Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נסגר עם הבליינדר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
5. אם תפסו אתכם - וזה יכול להיות , לפחות חלק מהשוטרים יודעים על המכשיר , ויתרה מזאת , יש צילום שלו בחוזר שהופץ לתחנות משטרה של אמצעים אסורים בשימוש , לצד לוחיות חוסמות מספר וכיו"ב) - בעיקרון הנטייה במשטרה היא להפעיל לחץ בתור איום או כתיבת דו"ח ראשוני על אישום פלילי , עבירה על חוקי המכס , הפרעה לשוטר (לא בטוח שיש כזה דבר בכלל,וזהו,עפ"י טענת רבים,סתם תרגיל בלחץ). מה שכן,המשטרה בוודאי תחרים לכם את המכשיר באמתלה של ציוד לא חוקי או משהו.

שיתפסו אותי עם המכשיר מפחיד אותי הכי הרבה.

אני נהג חדש. אם רק יחרימו לי את המכשיר, זה לא בעיה.

אבל אני לא רוצה אישום פלילי או משהו בסגנון. מה קשור עבירה על חוקי המכס?

יש כאן מישהו שיכול לתת לי תשובה ברורה לגבי מה שיקרה עם שוטר עוצר אותי לבדיקה ורואה את הבלינדר? עם עוצרים אותי לבדיקה בלי קשר למהירות ורואים את הבלינדר, האם יכולים לעשות לי משהו?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

הנושא הוא בעייתי כיוון שלא היה תקדים ולא היו מקרים כאלה.

אם והיה ושוטר קולט שיש לך בליינדר הוא לא יכול להאשים אותך בשיבוש הליכים או הפרעה לשוטר (לא יודע בדיוק איך קוראים לעבירה..).

עכשיו למה הוא לא יכול לגרור את העבירה הזו עליך? כיוון שהוא לא יכול להוכיח שבאמת השתמשת בבליינדר, אתה מצידך יכול לטעון שהוא היה מכובה. הטעות שמופיעה על צג הממל"ז היא טעות שמציינת ירייה לא טובה מפאת טווח או כיוון גרוע, הוא לא יכול לדעת במפורש שהבליינדר הוא ששיבש לו את הפעולה , אלא אם כמובן לא תכבה אותו...

אז במקרה הכי גרוע (שוב, שומדבר לא בטוח..) יחרימו לך אותו. שיבוש הליכים או משהו בסיגנון יהיה מאדדדד קשה להוכיח..!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
עכשיו למה הוא לא יכול לגרור את העבירה הזו עליך? כיוון שהוא לא יכול להוכיח שבאמת השתמשת בבליינדר, אתה מצידך יכול לטעון שהוא היה מכובה. הטעות שמופיעה על צג הממל"ז היא טעות שמציינת ירייה לא טובה מפאת טווח או כיוון גרוע, הוא לא יכול לדעת במפורש שהבליינדר הוא ששיבש לו את הפעולה , אלא אם כמובן לא תכבה אותו...

ומה אני יגיד אם ישאלו אותי למה התקנתי אותו, אם אני משאיר אותו מכובה כל הזמן?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אתה תמיד יכול לשחק אותה תמים ולהגיד שאתה לא יודע מה זה.

אז מה? הוא יגיד לך שזה משבש לייזר? כל עוד השוטר תופס אותך עם מכשיר מכובה אין לך מה לדאוג. בגלל זה יש את המתג שמוקם במקום קרוב וזמין.

הצרות מתחילות כשתופסים אותך עם מכשיר עובד ואז כבר ראש קטן ותמימות לא תעזור הרבה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

למיטב ידיעתי, אין כאן עבירה על חוקי המכס. העבירה על חוקי המכס הייתה קיימת במשבשי הרדאר שעברו על על חוק הבזק על ידי שידור בתדר שמור (לצבא ולמשטרה). אותו הדבר, כמדומני, עם גלאי רדאר (גם במקלט קיים שידור, אם כי מזערי).

הבליינדר לא משדר בתדר שנמצא באחריות משרד התקשורת, תדר הIR הוא חופשי. לכן אין כאן עבירה על חוק המכס (אלא אם בליינדר נמצא באיזו קטוגריה של מוצרים אסורים לייבוא, ואני בספק אם יש כזו).

ההתקנה של הבליינדר דיסקרטית מספיק שמישהו עם קצת שכל לא יסתבך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

א. שוטר יכול עצור אותך גם על הפלצה בציבור , במיוחד אם זה יוסוף ולא אברם.

עצר ,אתכם , מצא בליינדר (1 ל-1000 ,אבל עלול לקרות).עכשיו מתחילה הבעייה.

ב. עדות של מישהו (ממקור ראשון ,לא סיפור שהתגלגל) השוטר עצר אותו בצד הדרך ,לאחר שהשג נעילה רק בפעם הרביעית , על 80 קמ"ש בכביש בו מותר 100.

