Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המזגן באוטו לא מקרר..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא רק עושה אוויר..

האם זה יכול להיות רק עניין של גז או עוד סיבות.. אני הולך מחר למלאות גז, השאלה האם זה יעזור..

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוב הסיכויים שזה גז (ואם יש לך רכב ישן תתכונן לשוק - מילוי גז יכול לעבור את ה-300 ש"ח!)

אם זה משהו אחר (בעיה חשמלית, מדחס וכולי) - תדע רק אחרי הבדיקה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הוא רק עושה אוויר.. אל תדאג, כולנו עושים רק אויר.

האם זה יכול להיות רק עניין של גז או עוד סיבות.. אני הולך מחר למלאות גז, השאלה האם זה יעזור... כמובן שיעזור, עד ששוב יברח כל הגז. עליך לא רק לעקוף את הבעיה אלא גם לפתור אותה. מזגניסט טוב ידע למצוא את המקום ממנו בורח הגז ולטפל בו.

פורסם

אל תמלא גז לפני שאתה מבטל דליפת גז ממערכת במיזוג...

בדיוק כמו שלא תמלא מים לרדיאטור לפני שאתה מבטל את נזילת המים ממקור הנזילה...

אותו דבר בדיוק!

פורסם

יש מצב שזה רק מילוי גז, דבר שכיח והגיוני.

אך יכול להיות שיש לך דליפה מאחד הצינורות.

או שיש לך פילטר סתום(מייבש) או אולי שסתום סתום.

אתה פתאום הרגשת שהוא לא מקרר או שזה הלך והחמיר?

under construction..

פורסם

אין דבר כזה "רק מילוי גז" המערכת אטומה בלחץ מטורף והיא לא עובדת כמו המנוע ששותה דלק ומתדלקים כל כמה זמן שצריך... לא אמור לצאת מהמערכת גז לעולם (כמובן כל עוד אין דליפה)

פורסם
יש מצב שזה רק מילוי גז, דבר שכיח והגיוני.

זה אולי שכיח אבל בכלל לא הגיוני

זו מערכת סגורה ואטומה.

פורסם
מהו הרכב? האם המדחס ניכנס לפעולה?
חתימה.. (מה עוד צריך לדעת)

אין לי מושג אם המדחס נכנס לפעולה...

מאז שקניתי אותו המזגן ככה, בכל מקרה אני כמעט ולא משתמש בו, חוסך.

עזבו קמצנות לא קמצנות.. אני משלם על הדלק.. אז לא אכפת לי לסבול..

אבל בימים שזה כמעט ובלתי אפשרי ואני עם עוד אנשים באותו, אז משגעים אותי על המזגן..

פורסם
זה אולי שכיח אבל בכלל לא הגיוני

זו מערכת סגורה ואטומה.

תגיד,קראת גם את המשך ההודעה שלי או רק את השורה הראשונה...

בכל מקרה זה כן דבר הגיוני ואין רכב שלא זקוק מתישהו למילוי גז,כמו בכל מערכת מיזוג אוויר בעולם.

נכון שזאת מערכת שהיא אטומה ובלחץ.

אבל מדי פעם ממלאים גז,שמן,ועושים ואקום מחדש.-->דבר שכיח במכוניות במודלים ישנים יותר או מהתעייפות חומר של צנרת כתוצאה מבלאי .

אך כמו שכבר ציינתי יתכן ומדובר בדליפה מאחד הצינורות או פילטר סתום,או שסתום סתום,בכל מקרה במקרה כזה עובדים שלב אחר שלב החל מהצנרת ,ונטיל ,ואז פילטר אז שסתום ואם כל הרכיבים הללו תקינים,אז יכול להיות בעיה במדחס.

בכל מקרה חוץ מהצנרת שניתן לזהות דליפה באופן ויזואלי(יש דליפה של שמן) לא ניתן לדעת איפה סתימה\תקלה אלא עם עושים בדיקת זרחן...

under construction..

פורסם

אייל שוב התחלת ? שוב סקר סאן רוף :D:D

בכל מקרה.....אפשרויות זה וואקום + גז, יכול להיות שהמערכת לא במייטבה...לאחרונה הוחלף אצלי פילטר קטן ומיוחד שיושב בתוך צינור הגז מתחת לשסתום....תפקידו לנקות את הגז שעובר במערכת....

המזגן שלך גם לא מקרר שהמאוורר על מהירות 1 ? יענו הוא לא עושה בכלל פוזה של קור או שהוא מקרר אבל ממש גרוע

• תוכן חדש...