Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנת אותי אחי, הכוונה שלי הייתה שזה בכלל לא קל איך שכולם חושבים , להפך אם אתה אוהב את זה תנסה בבקשה, אם לא תצליח תפנה לאנשים שכן מצליחים.

בהצלחה!

צודק, פעם לפני כמה חודשי קראתי פה כל מיני עבודות שבחור אחד עשה, אחרי זה קראתי פה בנושא אחר גם רשימת חומרים, הלכתי קניתי, בזבזתי כסף, ומה שיצא נראה כמו משהו....לא מובן.

החומרים גם לא הכי זולים בעולם (אם תקנה בכמויות ממפעלים ישתלם).

בסוף עשיתי גבות מאיזולירבנד.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא הבנת אותי אחי, הכוונה שלי הייתה שזה בכלל לא קל איך שכולם חושבים , להפך אם אתה אוהב את זה תנסה בבקשה, אם לא תצליח תפנה לאנשים שכן מצליחים.

בהצלחה!

תודה. הבנתי אותך אח. פשוט אמרתי שכך לומדים.

אני אף פעם לא ידע אם זה קל עד שאני לא ינסה בעצמי.

:-) just smile
פורסם

אנשים אתם סתם מתבאסים ביגלל שלא יוצא לכם הכל מפעם הראשונה וזה חבל כי אחרי כמה ניסיונות בעבודה עם פיבר הכל מתחיל לזרום! הנה קחו לדוגמא את הבחור בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=70049&page=2&pp=15 הבחור כל כך רצה לעשות לבד טמבון מפיבר וביגלל הרצון העז שלו הוא עשה אותו לבסוף,כל מה שצריך זה רק רצון.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אנשים אתם סתם מתבאסים ביגלל שלא יוצא לכם הכל מפעם הראשונה וזה חבל כי אחרי כמה ניסיונות בעבודה עם פיבר הכל מתחיל לזרום! הנה קחו לדוגמא את הבחור בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=70049&page=2&pp=15 הבחור כל כך רצה לעשות לבד טמבון מפיבר וביגלל הרצון העז שלו הוא עשה אותו לבסוף,כל מה שצריך זה רק רצון.

מסכים איתך ב100% !

רצון זה הכוח הנפשי לעבודה פיזית!

:-) just smile
פורסם

יצא אחלה,יותר טוב ממה שתכננת בהתחלה(בתמונות פוטושופ).אהבתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש לי לומר לך רק דבר אחד מי שחתך לך את הצורה של הגבות צריך לחתוך לו את הידיים על הגועל הנפש שהוא עשה! תסתכל טוב טוב איזה הבדלי גובה ועווי בין הגבות! חבל על כל העבודה,אני אישית ממש לא אהבתי את התוצאה הסופית!,אם הייתי יודע שזה יהיה התוצר הסופי לא הייתי שם בזה יד!. מה שיצא לך בסוף זה היונדאי קורצת :mm_wink: .

we 079.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

איי איי על הפרופסור, לדעתי זה לא מפריע.

יפה מאוד.

תמיר

פורסם

מיצובישי רולס צדק אכן יש קצת אי סימטריות , אבל זאת עבודת חיתוך ראשונה והצורה היא קשה,.

אבל עם כל פעם לומדים! וכמו שתמיר אמר לא שמים לב לזה בתמונות , ובטח שלא במציאות :-)

אשמח לשמוע עוד תגובות.

פורסם

היי,

מישהו יכול לעזור לי בקשה ...אני רוצה לדעת מה החומרים הדרושים כדי להכין גם שבלונות כאלה...

בעיקר לרכב אבל גם לכל מיני דברים...

תודה

אה ועוד משהו איך בדיוק צובעים את זה בצבע של האוטו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...