Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Clarion 946 vs Alpine 9833

Xantia
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
2900 שקלים
בסכום כזה אפשר להביא את הסידרה הכי יקרה וחדשה של אלפיין(9855) ולאת את הדגם הישן (9833)

מש"ק זרזור

פורסם

עדיף באמת לקחת את האלפיין - מכשיר יותר אמין מהקלריון , וגם חלקים למקרה חרום יותר זולים !

בדוק .

אגב המחיר מאוד יקר יחסית לאלפיין (CDA-983), זה דגם מיושן כבר של סנת 2003 - ורוצים עליו יקר מאוד .

פורסם
בסכום כזה אפשר להביא את הסידרה הכי יקרה וחדשה של אלפיין(9855) ולאת את הדגם הישן (9833)

מאיפה תביא במחיר כזה חוץ מחו"ל ?

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אני הייתי הולך בין שני המכשירים האלה על הקלריון מכיוון שמבחינת פיצ'רים ואיכות המכשירים כמעט זהים אבל אני לא אוהב את התצוגה של האלפיין ולכן הייתי הולך על הקלריון שבו התצוגה הרבה יותר נוחה והתעסקות עם המכשיר הרבה יותר ברורה

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תוכן חדש...