Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

12 יום בלי הראלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה היא האם סטראט ברייס הורס או מוסיף?

כלומר למי שאין רכב משופר בצורה קיצונית סטראט יזיק?

כי אני תיכננתי לשים עליון+תחתון ועכשיו באים ביציאה שזה גורע וגורם לסיבוכים.

SO WHATS IT GONNA BE?

מוסיף מה ? המוט יגביל את זווית הגלגול של הרכב .

להוסיף כוחות סוס הוא לא יוסיף לך.

פורסם
לגבי האינפוזיות !

אולי זה נראה בעיניכם מ-ג-נ-י-ב להפריח ענני עשן במפגשים אבל בפועל אתם גורמים נזק בלתי הפיך למנוע.

נזק לרינגים ולטבעות האטימה, החומר לא אמור להיות מוזרק בצורה הזאת מדובר בחומר חריף והמלצת היצרן היא מהילת הנוזל במיכל דלק מ-ל-א !!!

ולא "חניקת" המנוע ע"י שלוקים של חומר מרוכז !! מי שמע על שטות כזאת ?? !!

כל התהליך המגוחך הזה נראה כמו מעבדת סמים מאולתרת....

אולי סובארו מחזיקות מעמד אחרי התעללות כזאת אבל לצרפתיות אתם לא משאירים כל סיכוי ! ראו הוזהרתם :!:

המוצר BG-44K הינו חומר מקצועי שניתן ליישום ב-2 אופנים ע"פ הוראות היצרן:

1. אינפוזיה

2. דרך מיכל הדלק.

למשתמשים הרגילים (מה שנקרא END USER) ההוראות הן לשפוך את תכולת הפחית למיכל הדלק.

ההוראות לשימוש במוסך כוללת ערכת אינפוזיה של BG כמובן (ולמי שתהה, גם במוסכים של פג'ו יש אינפוזיות כאלה עם אותו החומר בדיוק, 44K) ומספר פעולות פשוטות.

האינפוזיה של BG משמשת בעיקר ל-2 פעולות:

1. להזרקת תוסף מיוחד לניקוי האינג'קטורים

2. להזרקת ה BG-44K לניקוי שסתומים היניקה, תא הבעירה וכד'.

הניקוי (דרך אינפוזיה) שבוצע במפגשים הוא דמו לאינפוזיה המדוברת.

החומר הוא נטול סיכון לחיישן החמצן ושאר רכיבי המערכת והפעולה במקור נמשכת מספר דקות. יש הממליצים לבצע אותה בסלד גבוה ויש הממליצים לעשות אותה בסלד נמוך מאוד על פני 9 דקות ואף יותר !.

ברכבים עם תצרוכת שמן בינונית ומעלה נראה לרוב עשן לבן בזמן ביצוע הפעולה (במיוחד אם הכמות אינה מווסתת כמו באינפוזיה המקורית אלא ע"י יד אדם). מספר מנועים כבר עברו את הטיפול (חלקם עם 40K ק"מ וחלקם עם מעל 200,000 ק"מ !) ועד כה בהצלחה.

הכשלים במקרה של תומר מתמקדים בגיר ובחיישנים, ה 44K אינו מקור הבעיה. כבר עברתי כמות מכובדת מאוד (כבר לפני מספיק שנים, עוד בתקופה שהיינו נכנסים תחת ההגדרה "נער") של מכוניות שעברו את הטיפול (כן, במוסכים של סובארו) והתשבוחות על החומר הזה רק ממשיכות לזרום מכל מוסך שאני מכיר.

לתומר אין מכונית סטנדרטית. מי שמכיר את תומר יודע על מה אני מדבר.

ישנם גם דברים שהשתיקה יפה להם ואתם (ואני כמובן) לא יודעים עליהם... לפני שמישהו קופץ להסיק כאן מסקנות, כדאי לחשוב פעמיים (ואף יותר) לפני שלוחצים על ה ENTER.

איציק

איציק , אני לא רוצה להיכנס לויכוח מי צודק בעניין ה-K44 (אגב ,אני מכיר את טיפול האינפוזיה כבר שנים , הרבה לפני הפורום הזה ואחרים , ולפחות ב-BX אוטומטית הוא לא שיפר באופן היסטרי) - אבל העלאת הנושא כאן לא הייתה בכלל בהקשר לרכב של תומר... :?

פורסם
השאלה היא האם סטראט ברייס הורס או מוסיף?

כלומר למי שאין רכב משופר בצורה קיצונית סטראט יזיק?

כי אני תיכננתי לשים עליון+תחתון ועכשיו באים ביציאה שזה גורע וגורם לסיבוכים.

SO WHATS IT GONNA BE?

אל תכנס ללחץ מיותר.

הבעיות אצל תומר נבעו משילוב של ברייסים, תושבות מתלים ומנוע כמעט ללא compliance וסגנון נהיגה מסויים.