בבדיקה חזותית הוא ראה את המכשיר.

שתי ניידות הובילו את החבר והרכב לתחנת המשטרה. כמובן שהוא לא הודה. הרכב עוכב לחקירה , בגלל שזה היה בשבת -עד יום א'.

ביום א' בבוקר הגיע החבר ועו"ד מכובד לתחנת המשטרה ,ושם נתקלו בשני חוקרי מכס ובשוטרים כחולים (לא אלה מהאורייה ;-) ).

לאחר דין ודברים הוחלט לתפוס את המכשיר מהסיבות :עבירה על חוקי המכס (לא הייתה לבחור חשבונית על הבליינדר) , וחשד לשיבוש.

המכשיר פורק ונשאר במשטרה ,הרכב שוחרר ,נגד הבחור נפתחו שתי תלונות - לא נראה לי שהן יישארו (חוסר עניין לציבור וכאלה).

אני כמעט בטוח שהעניין לא יגיע לכתב אישום , שהרי בפועל אין כאן שום הוכחת עבירה (לייזר הוא גל אור ,ושידורו אינו נכלל בחוק הבזק ,כמו משבש רדאר לדוגמא).

הנזק לבחור - הבליינדר הלך.

אני מניח שאם הוא יתעקש ללכת ראש בראש לבית משפט הוא יצליח לקבל את המכשיר חזרה - רק שעורך הדין יעלה לו פי שלוש לפחות.

זהו ,זו דוגמא לכוחה של המשטרה.

ועדיין יש באפשרותה לגרור את כ"א מכם למשפטים ולבעיות.

כ"א שיעשה את השיקול שלו -רק תהיו מודעים.

פורסם

כשאנחנו קונים את הבליינדר, אין חשבונית/קבלה או משהו בסגנון?

כי אם יש, אזי מן הסתם אין פה עבירה על חוקי המכס.

אם חושבים על זה, ובמידת הצורך שוכרים עו"ד טוב שיחשוב על זה בבית-המשפט, אין פה עבירה כלל.

עצם זה שאני מסתובב עם מכשיר לשיבוש רדאר לא אומר שעשיתי בו שימוש, יש לי קבלה וחשבונית על קנייתו כך שאת המסים עליו שילמתי...

אבל כידוע, הצדק תלוי בכמות הכסף שאתה מוכן להוציא עליו.

פורסם

לדעתי ,ואני לא משפטן - אין למשטרה שום דבר לעשות נגדך גם אם נתפסת עם המכשיר (והרי אין הוכחה על שיבוש ).

אבל , להאשים אותך בהאשמות שונות גם אם לא אמיתיות אפשר גם אפשר , ולצאת מההאשמות יעלה לא מעט כסף. הוצאות משפט נגד המדינה אף שופט לא יפסוק לכם.

אני בפירוש לא נגדכם או נגד המכשיר (נהפוך הוא :wink: ) אבל אני מנסה להבהיר לכם מה יהיה המשחק של המשטרה מולכם ,אם וכאשר...

זהו . עכשיו שכל אחד יחליט בשביל עצמו. אתם ילדים גדולים.

פורסם

הבליינדר מונע מהשוטר לקבל קריאה עם מהירות הרכב שלך.

אך אין שום בעיה שהשוטר יעצור אותך אחרי שמדד מהירות של רכב אחר.

במקרה כזה אין הרבה מה לעשות, בטח לא לומר לשוטר "לא יכול להיות כי יש לי משבש"

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
עצם זה שאני מסתובב עם מכשיר לשיבוש רדאר לא אומר שעשיתי בו שימוש

ועצם זה שאני מסתובב עם כלי פריצה לא אומר שעשיתי בהם שימוש :mad:

פורסם

שיי לגבי המכשיר אני חייב לדעת שהוא מיובא מדנמרק כי מה שמגיע מארצות הברית לא מתאים לארץ

לגבי התקנה השגתי לנו מחיר לא רע בכלל

צור עימי קשר כבר

ואני רוצה לסגור את העיניין עם המכשירים כמה שיותר מהר

לידע כללי עלות של התקנה אני כנראה אשיג בכיוון ה 200 עד 250 שח

אין כמו טורבו !!!

פורסם

אין שום בעיה עם המכשיר שמגיע מארה"ב ולדעתי גם אין בו שום הבדל.

הבליינדר שלי הוזמן על ידי דרך האינטרנט מאתר בארה"ב, הגיע, והחזיר עלות של כמה בליינדרים כבר ..

דני G.

פורסם

לאחר בירור עם מספר אנשים הבנתי שהבליינדר היחיד שעובד בארצנו הוא מדנמרק

אני לא יכול לפרט לך מה ההבדל בין אמריקאי לארופאי אבל אם אומרים אני מאמין שישנה סיבה לכך

בכל מקרה אני בהיתכתבות עם החברה ואקבל תשובה ממש בקרוב

אין כמו טורבו !!!

• תוכן חדש...