Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

407 קופה. הכי יפה אי פעם? הא??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד, צריך להעביר אותך קורס בכתיבה וקריאה עיתונאית? :wink:

כתוב שם "האם זו הפיז'ו היפה ביותר?" מלה במלה. אני לא רואה שם "אי פעם" בשום מקום :-) וגם אף אחד לא קבע שהיא הכי יפה. לכן מנוסחת הכותרת בצורת שאלה.

נו בטח שהוא לא קובע שהיא הכי יפה אי פעם. זו ידיעת חדשות אז אני מניח שאסור לו להביע את דעתו בצורה נחרצת מידי.

אני רק הסקתי ממה שהוא כתב שלדעתו זו הפיג'ו הכי יפה אי פעם מכיוון שדי ברור שהוא רמז שזה מה שהוא חושב.

בנוגע לגרסת הקונספט - איפה כאן השיפור? הן זהות כמעט לחלוטין ויזואלית. חיפשתי, באמת שחיפשתי, אבל לא מצאתי אף שינוי משמעותי.

הוספתי תמונה של גרסת הקונספט שלה. השינוי העיקרי הוא בזנב המעוגל הרבה יותר, מה שבהחלט נותן לאוטו צללית קופה עגלגלה ויפה יותר. הפנסים האחוריים גם שונים מעט אם אני לא טועה.

וחוצמזה, דעה אישית (שלא כתבתי כמובן בכתבה החדשותית שלי) - היא בהחלט יותר יפה מה-406 קופה! מאז ומתמיד הפריעו לי הפנסים הקדמיים של ה-406. הם היו קטנים מדי בשביל הפרונט התפוח. כעת, עם יציאת ה-407 קופה, אני מבין מה היה חסר ל-406. פנסים גדולים ויפים. ולא, הסנפירים לא הורסים לי. וגם מראה ה"יונדאי קופה" מאחור לא הורס כלל. האוטו פשוט נראה נפלא!

טוב אז לדעתי הפרונט התפוח עם הפנסים הקטנים הוא אחד הפרטים היפים ב-406.

לא יעזור להתווכח על דברים כאלו כמובן.

רוני

ובכל זאת, מכונית יפה. יש לך טעם טוב. אני רק חושב שהכותב ב ynet קצת התלהב יותר מידי.

407coupe_02.jpg

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכונית מדהימה אין ספק , הן מבחינת מראה והן מבחינת נוחות שחבל על הזמן .

לגבי אמינות - פה הבעייה.

פורסם

לגבי אמינות - פה הבעייה.

עוד פעם התחלנו עם הסטיגמות הישראליות המפגרות?????????? :x

עד מתי??

ובנוגע לפיזו הכי יפה.........

ה306 קבריולט ,כמובן, שעוצבה על ידי פניפארינה

אבל אני קצת קצת משוחד :wink: ..

peugeot.jpg

פורסם

לגבי אמינות - פה הבעייה.

אני מבין שאתה מחזיק 407 כבר הרבה זמן.

אתה יכול לחלוק עימנו חוויות מהנוחות שחבל על הזמן ומבעיות האמינות החוזרות ונשנות מהן אתה סובל?

פורסם

אני לא מחזיק ובחיים לא אחזיק אלה אם כן אקבל מהעבודה רכב כזה.

אין ספק שהרכב מדהים , תעבור דרך מוסך מורשה ותשמע איזה סיפורים רצים שם , אני הייתי לפני שבוע עם הרכב של חמתי , אני בחיים לא קונה צרפתי.

זה כמו ה C5 שהגיעה, כולם התלהבו, כל יומיים מתקלקל מחשב\חיישן מרוב המחשבים והחיישנים שיש שם המוסכניקים מפחדים לגעת באוטו.

פורסם
פיז'ו RC שחורה היא הפיז'ו הכי יפה שיצאה איי פעם (כרגיל אני מכור, יש לי דגם כזה).

והכי טוב... היא דיזל:)

הכל מהמם ב-407 קופה חוץ מה....תחת!

