Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :smilecolr

יש לי סדק במיכל מים של הווישרים

יש למישהו רעיון, אם מה כדאי לי להדביק אותו.

דבק אפוקסי לא יתפוס טוב וסיליקון לא יחזיק יום

מה לגבי פוליאסטר ? הוא קצת יותר גמיש.

אולי מישהו מכיר חומר אחר שיכול לעזור ???

תודה, דודו

פורסם

כמה כבר עולה מיכל פלסטיק מעאפן? שווה לך את כל העבודה המצוקמקת שתצליח לעשות עליו, אנחנו כל כך אוהבים לתקן ואחר כך להסתכל על העבודה ולהגיד סידרתי וכו' אבל דחיל ראבאק מיכל פלסטיק, רק החומר איטום יעלה לך יותר ממיכל חדש.

פורסם
כמה כבר עולה מיכל פלסטיק מעאפן? שווה לך את כל העבודה המצוקמקת שתצליח לעשות עליו, אנחנו כל כך אוהבים לתקן ואחר כך להסתכל על העבודה ולהגיד סידרתי וכו' אבל דחיל ראבאק מיכל פלסטיק, רק החומר איטום יעלה לך יותר ממיכל חדש.

100% מחזק את דעתך

אל תקרקר ולך חפש חלק אחר אולי בפירוקיה זה ממש זול

אופנוען

פורסם

חומר שעולה 24 שקל, קוראים אותו PROPOXY, הוא מן "בצק" שחור ובפנים לבן

מערבבים אותם עד שנהיה אפור, שמים שכבה טובה על החלק הסדוק, מחכים חצי שעה, העניין הופך לאבן, וסע לשלום.

פורסם

הרכב הוא POLO CLASSIC

אני יכול לתאר לעצמי כמה יעלה מיכל כזה בחברה :?

אבל זה רעיון טוב לחפש בפירוקיות.

אגב , הסדק הוא ארוך, לא נראה לי שסיליקון יחזיק שם בתנאים

אפוקסי קשה מידי ומתפוצץ והסדק חוזר

איפה יש פירוקייה שווה בצפון ??? (חיפה עד ראש הנקרא )

• תוכן חדש...