריך ואני עדיין מנסה להבין מי הקשקשן כאן.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

:wink: ככה זה שכותבים ממש מהר........

הקשקשן היה הבחור עם הלינקולן שדיבר ועשה הרבה רעש וצילצולים ותפס תחת ודיבר על עצמו ועל הרכב שלו ובסוף הוא וחברו נתקעו

ופתאם ביקשו עזרה.............. לא יודע זה פשוט מרתיח ומצחיק באותה מידה...

תחשבו שאתם אורחים באיזה מקום מתנהגים כאילו אתם בבית...

פורסם

בפורום הזה עילג

למבנה גופם של אורחים

לועג..

ומנהל פורום, כמו גננת

מצנזר עם מסננת

ואני עם תחושה עמומה

עוד לא מבין על מה המהומה

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
בפורום הזה עילג

למבנה גופם של אורחים

לועג..

ומנהל פורום, כמו גננת

מצנזר עם מסננת

ואני עם תחושה עמומה

עוד לא מבין על מה המהומה

איזה פרץ יצירתיות יצא מן הכלל!

כל הכבוד!

אור.

פורסם

מי לא מכיר את הזוג בחורים האלו שהאף שלהם למעלה כאילו הם קנו את כל הכבישים בארץ ישראל וייחד עם זה אותנו !!!

אפילו ששואלים אותם שאלות אז האף שלהם ישר עולה מעלה ומלגלגים- כאילו איך אתה לא יודע את זה!!

אנשים כאלו הורסים את המפגשים כי במפגשים כאלו אמורים לשאול שאלות ואנשים באותו אופן אמורים לענות ולא לשחק אותה,כי אנשים רוצים לדעת אז צריך להסביר להם בנחמדות, אם אנשים היו רואים מה הולך בחו"ל היו מבינים איך זה שמישהו מסביר לך על איזה שהוא דבר זה כזה כיף לשמוע כי הוא מסביר מכל הלב!!!

מקווה שהאף שלהם קצת ירד כי עובדה שכבר כמה אנשים אומרים את זה!!!

שבוע טוב לכולם!!

יקי!!!

פורסם

יקי.. אני חושב שאף שלהם ירד... שהם התקשרו כמו ילידם טובים שיחלצו אותם מאיילון........

דרך אגב יקי מה זאת אומרת במפגשים...?

פורסם
מי לא מכיר את הזוג בחורים האלו שהאף שלהם למעלה כאילו הם קנו את כל הכבישים בארץ ישראל וייחד עם זה אותנו !!!

אפילו ששואלים אותם שאלות אז האף שלהם ישר עולה מעלה ומלגלגים- כאילו איך אתה לא יודע את זה!!

אנשים כאלו הורסים את המפגשים כי במפגשים כאלו אמורים לשאול שאלות ואנשים באותו אופן אמורים לענות ולא לשחק אותה,כי אנשים רוצים לדעת אז צריך להסביר להם בנחמדות, אם אנשים היו רואים מה הולך בחו"ל היו מבינים איך זה שמישהו מסביר לך על איזה שהוא דבר זה כזה כיף לשמוע כי הוא מסביר מכל הלב!!!

מקווה שהאף שלהם קצת ירד כי עובדה שכבר כמה אנשים אומרים את זה!!!

שבוע טוב לכולם!!

האמת עד עכשיו לא ממש הבנתי על מה מדובר, אבל חברים (בניגוד למפקדים ומשפחה) אפשר לבחור ולברור, ומצד שני לא ניתן להכריח מישהו להיות נחמד אם הוא לא כזה...מתוך כל האנשים שהיו ביום שישי במפגש, מצאתי יותר כאלה שרציתי לדבר איתם מכאלה שלא, וזאת ללא הבדל דת מין צבע או סוג רכב..."אמור לי מי הם חבריך ואומר לך מי אתה...." תגובות בגובה הדשא, לא ראוית ולא מתאימות...נאמר ע"י חז"ל "הפוסל במום במומו פוסל...".רוצה לומר, לפני שאתה מפנה אצבע מאשימה לאחרים הסתכל על עצמך....שבוע טוב-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אולי אתה צודק בקשר לנחמד ולא נחמד וגם אני מוצא הרבה אנשים לשיחה ביום שישי במפגש וזה מאוד נחמד לדבר עם אנשים שזורמים בשיחה

אבל בקשר לתגובות דשא איך שאתה מגדיר ראויות מאוד כי ואללה עדיף שהם ידעו שאנשים לא כל כך נהנים בחברתם כי ההתיחסות שלהם לא הכי יפה!! אני שאלתי אותם פעם אחת משהו ואני לא אשאל בחיים יותר את אותם אנשים שענו לי בצורה כזאת !!!

