Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגברת יותר מידי, ולכן המגבר נשרף ?

בכל אופן, יכול להיות שמדובר במגבר תקול, כי מן הסתם הוא לא "אמור" להשרף כתוצאה מכך.

אז מתוך כ20 לקוחות מרוצים יש לנו מגבר אחד שנשרף ... קורה.

לגבי העובדה שאתה חושב שהרוקפורד נשמע טוב יותר, למה אינך נענה למבחן העיוור שהצעתי ?

1000 שקלים זה לא סכום שעושה את זה מעניין עבורך ?

או שאתה מתחיל לפקפק בניסיון שהיה לך עם המוצרים ?

אני בסהכ נותן את דעתי למי שפתח את הנושא הזה.

לא נחפש התערבויות כאלה או אחרות.

לדעתי הוא נשמע יותר טוב נקודה. וזה מה שאומר גם אם הייתי מגיע למבחן שלך.

אגב ה-JBL היה חדש מהקופסא. ונשרף שוב, גם אחרי התיקון.

MB SLK 320 - 2002

• תגובות 164
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך תוכל להגיב שהוא נשמע טוב יותר, אם לא עשית את המבחן העיוור ?

טוב, כניראה אלף שקלים זה קטן עליך, מה אתה אומר על 2000 ?

2000 זה לא מספיק מעניין בשביל להוכיח לי שאני טועה ?

(נשמע לי דיי הזוי שמישהו יסרב לסכום שכזה, בסך הכל כמה דקות עבודה .. אחרי הכל מסתבר שההבדלים ביניהם חדים כסכין עבורך.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
איך תוכל להגיב שהוא נשמע טוב יותר, אם לא עשית את המבחן העיוור ?

טוב, כניראה אלף שקלים זה קטן עליך, מה אתה אומר על 2000 ?

2000 זה לא מספיק מעניין בשביל להוכיח לי שאני טועה ?

(נשמע לי דיי הזוי שמישהו יסרב לסכום שכזה, בסך הכל כמה דקות עבודה .. אחרי הכל מסתבר שההבדלים ביניהם חדים כסכין עבורך.)

בין מגברים זולים כמו שני אלו, לא יכולים להיות הבדלים חדים.

לאוזן שלי (ולא רק שלי) ה-רוקפורד נשמע יותר נכון זה הכל עם יתרון בכל המאפיינים.

מדוע הגישה הקרבית? קשה לך לכבד את דעתי?

MB SLK 320 - 2002

פורסם

זה לא העניין של לכבד.

לדעת שי אתה מטעה (וטועה).

לדעתך אתה צודק ועוזר לאחרים.

(לי אין דעה עדיין :) )

ככה שכל אחד מנסה להוכיח עצמו

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אם היה מדובר בדיעה שאתה שומר לעצמך, היתי יכול להיות מאופק.

הגישה הקרבית באה למנוע דיעות אישיות, להפוך להמלצות כתוצאה מניסיון מוטעה.

אתה צריך להבין שאין לי בעיה לשים גם 5 אלף שקל על השולחן, משום ששני ההגברות הזולות הללו, (בשבילך), נשמעות בדיוק כמו הגברות יקרות מאוד. (נשמעות - לאוזניים שלנו זה אותו הדבר).

כרגע אתה אומר שבין ההגברות הללו אין הבדלים חדים, ולא יכולים להיות להם.

בעמוד הקודם כתבת שהJBL קר, הזכרת מתכות, וכו .... מבחינתי זה הבדל שאתה חושב ששמעת, או שהוטעת כשהסקת את המסקנה הזאתי.

שורה תחתונה, הJBL עם קרוס של 12DB, יש לו טווח סטנדרטי לחלוטין, יש לו העינות שטוחה. יש לו הספקים בריאים.

אני לא אבוא ואגיד שום דבר על הרוקפורד, מפני שאין לי חוות דעת אישית עליו - אבל מה שאני כן אגיד.

שהרוקפורד ל-א "נשמע" יותר טוב ממנו.

וכל מי שטוען זאת, מוזמן גם הוא להרוויח את ה500 שקלים המוצעים בתרד המקורי שלי.

אני חושב שבזה הסתיים הויכוח הדיוני, אני מוכן להמשיך רק במעשי... (עובדות על השולחן, בשטח)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אם היה מדובר בדיעה שאתה שומר לעצמך, היתי יכול להיות מאופק.

