Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב rockford p2 VS KAPPA 12.1 INFINITY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההגברה תהיה גישור 2 ערוצים ב JBL 75.4 ,

חשוב לי דיוק ואיכות יותר מעוצמה.. ככה שהבאס יהיה פאנצ'י ונעים.. ולא סתם רעש ודפיקה סתם עם כל אות.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא שרוקפורד זה משהו להתבייש בו - אבל אני חולה על נטפיניטי (ומוראל)

ולכן אני אומר (גם על סמך ניסיון עם הסאב הזה שהוא מאוד מדוייק ומאוד פאנצ'י)

kaaapppppppppaaaaaa

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מנסיון עם מגבר בריא. האינפיניטי 12.1 הרבה יותר נעים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

האינפיניטי נציל ביותר ונשמע מעולה. עוצמה של ~ 300 וואט והJBL תרקיד אותו ותיתן תוצאה טובה. רוב הדגמים שנמכרים הם DVC של 4 אום, תבדוק שאתה קונה SVC 4 אום.

ה COMP VR לא נציל בגרוש. הוא מגיע רק בDVC - אתה תצטרך 2X2אום כדי לקבל 4 אום לצורך גישור בJBL.

הרוקפורד P2 אומלל מול האינפינטי וכל מילה מיותרת. אם אתה רוצה רוקפורד אז הסטייג 3 יכול להתמודד מול האינפינטי מבחינת איכות

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

גם אני בדעתו של עתיד קיקר COMP VR

אני אישית נורא אוהב אותו נותן סאונד, פאנ'צי מדיוק ועדין.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

האינפיניטי קאפה הוא סאב מאוד נציל,ולכן גם בהגברה חלשה יותר הוא יתן הענות יפה.

לכן אני מבין ה2 אני אמליץ עליו בחום,הP2 פחות נציל ממנו ונשמע שונה לגברי,אם זה יותר לכיוון של SQ ודיוק ,זה האינפיניטי.

תתחדש!.:)

under construction..

פורסם
האינפיניטי קאפה הוא סאב מאוד נציל,ולכן גם בהגברה חלשה יותר הוא יתן הענות יפה.

לכן אני מבין ה2 אני אמליץ עליו בחום,הP2 פחות נציל ממנו ונשמע שונה לגברי,אם זה יותר לכיוון של SQ ודיוק ,זה האינפיניטי.

תתחדש!.:)

האינפינטי יותר לדיוק וSQ...? וה P2 נשמע אחר לגמרי ? כאילו הוא לא מדויק ולא SQ ?

פורסם

לא, זה לא שהוא לא מדוייק,אומנם בהשווה לאינפיניטי קאפה הוא באמת פחות מדוייק ,אך יש סאונד שונה לגמרי,הP2 הרבה יותר פאנצ'י וחם,מבחינת הענות האינפיניטי יותר "מוזקלי" ו"עמוק" עד כמה שניתן להגדיר את זה כך...

קצת קשה להסביר את זה ככה,אבל תשמע את שניהם ותראה בדיוק מה ההבדלים..

under construction..

פורסם

אינפיניטי שיושב בתוף תיבה אטומה וקטנה (לפי הגדרות יצרן כמובן - בערך 1 FT^3 ~ בגודל 28ליטר) נשמע טוב מאוד ומוזיקלי.

התיאורים לצליל תמיד בעייתיים אבל במוזיקלי אני מתכוון שצלילים של כלים מוזיקליים שיורדים נמוך כמו טובה, קונטרה באס וכדו' נשמעים מציאותיים כלומר כמו הכלי המוזקלי.

חלק מהסאבים גורמים לצלילים אלו להישמע כמו נהמה עמוקה או גרגור לא ברור...

הCOMP VR ששמעתי היה מדור קודם אך נראה לי שרק צבעו הדגם החדש עכשיו בצבע כסוף. הוא היה בתיבה פתוחה ושמעו רק בום בום בררררר בום בום ברררררר, לא משהו.

הרוקפורדים PUNCH מהדור האחרון מאכזבים.

בתקציב שלך יש פייז טרילר (לי יש את ה 10 אינץ והוא נהדר), סאבים של MB, סרווין VMAX... יש עוד אפשרויות אכותיות.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אני מסכים לגבי התיאורים לצליל..:)

אני יכול להשתמש במושגים פלצניים כמו "מלא צבע" "חם" "רבגוני" "בעל נפח" "עשיר" אבל זה מזכיר לי את כל ההתקנות אודיו בייתי שעשיתי והתיאורים האלו פשוט החליאו אותי.:).

לך תנסה להסביר למישהו למה רמקול שמחובר על סטנד זכוכית בעובי מסויים על גובה ספייק מסויים בזווית ספציפית תורם להעברת הבאס לרצפה, וחלוקה שונה מבחינת תנודת אוויר בין הטאוור לרצפה...(בטלפון כמובן)...

פשוט זוועה.:)

under construction..

פורסם
לא, זה לא שהוא לא מדוייק,אומנם בהשווה לאינפיניטי קאפה הוא באמת פחות מדוייק ,אך יש סאונד שונה לגמרי,הP2 הרבה יותר פאנצ'י וחם,מבחינת הענות האינפיניטי יותר "מוזקלי" ו"עמוק" עד כמה שניתן להגדיר את זה כך...

קצת קשה להסביר את זה ככה,אבל תשמע את שניהם ותראה בדיוק מה ההבדלים..

חחחחח איזה מושגים!!

מה זה פאנצ'י וחם ?:(.. מרגישים בחום שלו או מה ?:roll:

ובכלל מכירים חנות שאוכל אצלה לשמוע את שניהם .?

תודה

• תוכן חדש...