Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה לא סתם הרבה ממליצים עליו ולא רק בפורום ואפילו אם הוא באיזור ה85 90 לערוץ הוא עדין שווה כל שקל או דולר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ועדיין ב900 שקל של הדיוטי אין מגבר שאפילו מתקרב באופק הרחוק להיות קרוב למגבר הזה

אולי במחירים בפנים ארציים המלאים דהיינו 1400 שקל...ניתן לשקול חלופות כמו אוריון (למרות ששמעתי את האוריון הוא לא כזה שוס...ולדעתי נשמע פחות עוצמתי מהJBL אבל זה וויכוח שונה שאין לי עיניין בו)

רוקפורד ומה שבא לכם...אבל למי שלא רוצה לבזבז כסף וכן אני לא חושב שההבדלים בין האוריון לג' בי אל כאלו גדולים שזה שווה 500 שקל

הג'י בי הוא מגבר פצצה.....

יש דברים שאני לא אתפשר על איכות פשוט - לא ! כמו HU ואקנה את הכי טוב שנראה לי, ואחפש את החיתוך הכי חד ואיכויות הכי גבוהות....במגבר הJBL אותי לפחות לא אכזב ולדעתי ולדעת רבים לא יאכזב גם אחרים

בכל מקרה - כל אחד עושה שיקוליו הכלכלים בקניית מגבר ונערך בהתאם...מי שלא מזיז לו המחיר אז גם אוריון זה חרא בשבילו ואולי עדיף שיחפש בסקאלות העליונות איפה ימצא נציגות של ג'נסיס...

פורסם

אני באמת לא מבין איך הפורום התדרדר למצב כל כך עגום לא מוסרי ובאמת לא קשור לעולם המדע.

יש פה כל כך הרבה דברים שרציתי להגיב עליהם, ואחרי ההערה ה11 אמרתי לעצמי, WHY BOTHER.

יצרתי קשר כרגע עם יותם, בעל הROCKFORD P4004, אנחנו נארגן עוד מגבר של הJBL GTO 75.4.

אנחנו נבצע להם כיול בעזרת ציוד -זהה-, בעל עומסי עבודה -זהים-, וכמובן, -בעומס מלא בשני ברידגים-.

מקווה שעד הלילה כבר יהיו תוצאות, מעבר למדידת הספקים אני גם אקח SCREEN SHOTS בנוגע להעינות שלו, תאכלס אותי זה יותר מענין.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם תוכל רק לוודא שאספקת המתח תהיה מיוצבת וחזקה,

כך התוצאות יהיו מדוייקות,

אם אפשר, אני מציע גם לבדוק קרוסאובר (slope+ערכים) ע"מ להשוות גם את הפן הזה במגברים.

ZZR

פורסם

אין באפשרותי להשיג ספק מיוצב בעל אספקת חשמל שכזו.

בכל אופן התיעצתי עם מהנדס חשמל בנושא, לטענתו כל עוד -אין- מפל מתח שניתן למדוד עם מולטימטר מתחת לנקודה שאני חפץ בה - אין סיבה להביא ספק מיוצב.

וגם אם נצא מנקודת הנחה שלא אצליח להגיע למצב של טעינה מכסימלית, צריך לזכור ששני המגברים ימדדו תחת אותה אספקת החשמל.

בנוגע להעינות שצינתי קודם, התכוונתי להעינות של הקרוסים, נקודות התחימה והסלופים שלהם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אולי זה ישתיק כמה פיות וייתן לנו (בעלי הGTO) לחגוג, או שייבאס את כולם ורוקפורד ניצחה (למרות שלא מגיע לה(מחירים :().

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
אולי זה ישתיק כמה פיות וייתן לנו (בעלי הGTO) לחגוג, או שייבאס את כולם ורוקפורד ניצחה (למרות שלא מגיע לה(מחירים :().

שאתה שומע עכשיו ברכב שלך...אתה מרוצה ? אם כן...אז להפסיד אתה לא יכול....זה סתם פסיכולוגיה כי אתה כבר מרוצה ותמיד תזכור שהיית מרוצה !

אבל בהחלט מעניין.....

פורסם

לדעתי אף פעם אין מרוצה בעסק הזה, לא משנה כמה אני מבסוט עכשיו, אני תמיד יידע שאף פעם אין לי את הטוב ביותר ואת ה100% THAT I CAN GET.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

יש בזה משהו - טוב לפחות בתחום הHU הגעתי ל100 אחוז, בשאר התחומים לאט לאט :D

אגב סתם לידע למרות תוכניות להיי בריד באיזור הקומפוננט הקידמי ומשהו ברמה גבוה איפה שהוא בסאב...לדעתי הJBL הולך להאשר על הקומפוננט כי אני פשוט מרוצה עד הגג מהמגבר הזה

פורסם

אני חושב שנסחפתם עם אספקות החשמל.

עד כה ההספק הכי גבוה שמדדתי היה 190 וואט ב2 אוהם, ללא מפל מתח.

ההספק הכי גבוה שמדדתי עם מפל מתח, היה יותר מ400 וואט, ב4 אוהם, מפל מתח של כימעט 11 וולט.

בכל אופן אני רוצה להתנצל בפני יותם שקבעתי איתו למרות שהיו לי התחייבויות קודמות ולצערי לא הצלחתי לעמוד בזמנים.

כניראה שהמדידה תצטרך להידחה למחר אחרי הכל.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אנחנו מעדיפים להיסחף, ולא לריב אח"כ על אמיתות התוצאה.

האם לדעתך לא עדיף להיות במצב של מצבר + שנאי , מאשר רק שנאי?

וחוץ מזה , כמה זרם אתה יכול לספק ע"פ נתוני השנאי?

ZZR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...