הגישה הקרבית באה למנוע דיעות אישיות, להפוך להמלצות כתוצאה מניסיון מוטעה.

אתה צריך להבין שאין לי בעיה לשים גם 5 אלף שקל על השולחן, משום ששני ההגברות הזולות הללו, (בשבילך), נשמעות בדיוק כמו הגברות יקרות מאוד. (נשמעות - לאוזניים שלנו זה אותו הדבר).

כרגע אתה אומר שבין ההגברות הללו אין הבדלים חדים, ולא יכולים להיות להם.

בעמוד הקודם כתבת שהJBL קר, הזכרת מתכות, וכו .... מבחינתי זה הבדל שאתה חושב ששמעת, או שהוטעת כשהסקת את המסקנה הזאתי.

שורה תחתונה, הJBL עם קרוס של 12DB, יש לו טווח סטנדרטי לחלוטין, יש לו העינות שטוחה. יש לו הספקים בריאים.

אני לא אבוא ואגיד שום דבר על הרוקפורד, מפני שאין לי חוות דעת אישית עליו - אבל מה שאני כן אגיד.

שהרוקפורד ל-א "נשמע" יותר טוב ממנו.

וכל מי שטוען זאת, מוזמן גם הוא להרוויח את ה500 שקלים המוצעים בתרד המקורי שלי.

אני חושב שבזה הסתיים הויכוח הדיוני, אני מוכן להמשיך רק במעשי... (עובדות על השולחן, בשטח)

הבנתי אותך.

זה לא מתקדם- אז אני אומר שאני מכבד את דעתך ועדיין עומד מאחורי מה שאמרתי שהרופורד נשמע יותר טוב ובזה מסתיים הסיפור.

אתה טוען שכל המגברים נשמעים אותו דבר גם מגבר של CLIF שאני מחפש בנושא שפתחתי וגם מגבר JBL. אוקיי- מקובל עליי ומכבד אותך ודעתך.

בן

MB SLK 320 - 2002

פורסם

הילד של כל אחד הכי יפה...

אדון יותם לפי איזה בדיקה הרוקפורד מוציא את ההספקים שדיברת עליהם?

לפי בדיקה של רוקפורד...

אני לא מאמין בבדיקה הזאת בגרוש...

הJBL עבר מבחן מעבדה ועמד ב 100 עגול!

הרוקפורד נשמע יותר טוב כי רצית שישמע יותר טוב מבחינת הספקים הJBL לפי דעתי יותר חזק מהרוקפורד!

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
הילד של כל אחד הכי יפה...

אדון יותם לפי איזה בדיקה הרוקפורד מוציא את ההספקים שדיברת עליהם?

לפי בדיקה של רוקפורד...

אני לא מאמין בבדיקה הזאת בגרוש...

הJBL עבר מבחן מעבדה ועמד ב 100 עגול!

הרוקפורד נשמע יותר טוב כי רצית שישמע יותר טוב מבחינת הספקים הJBL לפי דעתי יותר חזק מהרוקפורד!

למה אתה מאמין לבדיקה של JBL ולא לזו של רוקפורד? הן שתיהן נעשו באותו תקן מתירני,

ולכן הגיעו להספקים כאלה. הטענה שלי היא שהרוקפורד עושה את העבודה יותר טוב,

אם זה חיתוך יותר מדויק, או אולי יותר כוח להזזת אלמנטים ואולי בגלל שהעין שלי סונוורה

מהכיסוי המבריק שלו.

והJBL אחרי חצי שעה עבודה היה חם לאללה כשהרוקפורד אחרי נסיעות של שעות באוטו

במזג אויר חם לא התחמם בשיט.

אם זה מבחן לאיכות חומרים? לא זה לא. אם זה מבחן לRMS? לא זה לא.

אבל אם יש את הברירה, והבן אדם יכול לשלם עוד 300 שקל, שזה ההבדל כאן,

ואולי לקבל חומרים אולי בטיפה יותר עמידים, שווה לו. זו דעתי.

Race Smart

פורסם

יותם, אם זה לא מבחן לאיכות חומרים, אז לא הבנתי למה התוספת של ה300 שקל תגרום לצרכן לקבל חומרים טיפה יותר עמידים ?

מי קבע שהרוקפורד בעל החומרים העמידים יותר....אולי הגאולה אצל הJBL בכלל ?