סכ"ה רכב מהמם. אהבתי יותר את הקווים ב-406 קופה.

פורסם
ובכל זאת, מכונית יפה. יש לך טעם טוב. אני רק חושב שהכותב ב ynet קצת התלהב יותר מידי.

אם הסקת שהיא הכי יפה אי פעם ממה שהוא כתב, אז אתה לוקה בהבנת הנקרא :wink: ובכל מקרה, עכשיו כשהסבת את תשומת לבי לחלק האחורי של הקונספט - יש משהו בדבריך, וכאן באמת יש שיפור בדגם הסדרתי. אבל בגדול, הן כמעט זהות חיצונית.

וכמובן שאין טעם להתווכח על טעם וריח...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אמנם אני קצת משוחד, אבל בכל זאת:

נראית מדהים!

לדעתי יפה יותר מה406 קופה (אם כי גם היא מדהימה).

פורסם
אני רק חושב שהכותב ב ynet קצת התלהב יותר מידי.

מעניין אם אי פעם הוא נהג בפיג'ו בכלל...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אם הסקת שהיא הכי יפה אי פעם ממה שהוא כתב, אז אתה לוקה בהבנת הנקרא :wink:
מצטער אם זה לא היה מובן אבל התכוונתי שהוא רמז לכך שזו הפיג'ו הכי יפה אי פעם..

מצד שני גם ייתכן מאוד שיש לי בעיה בהבנת הנקרא.. את זה נדע בוודאות כשיפרסמו את התוצאות של הבגרות בהבעה :smile:

ד"א בקשר לתמונה של ה406 בהודעה של יואל, זו אם אני לא טועה ה406 אחרי מתיחת הפנים שקצת כיערה לה את הפרונט עם הסבכה הנוצצת הזו.

זו הגרסה שלפני המתיחה:

coupe.jpg

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
מעניין אם אי פעם הוא נהג בפיג'ו בכלל...
עזבו אתכם, שמעתי שהכתב הזה חתיכת פרנקופיל, מהסוג שבחיים לא יכתוב משהו רע על פיז'ו.

שמעתי שהוא כ"כ מאוהב ביצרן וביבואן שלו, שהוא קנה 2!! (:-o) ספורטיביות שלו אחת אחרי השניה.

בקיצור, טיפוס מפוקפק - ראו הוזהרתם :idea:

ולענייננו: רוני, אתה רוצה את משקפי הראיה שלי? (הן לרחוק, אבל אולי זה בכל זאת יעזור לך :wink:)

אין שום הבדל בין הפרולוג לקופה הסדרתית. לא מלפנים, לא מאחור, לא בצדדים.

ההבדלים העיקריים:

1. הפרולוג לא סדרתית.

2. שלט "פרולוג" מלפנים ומאחור.

3. חישוקים שונים.

4. לפרולוג אין תג "פיז'ו" מאחור.

5. לקופה הסדרתית יש בתמונות חיישני נסיעה לאחור.

זהו. מלבד זה, הן זהות. להמחשה:

אותו ספויילר, אותו קו תא מטען, אותן יחידות תאורה עם אותו מבנה אורות, אותו פגוש...

4175528.jpg

אותו פגוש אחורי עם אותם פתחי מפלט (הפרולוג הפוכה כדי להקל השוואה...)

4175530.jpg

וגם מקדימה ומהצד (הפרולוג שוב הפוכה): אותו פגוש, אותו ספוילר קדמי, אותם פנסי ערפל,

אותם "זימים", אותן מראות, אותם מאותתים, סבכה קדמית (קשה לראות), הכל אותו דבר...

בפיז'ו לא השקיעו בהסוואה כשהציגו את הפרולוג בז'נבה... :wink:

4175533.jpg

אגב, אני מסכים איתכם שהקופה נראית טוב מהפרולוג. לא ברור למה, כי ההבדל העיקרי הוא הצבע

והחישוקים הקטנים יותר. אבל משום מה עכשיו זה עובד יותר טוב.

רועי.

• תוכן חדש...