Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

K44 , התרשמות

RedR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

היום קניתי K44 והחלטתי לעשות אינפוזיה ...

לא ידעתי בדיוק איך ולכן קראתי את הת'רד המצויין של איציק .

הייתי צריך משהו שיתן לי טפטוף קבוע של החומר ולכן ישבתי וחשבתי ופתאום הבזיק לי שאפשר לקנות לסופר המקומי ולקנות בקבוק של תינוקות , קניתי את זה , הרחבתי את החור קצר , חיברתי לו צינור גומי וחיברתי את הצינור לצינור שמכניס בד"כ את אדי השמן ( המתחבר לסעפת היניקה ) ...

שמתי מאוורר בחוץ ( כדי שהרכב לא יתחמם בזמן התהליך ) וננתי לאבא שלי להחזיק אותה על 4.5-5 טור , התהליך לקח איזה 10 דקות עם קצת הפסקות ..

כל התהליך לקח לי קצת יותר ( שעה וחצי בערך ) כי אם כבר מורידים את הפילטר ( לניקוי ) תמיד אפשר לטפל בדברים אחרים ....

התרשמות :

פשוט וואו .... לקחתי אותה לנסיעת מבחן עד אריאל וחזור כדי לנקות גם את זה הרבע ששמתי במיכל ( מה שנשאר ) ופשוט ואווו.... המון כוח ... פשוט המון כוח ... סגרתי 200 בירידה ... פשוט המון כוח ועלייה נקייה וחדה בטורים ... מ 1.0 עד 7.2 באופן מושלם .

ממליץ בחום .

פורסם

יפה מאוד שהצלחת והנביילה נוסעת טוב יותר...למה אצלי זה לא קרה?למה?כי לא אני עשיתי את זה!!(כנראה)...ועל זה נאמר:"כשאתה רוצה שהדברים יעשו על הצד הטוב ביותר ,תעשה אותם בעצמך"!!! :lol:

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

שאלה ...

ומה עושה האיש המסכן שבמכוניתו הצרפתית אין שעון טורים ?....

ולא יכול לשמור על טורים קבועים ??........

האם אני נאלץ לוותר על אינפוזיה ורק דרך המיכל דלק ?

פורסם
שלום לכולם ,

היום קניתי K44 והחלטתי לעשות אינפוזיה ...

לא ידעתי בדיוק איך ולכן קראתי את הת'רד המצויין של איציק .

הייתי צריך משהו שיתן לי טפטוף קבוע של החומר ולכן ישבתי וחשבתי ופתאום הבזיק לי שאפשר לקנות לסופר המקומי ולקנות בקבוק של תינוקות , קניתי את זה , הרחבתי את החור קצר , חיברתי לו צינור גומי וחיברתי את הצינור לצינור שמכניס בד"כ את אדי השמן ( המתחבר לסעפת היניקה ) ...

שמתי מאוורר בחוץ ( כדי שהרכב לא יתחמם בזמן התהליך ) וננתי לאבא שלי להחזיק אותה על 4.5-5 טור , התהליך לקח איזה 10 דקות עם קצת הפסקות ..

כל התהליך לקח לי קצת יותר ( שעה וחצי בערך ) כי אם כבר מורידים את הפילטר ( לניקוי ) תמיד אפשר לטפל בדברים אחרים ....

התרשמות :

פשוט וואו .... לקחתי אותה לנסיעת מבחן עד אריאל וחזור כדי לנקות גם את זה הרבע ששמתי במיכל ( מה שנשאר ) ופשוט ואווו.... המון כוח ... פשוט המון כוח ... סגרתי 200 בירידה ... פשוט המון כוח ועלייה נקייה וחדה בטורים ... מ 1.0 עד 7.2 באופן מושלם .

ממליץ בחום .

אני ישמח אם תרחיב עוד...כי לא הכי הבנתי...מאיפה שמעת על זה? מה זה? ומה זה עושה..? (לפי מה שהבנתי...איכשהו מביא עוד כח למנוע, אבל למה ואיך, וזה בריא?).

ואיך עשית את זה.....? לא הבנתי את הדרך...

תודה - וסליחה על כמות השאלות.

Back to the original - NC again.

