Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אמרת או לא אמרת?

אז יפה, נכון אומנם לא אני חתכתי את הכול אבל עזרתי במה שיכלתי , ותאמין לי זה מספק אותי מעל ומעבר, אז אם אתה אומר למישהו שאם לא יצא הכי טוב אז צריך להמשיך עד שזה מצליח , אז בי מותר להכנס ולעצקוץ אותי על ימין ועל שמאל?

די כבר להכניס את הצד האישי לפורום!

לא טוב לך? אל תסתכל! תחסוך ממני את הדעה המקצועית שלך מר פרופסור.

נכון אמרתי והמילים הללו היו מכוונות לאנשים שבאמת עושים משהו עם היידים שלהם ולא עם הלשון (לדוגמא מה שאתה עשית בתרד הזה) אם אתה היית באמת משהו עושה בכל העסק הזה הייתי באמת מפרגן לך פשוט היה מגעיל לראות איך אתה לבסוף משאיר אותי בצד בכל העסק הזה.

ועוד דבר פורם זהו מקום ציבורי ועקב זאת אני יכול לרשום כל תגובה שאני אחשוב לנכון לרשום מבלי לשאול אותך האם התגובה הזו מוצאת חן בעיניך או שלא!.

ותסתכל שוב על התאריך בהודעה הראשונה: 10-09-2005, 17:31

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נכון אמרתי והמילים הללו היו מכוונות לאנשים שבאמת עושים משהו עם היידים שלהם ולא עם הלשון (לדוגמא מה שאתה עשית בתרד הזה) אם אתה היית באמת משהו עושה בכל העסק הזה הייתי באמת מפרגן לך פשוט היה מגעיל לראות איך אתה לבסוף משאיר אותי בצד בכל העסק הזה.

ועוד דבר פורם זהו מקום ציבורי ועקב זאת אני יכול לרשום כל תגובה שאני אחשוב לנכון לרשום מבלי לשאול אותך האם התגובה הזו מוצאת חן בעיניך או שלא!.

סליחה אתה לא תגיד לי מה עשיתי עם היידים שלי ומה לא, כי מאז שסיימת עם השבלונות לא עשית כלום, קיבלת את הקרדיט שלך , וחוץ משבלונות לא עשית כלום! אמרתי לך תודה ענקית על זה גם בSMS וגם בפלאפון! אני לא מבין מה אתה עוד רוצה? זכותך לחשוב מה עשיתי ומה לא. וגם אם הייתי עושה את כל האוטו עם הידיים אתה היית ממשיך לעקוץ כי אתה לא יודע להפריד בין פסים אישיים לבין דברים אחרים.

אבל פה אני כבר לא יכול לעשות כלום

פורסם

מה? איך? שמר עוד לא נעל? נירא לי בסופו של התרד יהיו לי 700 ולא 682 :-P.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
רציתי גבות עדינות וסולידיות וזה מה שיצא בסופו של דבר.. וגם לא רציתי שזה יפגע במהלומת האור של הפנס.

הנה לכם מהלומת אור :

don

מה? איך? שמר עוד לא נעל? נירא לי בסופו של התרד יהיו לי 700 ולא 682 :-P.

אל תדאג , ציטוטים מיותרים , צ'אטים , בלבולי מוח . כולכם מוזמנים אליי למשרד מחר לקבלת מעקב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...