Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3121616,00.html

 

אגף הרכב במשרד התחבורה יציב ניידות בדיקת תקינות במספר תחנות דלק בארץ למען בדיקת תקינות רכבך, ללא תשלום וולא דוחות.

 

"רכב שיימצא תקין יזכה למדבקה המציינת זאת, ואילו בעליו של רכב הקיימים בו ליקויים יתבקש לסור למוסך מורשה למטרת ביצוע תיקונים כנדרש"

 

יתבקש לסור בליווי ניידת?

חבל שלא הוסיפו, במידה והרכב מקבל מדבקה הוא פטור מהטסט לשנה.

פורסם

רעיון מבורך, ומה גם שלא ניתן במבצע הזה דוחות לאלו שרכבם לקויי.

המטרה של מבצע זה היא לידע את בעלי הרכבים על ליקויים על מנת שיסורו בהקדם לתקנם.

 

 

 

 

כל הכבוד

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3121616,00.html

 

"החל מהיום (ג'), מתחיל אגף הרכב במשרד התחבורה במבצע מיוחד לבדיקת תקינות מכוניות הנעות בכבישים. במסגרת המבצע, שיתקיים עד ה-31 באוגוסט, יתמקמו ניידות הבטיחות של משרד התחבורה בתחנות דלק ברחבי הארץ, ויבצעו בדיקת כשירות למכוניות חולפות ללא תשלום וללא דו"חות - גם אם יימצאו ליקויים.

 

רכב שיימצא תקין יזכה למדבקה המציינת זאת, ואילו בעליו של רכב הקיימים בו ליקויים יתבקש לסור למוסך מורשה למטרת ביצוע תיקונים כנדרש. עם זאת, כך מדגישים במשרד התחבורה, נהגים שברכבם ימצאו ליקויים לא ייקנסו או יענשו בכל דרך שהיא."

 

האם זה בטוח שלא יעשו בעיות לרכב שימצאו בו ליקויים ?

סתם מעניין אותי איפה עובר פה הגבול...

 

רכב שיתגלו בו ליקויים בטיחותיים ישלח לדרכו ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

לא נראה לי שזאת קונספירציה ברמה הזאת, אבל מכר שלי רוצה ללכת להיבדק, אבל שוב:

 

אם מוצאים אצלו למשל חופשים מטורפים במערכת היגוי, נותנים לו לנסוע ככה ?

אם עוצרת איזה 205 GR ויש בפנים MI16, נותנים לו לנסוע ככה ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אותי מעניין מה יקרה בראשון לספטמבר, כאשר תגמר החגיגה הזו.

 

מעניין אם יהיו להם רישומים כלשהם שעל פי הם יוכלו לאתר את המכוניות לאחר סוף המבצע ולזמן אותן לבדיקות "שגרתיות" מטעם משטרת ישראל או משרד התחבורה?

האם הם יכולים לעשות דבר כזה??

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם
בתחנות דלק ברחבי הארץ, ויבצעו בדיקת כשירות למכוניות חולפות ללא תשלום וללא דו"חות - גם אם יימצאו ליקויים.

 

רכב שיימצא תקין יזכה למדבקה המציינת זאת, ואילו בעליו של רכב הקיימים בו ליקויים יתבקש לסור למוסך מורשה למטרת ביצוע תיקונים כנדרש. עם זאת, כך מדגישים במשרד התחבורה, נהגים שברכבם ימצאו ליקויים לא ייקנסו או יענשו בכל דרך שהיא."

כמו שכתבו פה, אני באמת מקווה שמדובר ביוזמה שיש לה כוונות טהורות ולא הכנסת כסף לקופת המדינה, אם זה כך, הרי שזה מבורך.

כמות המכוניות בארץ שמוחזקות בתנאים לא תנאים פשוט מפחידות.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

כמו בכל שנה משרד התחבורה עורך את המבצע הזה.

למיטב ידיעתי המידע שנמסר בכתבה מדוייק ואינו מהווה מכשול/מלכודת.

בבדיקות אלו אין שוטר המצטרף לבדיקה, כך שלא ניתן לבדוק/לאמת ממצאים לגבי נכונות פרטי הרכב, גם לא נערכים כל רישומים שהם.

אם ימצאו רכבים אשר יהוו סיכון להמשך דרכם, בעלי הרכבים יתבקשו להזמין גרר, הרי לא תצפו שיתנו לכם להמשיך לנוע.

 

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

פורסם

כ"כ קשה להכנס לקישור המצורף ולדלות משם את הפרטים:

"סונול" ביציאה מבאר-שבע לכיוון תל-אביב

 

היום ניגשתי לעמדה שנמצאת בנס-ציונה, וכפי שציינתי בהודעתי הקודמת, במקום נכח רק בוחן של משרד-התחבורה עם ניידת פיקוח.

השוטרים עסוקים בהתנתקות, הפקידות נמצאות בחופשה מרוכזת, כך שרק הבוחנים עובדי-קבלן נמצאים בדרכים.

את הממצאים/ליקויים הנהג מקבל על כרטיס 10X15 צהבהב, לראיה דוקטו חבוטה אשר נבדקה ע"י הבוחן ושוחררה לדרכה עם רשימה אשר בכל יום אחר היתה גורמת להורדה מהכביש.

 

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

 

×
×
  • תוכן חדש...