פורסם
טיבי היקר (אגב, אתה מכיר את אחמד טיבי? :wink: )

הנה לינק למדריך של איציק ל 44K (שבוצע על הרכב שלי אגב)

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=86&highlight=44k

לא, אין קשר ביננו ולא מכיר את האהבל הזה.....:). למה כולם פה שואלים אותי את זה?! חחח.... אני מקווה שלא בגלל שאתם חושבים שיש לנו אותה רמת משכל...:).

האמת, זה נראה טוב. מעניין, ואפילו שווה ביותר.

אבל אישית, לא הייתי עושה כזה דבר לאוטו שלי, כי אני פשוט לא כ"כ סומך על עצמי...

Back to the original - NC again.

פורסם
טיבי היקר (אגב, אתה מכיר את אחמד טיבי? :wink: )

הנה לינק למדריך של איציק ל 44K (שבוצע על הרכב שלי אגב)

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=86&highlight=44k

לא, אין קשר ביננו ולא מכיר את האהבל הזה.....:). למה כולם פה שואלים אותי את זה?! חחח.... אני מקווה שלא בגלל שאתם חושבים שיש לנו אותה רמת משכל...:).

האמת, זה נראה טוב. מעניין, ואפילו שווה ביותר.

אבל אישית, לא הייתי עושה כזה דבר לאוטו שלי, כי אני פשוט לא כ"כ סומך על עצמי...

שני דברים

אחד, היית מת לרמת משכל דומה לד"ר אחמד טיבי... אמנם בנאדם דפוק וכו' וכו' אבל חכם מאוד (אני לא מכיר אותך אמנם אבל אני מעריך שאתה לא ד"ר עדיין...)

שנית, K44 זה נחמד וטוב אבל הדרך שגויה... אינפוזיה צריך לעשות עם מכשור מתקדם שמיועד לזה ולא עם אילתורים וכו'.

אולי דיוויד יכתוב את דעתו, אני זוכר שפעם הוא הסביר לי איך זה צריך להעשות בדיוק...

:-)

פורסם

שאלה תם :

מנוע עם 140K וטיפול אינפוזיה הולך ???

הורדת הפיח מהשסתומים בצורה דרסטית לא תוביל לשריפת שמן מוגברת דרכם ?

הכל כבר התיישב חזק אולי עדיף הורדה מתונה ולא טיפול אגרסיבי ?

פורסם

החומר המומלץ להסרת פיח וניקוי המזרקים של רכבי פזו סיטרואן הוא מתוצרת WINNY'S

הדרך בה מתבצע הניקוי הוא באמצעות מכשיר דיאליזה . פשוט מנתקים את צנרת הדלק מחליל המזרקים ,מנתקים אספקת זרם למשאבת דלק. מחברים את מכשיר הדיאליזה לכניסות החליל ,שופכים את החומר למכונה ,קובעים לחץ הזרקה ומניעים את האוטו . הרכב מושאר מונע בסלד סרק למשך 30-40 דקות [תלויבנפח המנוע] לאחר מכן מחברים הכל חזרה ויוצאים לנסיעת אורור בסלד גבוה.

החומר בד"כ עוזר למנועים עם זיופים שלא נפתרים בדרך הרגילה [מצתים תקינים,חוטים,מערכת הזרקה ללא תקלות] את השינוי רואים כבר באמצע התהליך.

בעקרון על רכב שעבר 120K כדאי לבצע העלות לא בשמים [כ200 שח]. המלצת יצרן ביצוע כל 40K.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם
אגב, בקשר לאפקט הK44

הוא חולף באותה מהירות שהוא מגיע....

אחרי שבוע שבועיים , האוטו נוסע כמו לפני הK44....

נכון מאוד.

אני גם שמתי לב לעלייה בצריכת הדלק בעקבות הוספת התוסף.

לא משהו בעליל התוסף הזה... אני חושד שחוץ מהחומרים שאמורים לנקות את המנוע הוסיפו גם איזה אוקטן בוסטר במטרה לשטות את המשתמש כדאי שיחשוב שהביצועים המשופרים הם בזכות הניקוי.

אבל אני פרנואיד אז זה לא נחשב... :roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...