בקשר ללהסתכל לעצמי אני ברוך השם תמיד יודע להסביר ולא עם האף למעלה כששואלים אותי אז אולי תכיר אותי לפני ותדע מי אני באמת לפני שאתה בכלל מדבר אלי ככה!!

ואם בא לך להגיד לי משהו אתה יכול גם לפנות אלי בפרטי!!

יקי!!!

פורסם

ראיתי את הטיפוס שנתקע בירידה ממחלף ק'קל באיילון תקוע,ופתאום הג'יפ שלי התחיל לנסוע מהר

יותר :-P :-P :-P :-P :-P -אותו הטיפוס שאתה מדבר עליו עם הלינקולן נעקץ כספית ע'י חבר שלי

ואז עוד כאב לי עליו עד שהבנתי עם מי היה לו העסק.עד עכשיו הוא בדרכמות על העקיצה,ואין ספק

שחבר שלי עשה את אחת המצוות הגדולות בחייו.

על טיפוס כזה נאמר הפתגם "עבד כי ימלוך" ומעולם לא ניגשתי אליו גם כשראיתי את טובי בנינו

במפגש רצים לראות את מופע "המערכת החדשה שלו", או את "הקולנוע שהתקין ברכב",ושמע לי

זו הדרך הטובה ביותר להרוג אותו-לא לזרוק לכיוון שלו .

פורסם
אולי אתה צודק בקשר לנחמד ולא נחמד וגם אני מוצא הרבה אנשים לשיחה ביום שישי במפגש וזה מאוד נחמד לדבר עם אנשים שזורמים בשיחה

אבל בקשר לתגובות דשא איך שאתה מגדיר ראויות מאוד כי ואללה עדיף שהם ידעו שאנשים לא כל כך נהנים בחברתם כי ההתיחסות שלהם לא הכי יפה!! אני שאלתי אותם פעם אחת משהו ואני לא אשאל בחיים יותר את אותם אנשים שענו לי בצורה כזאת !!!

בקשר ללהסתכל לעצמי אני ברוך השם תמיד יודע להסביר ולא עם האף למעלה כששואלים אותי אז אולי תכיר אותי לפני ותדע מי אני באמת לפני שאתה בכלל מדבר אלי ככה!!

ואם בא לך להגיד לי משהו אתה יכול גם לפנות אלי בפרטי!!

יקי, רעי כאח לי....

לא כיוונתי בדברי אליך! דברתי בהכללה, השיטה לנהוג באנשים שאינם כלבבך להשיבם בשתיקה רועמת...

למרות שיש כאלה שיפרשו זאת כהיתנשאות גם....בקשר להיכרות אשמח גם אשמח בהיזדמנות הראשונה

אני זה עם הקרחת הנוצצת, והחור בכיס-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אף אחד.. לא זרק לכיוון שלו.............

אבל החוצפה של לדפוק פוזות ועוד לבקש עזרה כאילו אנחנו חייבים לו משהו...

שילך לחברים שלו ששם הוא נפגש איתם כל שבוע...

פורסם
יקי, רעי כאח לי....

לא כיוונתי בדברי אליך! דברתי בהכללה, השיטה לנהוג באנשים שאינם כלבבך להשיבם בשתיקה רועמת...

למרות שיש כאלה שיפרשו זאת כהיתנשאות גם....בקשר להיכרות אשמח גם אשמח בהיזדמנות הראשונה

אני זה עם הקרחת הנוצצת, והחור בכיס-רן

חחח וואי זה קשה יש הרבה אנשים עם קרחת נוצצת :)

יקי!!!

• תוכן חדש...