Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חבר'ה זאת התוצאה הסופית אחרי פחחות וצבע.... הגבות עכשיו בייבוש עד מחר. וביום חמישי הם כבר ישבו במקום שחיכה להם הרבה זמן...

אני יעלה את התמונות אחרי ההרכבה אבל ניתן עכשיו לראות איך זה יושב על הפנס פחות או יותר.

אשמח לתגובות:-)

we 066.jpg

we 068.jpg

we 070.jpg

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צלם תמונה מרחוק שרואים את הגבות בקונטקסט של הרכב.
התמונות של אוטו מרחוק ו 2 הגבות יהיו אחרי ההתקנה..
פורסם

תתחדש יצא מאוד יפה.

אפשר קצת פירוט על תהליכיי ההכנה כי אני ממש רוצה לעשות את זה אבל אני לא יודע איך משתמשים בחומרים ואני לא רוצה שמישהו יעשה מעניין אותי לעשות לבד.

ובקשר לפחח כמה עלה הליטוש, צבע וכו'?

:-) just smile
פורסם
תתחדש יצא מאוד יפה.

אפשר קצת פירוט על תהליכיי ההכנה כי אני ממש רוצה לעשות את זה אבל אני לא יודע איך משתמשים בחומרים ואני לא רוצה שמישהו יעשה מעניין אותי לעשות לבד.

בקשר לשימוש בחומרים תעשה חיפוש בפורם ותמצא הרבה מידע שמושי...

מחיר עלות של פחחות+צבע מטלי+כיסוי לאק 250 ש"ח העבודה הזאת נעשתה אצל אחד הפחחים הכי טובים שאני מכיר.. ניתן גם לראות את התוצא...

בקשר לפירוט איך עושים בפרוייקט הבאה שלי אני יפרט יותר..

פורסם
תתחדש יצא מאוד יפה.

אם לא יודעים לעבוד לא כדאי להתעקש עדיף לתת למישהו שכן יודע כי זה סתם כסף מבוזבז וחבל.
פורסם

אוקיי תודה לכם.

GETZ אם לא יודעים - לומדים. ואם למדתי משהו מהכסף שהוצאתי על חומרים-אז זה לא כסף מבוזבז.

:-) just smile
פורסם
אוקיי תודה לכם.

GETZ אם לא יודעים - לומדים. ואם למדתי משהו מהכסף שהוצאתי על חומרים-אז זה לא כסף מבוזבז.

לא הבנת אותי אחי, הכוונה שלי הייתה שזה בכלל לא קל איך שכולם חושבים , להפך אם אתה אוהב את זה תנסה בבקשה, אם לא תצליח תפנה לאנשים שכן מצליחים.

בהצלחה!

פורסם
טוב אז ככה, אז בהתחלה רציתי מסכות, אבל אחרי שראינו איך זה נראה במציאות עם השבלונה על הפנס , שיניתי את דעתי, כי זה עשה את האוטו "ילדותי" מדי אבל הגבות עושות את האוטו יותר אגרסיבי כמו שחלק אמרו פה אז הלכנו עם הגבות.

זה FUCKING יונדאי גטס, GET REAL!

פורסם
מחיר גבות מוכנות ללא צביעה - כ250ש"ח
אתה צודק ידידי אבל המחיר מדובר על גבות שכבר יש סקיצה, יאנו גבות כמו על גולפים הונדות וכאלו, אבל לך לכל בעל עסק ושיכין לך לבד נגיד בשביל כל אוטו שעדיין אף אחד לא עשה ואז נראה כמה יקחו ממך תבקש שיכינו לך גבות קסטום מייד שעוד אין לו שבלונה בשביל זה. ותחזור אליי עם תשובה סבבה?

ולOFIR : אם תוכל תעשה לי סיבוב על הפרארי שלך סבבה? תודה.

פורסם

בקשר לפירוט איך עושים בפרוייקט הבאה שלי אני יפרט יותר..

חח ממש לא ניראה לי שזה היה הפרויקט שלך!(מעניין מה עשית שזה נהפך להיות הפרויקט שלך? אהה כן שכחתי חתכת לצורת גבות מצורה מוכנה של מסכות,ונתת לצבעי לסיים את העבודה :lol: ).
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...