Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי בשעה טובה (3 חודשים איחור)

את המגבר שהזמנתי מח"ול. (אחרי שהחלפתי את הסאב.)

אז הוא לאנזר אופטי דרייב 1400D

יושב לא חדש בקרטון.

ואצלי כרגע מותקן הארפקוייק

200DHC MARK 2

לפי היצרנים.

לאנזר 500 ב 4 אום RMS

800 ב 2 אום RMS

1300 ב 1.3 RMS

ארפקוייק 700 ב 4 אום RMS

1200 ב 2 אום RMS

ולפי המעבדה שלהם ב 4 אום RMS 849W

ב 2 אום RMS 1436W

אין נתון ל 1 אום

הסאב - JL 12W7 הוא סאב של 3 אום !!!!!! אין טעות .

והוא דורש לפחות 750WRMS כדי לנצל אותו באמת.

בתחרות הסאב נמדד עם הארפקוייק 137DB (כל הכבוד)

וזה בלי קבל, ובלי חיווט מסודר.

השאלה שלי. מי מהם עדיף . או שיש הצעה הגיונית שאחרת.

עם משהוא מכיר מקום שיכול למדוד הספקים של מגברים במדוייק.

ומה עדיף מבחינת איכות.

מי שמכיר אתרים של מדידות של מגברים בחו"ל. ויכול לאתר מדידות של המגברים האלה . אני אשמח מאוד. ויכול להביא חוות דעת עליהם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בלי למצמץ הייתי הולך על הארפקוויק אחי יותר אמין נראה לי בהרבה אני מאוד מפקפק בהצהרות של לאנזר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
אם אני לא טועה Earthquake זה בעצם לאנזר רק בשם אחר
http://www.earthquakesound.com/

ממש אבל ממש לא!

זה שהחברה הזו לא מוכרת יחסית בארץ והיבואן שלה לא דוחף אותה חזק כמו הפירמה האחרת (היבואן של EARTHQUAKE הוא גם היבואן של לנזר) לא הופך אותה לפחות טובה.

החברה מיצרת מגברי כח (power amp) לקולנוע ביתי באיכות לא נורמלית. ככה היכרתי את החברה הזו. במהלך שהותי בארה"ב אצל קרובי משפחה הוא ביצע שידרוג לקולנוע ביתי והחליף מגבר כח 5 ערוצים של NAD במגבר כח של earthquake, התוצאה היסטרית...

כחלק מקטע שידרוג ה AV עלה רעיון לשידרוג ה ICE. חיפשנו את הדילר של earthquake ליד St. paul ובוצע שידרוג מהותי לרכב.

אצלי יש מגבר מהסידרה הפשוטה ביותר TNT600 ואני יכול לומר עלו רק שבחים. לפי דעתי אין מגבר 4 ערוצים (חדש) שנותן תמורה כזו במחיר של עד 1,000.

ללנזר היה פאקים עצבניים עם הסדרות הראשונות של ה 1200D. מאחר וה- 1400D הוא המחליף של ה 1200D אני הייתי מחכה טיפה לראות שאין לסדרה זו "מחלות ילדות".

מאחר ושתי המגברים בידך הפתרון הכי פשוט הוא השוואה ראש בראש.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

EARTHQUAKE באמת חברה ברמה גבוהה שלא ממש מוכרת בארץ וחבל. לי בזמנו יצא לשמוע סאב 12 לרכב של החברה 220RMS דגם לא חדש אבל הוא פשוט נישמע מדהיםם.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ה1200D הוא מסדרת VIBE.

וה1400D הוא מסדרת האופטי דרייב. סדרות שונות לגמרי.

ואני לא רוצה לעשות ראש בראש.

אני רוצה לשמור אותו חדש. כי עם הוא חלש יותר מהמגבר שיש היום אצלי מחובר, אז אני אמכור אותו.

כחדש !

ולא כמשומש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

סדרת האופטי אמנם נחשבת הטובה ביותר בליין. אבל עדיין, קשה לי להאמין שהוא יהיה חזק יותר אם אלו ההצהרות אין מצב שהוא חזק כמעט ב40 אחוז אפילו אם הוא UNDER RATED.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

דבר נוסף. באפרקוייק , יש רק שני פוטנציומטרים.

1, רגישות

2, תדר חיתוך.

בלאנזר יש

1, רגישות

2, תדר חיתוך

3, סאבסוניק

4, באס בוסט , יש גם שלט לנהג

5, כפתור היפוך פאזה ( 0/180)

ויש יציאה למגבר נוסף.

ויש חיבור דאטה (כמו חיבור טלפון) עם כפתור שמשנה בין סלייב / מאסטר

פורסם
דבר נוסף. באפרקוייק , יש רק שני פוטנציומטרים.

1, רגישות

2, תדר חיתוך.

בלאנזר יש

1, רגישות

2, תדר חיתוך

3, סאבסוניק

4, באס בוסט , יש גם שלט לנהג

5, כפתור היפוך פאזה ( 0/180)

ויש יציאה למגבר נוסף.

ויש חיבור דאטה (כמו חיבור טלפון) עם כפתור שמשנה בין סלייב / מאסטר

הסאב סוניק עוזר כשמדובר בתיבה פתוחה, כאשר לא נרצה שהסאב ינגן תדרים שלא אמור לנגן.

חיבור הדאטה הוא לחיבור מקביל עם עוד אופטי 1400, בדומה לחיבור מקבילי של סאבים, וכך ניתן

לשלב בין העוצמות של השניים לקבלת ערוץ עוצמתי אחד.

פורסם
EARTHQUAKE באמת חברה ברמה גבוהה שלא ממש מוכרת בארץ וחבל. לי בזמנו יצא לשמוע סאב 12 לרכב של החברה 220RMS דגם לא חדש אבל הוא פשוט נישמע מדהיםם.

אתה פשוט מכור לג'אנק.

סאונדמן! ברגעים אלו אני כותב email לjl audio שיחרימו לך את הסאב.(שלומי תעזור לי)

פורסם
אתה פשוט מכור לג'אנק.

מה הקשר בין זה לבין מה שרשמתי ? תסביר לי כי נביא אני לא[עוד לא].

פורסם
again?
פורסם

לא יודע אם אתה מכיר את המושג "טעם וריח " כדאי שתכיר ..

אם אתה מחשיב את החברה לגרועה,שולל את דעתי . בכייף.

ואם כבר אתה עושה זאת תעשה זאת בדרך אלגנטית יותר . מה הקשר בין מה שאמרתי לבין היציאה המיותרת שלך"אתה מכור לג'אנק"?את ההערות האילו שמור לעצמיך בלב.כי הן ממש לא תורמות פה לכלום.

פורסם

גם אני שמעתי את אחד הסאבים שלהם. את המגמה. מול אינפיניטי קאפא פארפקט.

שניהם עם 1200D מונו בלוק של לאנזר.

ושניהם פירקו את האוטו. המגמה הרבה יותר כי הוא הוריד את המגבר ל 2 אום.

• תוכן חדש...