Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי ה-Air flaw meter באונו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לומר לי האם זה קשה להחליף חיישן AIR FLOW בפיאט אונו IES שנת 95

כמה אני צריך לצפות לשלם על חיישן כזה בכלל?

ועל העבודה?

כמה זה יעלה?

אי אפשר לדעת פותחים ורואים!

מוסכניק / רופא שיניים

פורסם

מד כמות זרימת אוויר, חיישן כזה יעלה די הרבה אם הוא חדש, הייתי ממליץ לך לחפש בפירוקיה ההבדלים יכולים להיות משמעותיים.

לחלק מפירוק לא הייתי משלם יותר מ300 ש"ח וזה עדין גבוה.

בהצלחה

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

אין בפיאט אונו מד כמות זרימת אויר אלא חיישן מצב מצערת, חיישן טמרטורת אויר נכנס ומנוע צעדים לסרק עם מתג דוושה משוחררת בתוכו.

ראית כבר שעבודה חובבנית גורמת לסתם הוצאות כספיות, אז המלצתי לך לגשת למוסך מומחה.

סביר למדי שניתן להשיג חלקים משומשים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי, האם חיישן מצב מצערת ניתן לרכישה\החלפה בנפרד מגוף המצערת ?

מוסך שאיתו התייעצתי לגבי מוזרויות הרכב שלי (אונו 95 1.4IES) חושד בחיישן הזה, ומציין מחיר ארבע-ספרתי למכלול של מצערת+חיישן מפירוק...

נא חווה דעתך... :roll:

פורסם

כל בית המזרק עם חיישן המצערת וחיישן טמפ' האויר מסופק כיחידה אחת יקרה (מתוצרת "בוש") וזאת כי מבוצע ע"י היצרן כיול וכוון מדויקים של המכלל.

למרות זאת ניתן לרכוש, בזול יותר, מכלל כזה מפרוקי רכב ולקוות שיהיה במצב טוב ושמיש.

כדאי ורצוי לבצע, לפני כל דבר, אבחון מדויק לא סתם להחליף חלקים יקרים ללא צורך ולדעתי במוסך מורשה פיאט טוב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

טוב אז אחרי שעברתי כאן בפורום על כל ההודעות שקשורות במנועי צעדים, חיישני MAF ומערכות הזרקת דלק בכלל, הבנתי שהבעיה שהייתה לי לא נובעת מהמנוע צעדים עצמו אלא כנראה מאחד החיישנים.

תשאלו למה?

אז ככה, בנוסף לכך שהאוטו לא הצליח לשמור על סל"ד בסרק הייתה גם תופעה שבמצערת מלאה הוא האיץ לאט יותר מחצי מצערת.. ., מישהו אמר MAF?

אז קודם כל ניסיתי והצלחתי (להפתעתי אך בעיקר להפתעת אישתי) לסדר בחזרה את הבוכנה שפירקתי מהמנוע צעדים, אחרי זה ניסיתי לחפש איפה לעזאזל החביאו את ה MAF באונו (95 IES)

שמחתי לקרוא היום שלא מצאתי אותו בעיקר בגלל שהוא לא קיים שם אבל מה שכן מצאתי זה פלאג שמחובר לבית המצערת מצד שמאל שנראה באופן חשוד כמו הפלאג של ה-MAF מתוצרת BOSCH שראיתי באינטרנט...

אחד היתרונות המעטים שיש ברכב ששוויו לא עולה על 10,000 ש"ח (ביום טוב) זה שאתה קצת פחות מפחד להרוס אותו, אז ניסיתי "לשחק" עם הפלאג והפלא וופלה כמו שאומרים כל נגיעונת קטנטונת בפלאג עוד לפני שהוצאתי אותו אפילו סחטה זימזומים ותיקתוקים מ....נכון מהמנוע צעדים.

אני לא בטוח מה זה אומר אבל מאז שהוצאתי את הפלאג ניקיתי לו את המגעים והחזרתי אותו בחזרה האוטו מתנהג למופת, אז או שהבעיה נפתרה או שאני עוד אחזור אליכם אבל בסך הכל תודה לכולם על העזרה!

כמה זה יעלה?

אי אפשר לדעת פותחים ורואים!

מוסכניק / רופא שיניים

פורסם

נשמע כמו המחבר של החיישן מצב מצערת.

מזל טוב :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...