Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המזגן באוטו לא מקרר..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזגן ברכב זה בדיוק כמו מזגן בבית

הגז לא צריך לדלוף, זו מערכת סגורה, אטומה, וגם ייבשה.

זה חשוב מאוד למצוא מהיכן הדליפה שכן יש רכיבים שלא ניתן לגשת אליהם ולבדוק אותם כמו הראדיאטור הפנימי.

איתור הדליפה ע"י מילוי גז ואז להעמיס לחץ גבוה בצנרת ע"י חנקן

הלחץ הגבוה גורם לדליפה להיות יותר חמורה ואז יותר קל למצוא אותה ע"י גלאי להבה.

ייתכן ולא תמצאו את הדליפה ואז אין ברירה ויש למלא גז מספר פעמים עד שהדליפה נהיית חמורה (גז דולף כל שבוע ואף פחות) ואז יש סיכוי רב יותר למצוא אותה.

פורסם

אין לזה זמן מוגדר כמו שאין זמן מוגדר אחרי כמה קילומטרים המנוע מת או הגיר, הבנת לאן אני חותר...

תבדוק אם המדחס ניכנס לפעולה(אתה אמור לשמוע אותו ניכנס לפעולה בזמן הפעלת הקירור), אם הוא לא ניכנס , כנראה שאין לך גז במערכת(מצד שני, אז גם האיורור סתם לא היה נידלק נראה לי), אתה צריך לעשות בדיקה היכן יש דליפה,לתקנה, והכניס גז למערכת

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

טוב, אמנם אוטוטו מסתיים הקיץ, אבל במוסך יכולים לבדוק את העניין (ולטפל, אם יש צורך), או שצריך ללכת למומחה למזגנים?

פורסם
טוב, אמנם אוטוטו מסתיים הקיץ, אבל במוסך יכולים לבדוק את העניין (ולטפל, אם יש צורך), או שצריך ללכת למומחה למזגנים?
למה ללכת לחייט , לתקן נעלים כשאפשר ללכת ישר לסנדלר?!

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

למי שרשם שגז לא אמור לדלוף בכלל ,זה לא נכון.

גם במזגנים ביתיים ממלאים גז פעם בכמה שנים,אמנם לא כמו ברכב אבל זכור שאין לך שם ויברציות בלתי פוסקות וכו.

שמעתי גם ממתקין מזגנים שמומלץ לפתוח מזגן על קירור מדי פעם גם בחורף-זה מונע בריחה.

פנתר אבל לא ורוד

פורסם

מומלץ להפעיל מזגן מדי פעם בחורף כדי לאפשר לאלמנטים המשמנים שבגז להגיע לכל האטמים במערכת ולמנוע התיבשות שלהם.

גם מערכת קירור ביתית צריכה לפעמים מילוי גז. דליפה יכולה להיות ממש זעירה ובלתי ניתנת לגילוי. במקרר שלי בבית אני מוסיף גז פעם בשנתיים שלוש. זה יותר זול ופשוט מתיקון. כנ"ל במזגן ברכב. הגז מחזיק לי קיץ-שניים ועל דליפה כזו לא צריך ללכת למזגיוב שיגיד שצריך להחליף מדחס באלפיים ש"ח, כי היה לו שבוע חלש והוא צריך לשלם מזונות בראשון לחודש.

פורסם

במזגן אצלי בבית כבר 8 שנים עובד על הגז המקורי

זו מערכת סגורה וזה לא אמור לדלוף , דליפה יכולה להיות מכל מקום, אם יש דליפה אז יש תקלה, ...

אני אישית מצפה בלכה את המאייד הפנימי ע"מ שלא יתרכב בגלל המים.

פורסם

תראו מה צריך לפרק בגולף 99 כדי להחליף ראדיאטור מזגן פנימי

העבודה לוקחת כיומיים ולי לקחה 3 ימים כי סידרתי עד דברים כמו ציפוי של צמות חיווט שנפרם, מציאת מיקום טוב יותר לקרוסים של הקומפוננט , הדבקה של חלקי פלסטיק שנשברו קלות בעבר, ניקוי מקיף של הפלסטיקה המפורקת ועוד....

מחר אני מסיים את העבודה, את הראדיאטור החדש ציפיתי בספריי "זפון לק" שהוא נותן ציפוי לכה דקה שמונעת מגע ישיר בין הראדיאטור למים מהאוויר וריקבונו במיוחד בתחתיתו ובהלחמות של הצינורות שהם המקום המועד לפורענות ולדליפת גז המיזוג.

תהנו..

1.JPG

2.JPG

3.JPG

befor.JPG

בית יחידת האקלים.JPG

הרבה הרבה חלקים.JPG

פורסם

עוד ודיי..

כתוצאה בשימוש במשך חיי הרכב במיי קירור של VW G12 בלבד ללא תוספת מים כלל,

בראדיאטור חימום פנימי לא נמצאו סימנים לקורוזיה שכן יצאו ממנו מים אדומים צלולים. גם עמיתי לעבודה והבוס שלי אמרו שאין צורך להחליף אותו אך זה לא יזיק, החלטתי לקחת צ'אנס ולהחזיר אותו חזרה.

זו הרבה עבודה של פירוק והרכבה, עבדתי בצמוד למחשב הנייד שלי שם יש לי את המדריך המלא של היצרן לתיקונים ולתחזוקה, הספר עזר לי מאוד שכן לכל רכב יש את היחודיות שלו ועבודה בסדר גודל זה ללא ספרות אחזקה מקצועית של היצרן הינה כמו ללכת בחשכה...

ראדיאטור חימום.JPG

פורסם
במזגן אצלי בבית כבר 8 שנים עובד על הגז המקורי

זו מערכת סגורה וזה לא אמור לדלוף , דליפה יכולה להיות מכל מקום, אם יש דליפה אז יש תקלה, ...

צודק , אבל .

יש דליפות זעירות בגלל חיבורים , הלחמות וכיו"ב.

מערכת שמחזיקה את הגז שנתיים בערך , אני לא ממש רואה סיבה להתחיל להחליף בה רכיבים על ימין ועל שמאל.

מילוי גז - כ- 200 ש"ח. יחזיק שנה ? מספיק טוב לי.

הרי אתה לא הולך ועושה אוברול למנוע כל פעם שיש בריחת קומפרסיה של 4 אחוז ומעלה , לא ?

• תוכן חדש...