אין לי מושג כמה אתה מכיר את האוטו שלך, וכמה דגדגת לו את המגבלות שאתה יודע שאתה צריך ברייס, אבל אם אתה מרגיש שאתה בשל, תרכיב סטראט ברייס עליון בלבד.

זה יתן לך שינוי שאני מקווה שתרגיש (אם לא תרגיש את השינוי, סימן שאתה עוד לא בשל בשביל שיפורים כאלה).

ולתומר - פשוט כיף לקרוא :-)

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אתם מוכנים להשתתף בניסוי?

אתם מוכנים להשתתף בניסוי?

לא סתם שאלתי את זה ....

הכל התחיל כבדיחה על ארוחת צהריים .(Z MAN,דויד,היתם גדולים... :lol: רעידות בגיר.... :lol: דויד נמרי... :lol: תודה על שיתוף הפעולה ).

בואו נראה ..הרי כל שבוע מישהו כאן נתפס לאיזו שטות אחרת...ראם אייר...סטראטים...תושבות....ניקוי בית מיצערת.... ומנהלים על זה ויכוחים חסרי כל טעם של שעות על גבי שעות ,שמסתיימים לרוב בדיונים על אם אני מפליץ באוטו,איך אמינות של אוטו צרפתי משפיעה על החור באוזון וקודם תשפר רמת נהיגה ורק אחרי זה את האוטו....

נכון-לפני בערך שבועיים היתה לי בעיית גיר.השתחרר..פין אבטחה שעולה 23 שקלים.את שאר העבודות שעשיתי על האוטו,עשיתי בשביל הכיף שלי.והיה לי כיף.

אצל בני הלכתי לעבוד בשביל הכיף.כי הוא מקבל אותי תמיד,יש קפה תמיד וכשמישהו שואל שמונים שאלות אם ראם אייר זה טוב ואם סטראט ברייס נותן,אז בני מתעצבן ונותן לי לענות לטלפון,כי אין לו עצבים לזה...

החרא הזה מוציא לנו שם מש רע (אבל למה?! הרי זו רק שאלה..זכותי לדעת ולשאול כמה שבא לי...)-ואני היתי עד לזה הרבה פעמים השבוע. :(

ו...אה....זהו בערך.ישנתי אצל בני.עבדתי עלהאוטו.התלכלכתי,נפצעתי,וזהו.

תודה לאל,בלי סטראט ברייסים האוטו שלי היה מתפרק.בלי תושבות קשיחות,הוא היה מתנהג חרא.בלי אוויר בלחץ הוא היה חלש.בלי K44 הוא היה מטונף .

אתמול בלילה אכלנו עם דני מMAXTUNING ונדהמתי מכמה אנשים אצלו אולי כותבים בשגיאות,אבל לא מז**** את המוח.

רוצים סטראטים? אחלה.הולכים וקונים.טוב? פצצה.לא טוב? זורקים.

חבר'ה...המסקנה פשוטה מאוד-רוצים לראות אם זה טוב? רוצים לראות אם זה עובד? תנסו!!!!

אל תסתמכו תמיד על המלצות,על מגזינים,על שמועות,על דיוני סרק שגורמים לבני לכעוס על שאני מביא חבר'ה שלי.(וזה קרה לי הרבה השבוע,כי כמה אפשר להסביר שראם אייר זה טוב וסטראטים זה טוב).

שלכם-תומר.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בהמשך לדבריו של תומר - מי שלא ינסה לא יידע!

מי שרק ישאל את ההוא ואת זה ויציף את תומר, דיוויד וכו' וכו' בשאלות לא יהנה מהרכב שלו.

שיפורים\שינויים\טיפולים וירטואליים זה טוב ויפה אבל הרעיון הוא להוריד אותם לכביש...

שיפורים עולים כסף, מבזבזים זמן ומוסיפים לנו המון המון הנאה כשהם מוצלחים...

עוד נקודה היא יצירת כוח קנייה.

אם רק נשאל שאלות ונציק (אשכרה נציק...) למשפרים שונים או לסדנאות שונות זה יוציא לנו שם רע ולא ייתן למשפרים שום סיבה לתת לנו הנחה כזו או אחרת.

:-)

פורסם

הודעה שניה.

תומר, אודה לך אם תוכל לפרט איזה סנסורים "נאכלו" לך ואיך דחיסת אויר למערכת יניקה אטמוספרית גורמת נזק לחיישנים.

בתודה מראש

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
איציק.עוד לא הבנת שזו היתה בדיחה?????

אנשים שנוהגים בסובארו (קרי, סובארואידים) הם אנשים נטולי חוש-הומור :!:

זהירות :lol:

אגב, תומר, אפשר לקבל פה איזה חתול על האש? :wink:

MCS 2008