70 שנות מצויינות .. זה לא הולך ברגל...

אז מנקודת המבט שלי, אם יש לבן אדם ברירה לחסוך 300 שקל, ולקבל חומרים יותר עמידים .. שווה לו.

לגבי ההספק של ה4004, כבר דנו עשרות פעמים למה אינני מוצא לנכון להאמין להם, וזה בגלל יעילות "מוקצנת" אשר -כניראה- גבלה בעיוות גבוה בזמן המדידה.

אם תמצא נתון שאומר שהJBL קיבל גם כן במבחן הזה יעילות -דומה- לרוקפורד, אני אפסול את הצהרותיו בצורה נחרצת גם כן.

אם יש למישהו בפורום את ה4004, והוא מעוניין להיפגש מחר בשביל לערוך לו מדידת הספק.

(ככה תהיה לנו השוואה -ישירה- ל JBL 75.4)

אשמח מאוד.

בני, תקרא את הלינק שנתתי לך קודם לכן, הלינק מראה בצורה חדה כסכין שלא מדובר בדיעה, מדובר בעובדה מוכחת שעברה את מבחן המציאות על הצד הטוב ביותר.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

חברים קודם כל תודה רבה על התגובות הרבות. כרגע אין לי אופציה לשמוע את המגברים. וע"פ מה שאני הבנתי ההבדלים זניחים, כלאמר עניין של אוזן, לא דברים בולטים. הרוקפורד משומש 3 חודשים ועולה 200 שקל יותר לעומת הJBL חדש מהקרטון. אבל לא אכפת לי על הכסף והרוקפורד במצב מצוין. יש למישהו דיעה יותר נחרצת בעניין המי עדיף? מאחר והבעלים של הרוקפורד לחוץ, והחבר של אבא נוסע לדיוטי פרי עוד 3 ימים. אני צריך להחליט מהר. תודה.

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

וואי MIKMIK אתה לא תגמור עם המבחנים שלך וכל מבחן שם כסף דיי עם זה כבר אתה תימני תחסוך את זה...

אשמח לראות אותך פעם מפסיד בהתערבות (זה לא אישי)

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

מיקי, כשאתה אומר שאתה "תשמח לראות אותי מפסיד בהתערבות" זה כימעט נשמע כאילו אתה מתכוון שדברי אינם נכונים.

זה מה שאתה טוען ? שאני מתווכח על דברים שאינם נכונים ?...

כמובן שאני לא אגמור עם המבחנים שלי, כשפותח התרד הגיע למסקנה -שיש- הבדלי "איכות" בין שני ההגברות, אז כניראה אני לא עושה את העבודה שלי מספיק טוב !

פותח התרד, אין שום הבדל, ואני שם על זה הרבה מאוד כסף.

כבר נעשה מבחן עיוור בעבר, אתה מוזמן לקרוא את התוצאות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62092

אם אתה מעוניין בהשוואה -אמיתית- בנוגע לשתי ההגברות, ואתה מכיר מישהו שיש ברשותו את ה4004, אין לי בעיה לתת לך אינדקציה אמיתית של העינות, קרוסים, הספק, וכו ... אני מאיזור המרכז.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

זה לא מה שטענתי על הנושא הזה אבל גם אם יש זה משהו שלא ישמעו.

אבל לגבי HU יש הבדלים שאפשר לשמוע בזה אני בטוח אבל אני לא יחרוג מהנושא.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

לצורך העניין הHU הוא 750MP. לסיכום אם ההבדלים זניחים כל כך, אני מבין שההמלצה היא לקחת את הJBL הוא שגם חדש בקרטון וגם עולה 200 שקל פחות? ולא לשים על הדעה הקדומה שלי שרוקפורד מצלצל שם יותר איכותי.

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

פורסם

אין ספק שמוצרים של חברת רוקפורד טובים ואיכותיים אבל בהרבה מקרים משלמים יותר והרבה יותר רק בגלל השם.

לגבי שני מגברים אז שניהם דומים מאד אחד לשני וקשה מאד לקבוע איזה מהם יותר איכותי או יותר טוב.

רוקפורד יותר יקר מJBL בגלל שתי סיבות:

1. שם של רוקפורד

2. עיצוב ( על העיצוב משלמים יותר, אני מתכוון לפאנל נוצץ וכבלים מוסתרים ).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...