Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

באיזה יום משודרת התוכנית PIMP MY RIDE?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה יום היא משודרת ובאיזה שעה וערוץ??אני לא מתכוון לפרקים שיש בMTV BASE של שידורים חוזרים מעונה שעברה אני מתכוון לעונה החדשה העונה הרביעית.

תודה לעונים

ד"א כתבתי פה כי אין לי גישה לאוף טופיק.

תודה מראש!

19jl6oc.gif
פורסם

כן אני יודע שמשודר בBASE וMTV אבל יש שם בדרך כלל פרקים של עונות קודמות או פרקים של PUMP MY RIDE UK שזה ממש חיקוי מגעיל לתוכנית של אקזיביט.

אני מתכוון שיש כל שבוע פרק חדש אני רק לא יודע באיזה יום ושעה.

19jl6oc.gif
פורסם

לפי מייטב ידיעתי צולמו שתי עונות אם אקזיביט ואחר-כך החלה העונה השלישית שהיא PIMP MY RIDE UK

אני לא יודע מה איתכם אני באמת נגעל מלראות אותה

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם

פימפ מיי רייד UK זו תוכנית נפרדת.

יש ממנה רק פרקים מעטים (2,3)

פימפ מייר רייד המקורי עם אקזיביט, כרגע רצה העונה הרביעית ויש כרגע גם 2,3 פרקים.

אני מציע לך לא לנסות לראות בטיוי, אלא להוריד את זה ישירות..

אור.

פורסם

אחחחח...איזו סדרה מעולה , היום סיים להוריד לי פרק 4x3 , איזה יופי מה שהם עשו לה שם פשוט לא יאומן .יש עוד סדרה בשם :rides היא משודרת ב-yes והיא הרבה יותר תמציתית ומפורטת מ-pimp my ride

מכינים שם עבודות פיבר מדהימות כך אמרו לי , חבל שאין לי yes

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...