Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוץ מהWAN הענק מה יש בתוך הקיבוץ?איזה קיבוץ אם אפשר לשאול?

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

רגע זה קו שלך ? או במקום מסויים בקיבוץ ?

יענו אתה יכול ליפתוח שרת 30 מגביט בכיף ועוד יהיה לך מספיק רוחב פס לעלות/להוריד ולישלוח/לקבל דברים אחרים

נחמד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני רואה אתה חי את כל הסדרות חלל

מלחמת הכוכבים מסע בין כוכבים אנדרומדה

המון הורדות אבל מתי תספיק לראות הכל????

חוץ מזה תחדש הלוואי עלי כזה אינטרנט !!

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

ידידי !

אתה חייב להוריד

STARGATE

או שבעצם אתה כבר מוריד...

ביום שישי בעונה התשיעית מתחילה באמריקה.... ובשבת כבר יהיה לי את הפרק הראשון...

i cant wait!:-P

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

soli - מדובר על קיבוץ יקום, חברה שלי גרה שם, אני בניתי את הfirewall של הרשת "חברים" בקיבוץ.

מבחינת תשתית - יש תשתית מצויינת, כל הקיבוץ מרושת בפייבר.

gsi16v - הקו הוא של כל הקיבוץ, מכוון שמדובר בחיבור טוב עם uplink ענק, מהירויות ההורדה גבוהות במיוחד

בכל מקרה - מדובר ב4mpbs, איך שלא מסתכלים על זה - אין שם 30...

basss - את רוב הדברים כבר ראיתי, יש לי את כל הStarTreks כבר מזמן, הstartreks שיש שם אלו רק האקסטרות שאני מוריד כי אני צורב הכל מחדש על DVDים.

orenking123 -

זה בסדר... יש לי את כל הstargates בDVD rips מצויינים.

כבר שנים שאני מכור לסדרה הזו.

Tek marte`k

פורסם

סך הכל מוריד על 300 :) בכולם...

6 מגה יותר שווה :-P

רק חבל שאין ספק שיכול לספק 6 מגה... בחיבור ביתי :roll:

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

בעבר היה לי בבית 3 מגה של הכבלים , הייתי מוריד ב 371 ... אגב אימיול זה מסריח, אני מצפה מאדם כמוך כבר לדעת מה זה NEWS GROUPS, 0DAY SITES ..

או לפחות במינימום להוריד מאיזה FTP שעשו לך לשם FXP ..

אגב... שאני מוריד בעבודה, אני מוריד במעל 1.2 מגה לשניה.. ולא מהאינטרע-נט :) (כן זה לא טעות , 1.2 מגה.. לא קיי :) )

פורסם

"אני מצפה מאדם כמוך כבר לדעת מה זה"

אהבתי.

ידידי, העניין הוא שלפני 5 שנים, אני הפסקתי להתעניין בscene...

emule זה בכלל לא חרא למי שרוצה להשלים סדרות שלמות, שום 0day dropsite או אפילו wzsite של חבר, גדול ככול שיהיה לא יכול להכיל כמות כל כך אדירה של מידע.

אגב: אני לא חושב שהורדת ב371 KB בחיבור 3 מגה של הכבלים, זה יותר מדי קרוב ליכולת הנומינלית של הקו. זה אפשרי רק במידה ואתה מבטל לחלוטין את אפשרות ההורדה ממך (בלתי אפשרי בתוכנות ה"stock").

מספיק שהשארת את ה10K upload הדרושים ע"מ שתוריד ללא הגבלה ולא נשאר לך מספיק רוחב פס לackים...

1.2 מגה לשניה מהעבודה? זה הכל?

בשרת שלי שנמצא בmanaged.com אני מוריד ב11 מגה לשניה (קו של 100mbit ישר לbackbone של הספק).

לי יש יותר גדול.

חוצמזה, חבר של בנדוד של אחד שהשכן שלי פגש פעם, מוריד ב22 מגה לשני עם bonded port.

מקווה שהמסר הובהר ;)

פורסם

לא מיוחד כל כך!.. רשת של קיבוץ אמורה להיות טובה יותר.

אצלי בבית אני מחובר לכבלים חבילה עסקית, מוריד 4 MBIT מעלה 1Mbit , ובקשר לשרת,,, אוי השרת. יש לי שתי שרתי XEON ב012 , מחוברים ל 1000MBIT , שם אני מוריד קצת יותר ממך, אני מגיע ל 30-40MB לשניה בתוך החווה, ו 7-15 מחוץ לחווה

פורסם

אבל שלי הרבה יותר גדול ;)

אומרי ... 1000 MBIT? זה יענו .. אממ

אם OC3 זה 155... אז שלך ... ?

מוזר קצת שבארץ יש חיבור של 1000MBIT :)

או שמה טעית ב 0 אחד ?

גיבסון, הורדתי 371 לא מאימיול, צר לי, אני לא בקטע של להוריד מאנשים אחרים .. אני מעדיף את הסצנה הרגועה, ששם אני מקבל את כל הסרטים\סדרות\שירים\משחקים שאני רוצה :) אני מבסוט ...

פורסם

מזכיר לי תקופות יפות של ניסוי ה ADSL....

500 קב' לשניה הורדה... 150 העלאה.

היה נחמד.

אני חושב שאני יפנה להוט לשירות עסקי. להעלות את הקו שלי ל 4 מגה קבלה.

פורסם

אללה איסטור!!!

אתם מורידים במהירויות מטורפות! המקסימום שאני הורדתי מאמיול היה 20K במקרה טוב.. :(, אני מוריד מקסימום על 100K בתוכנות האצה מ-HTTP... וזה ב1.5 מגה....

פורסם
soli -

gsi16v - הקו הוא של כל הקיבוץ, מכוון שמדובר בחיבור טוב עם uplink ענק, מהירויות ההורדה גבוהות במיוחד

בכל מקרה - מדובר ב4mpbs, איך שלא מסתכלים על זה - אין שם 30...

אופס . היתכוונת ל BIT ולא ל BYTE

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...