Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו, איך ההורים הגיבו?

הצחיק אותי הקטע עם הפתק. למה להתחמק מאחריות? עשית טעות ואני רואה שאתה מתחרט עליה וטוב שכך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תגיד תודה שסיימת את זה ב 1000 שקל פלוס מינוס, ולא יצאת לרחוב ולך תדע לאן תכננת בכלל, והיית פוגע בילד, או עושה נזק הרבה יותר חמור שהיית משלם עליו כל חיך, כי הרי ביטוח חובה וטסט לא תופסים עלייך, אז בוא לא נדבר על המשטרה ובתי המשפט.

חוץ מזה מה את חושב שההורים שלך מטומטמים, שהם לא יראו שיש צבע חדש על הטמבון שבטח במוסך במחסום ארז לא יתאימו בכלל לגוון, הרי שהם ימכרו את האוטו בעוד זמן מה, והקונה יקח לבדיקה, הרי התיקון יתגלה שם, ואז ההורים יכעסו הרבה יותר, כי לאף אחת חוץ ממך אין מושג איזה נזק באמת נגרם, ואנשים הם חשדנים.

אי לכך, קח את הרכב למוסך הסדר יחד עם הוריך, מטעם חברת הביטוח, שכמובן הורים שלך יגידו שהם אלו שפגעו ברכב, תשלם את הששתתפות העצמית, ולמד מטעויות.

שבוע טוב.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

שלום קוראים לי שגיא, אני מאיזור השרון.

אני בן 17 וחצי , לומד נהיגה כמה חודשים, בקרוב בטסט, והיום בערב עשיתי את הטעות של החיים שלי בלי לחשוב בכלל.

בסיבובת 11 ירדתי לחניה עם המפתחות של הרכב מסוג רנו מגאן 2001 , יצאתי ברוורס בחניה, וניכנסתי בקיר בטון שהיה בחנייה, מהר חזרתי וחניתי, הרכב נפגע בטמבון ומאחורה ודלת הבגאז התעקמה, והבגאז לא נסגר.

עכשיו רציתי להתייעץ איתכם מה האפשרויות שעומדות כרגע לפני, כרגע ההורים שלי לא יודעים ויראו את זה רק בבוקר, מה לדעתכם עלי לעשות, והאפשרות לספר להורים שלי היא האחרונה , בבוקר אמא שלי מסיעה אותי עם הרכב הזה והיא זאת שתראה את הפגיעה, אני ישמח לקבל גם פרטים במידה ואני מספר לה מה היא צריכה לעשות ומה העלויות, כי היא לא מבינה בכלל בזה, ואני לא רוצה לערב את אבא שלי בסיפור כי זה יגמר רע מאוד. אנא נסו להבין אותי ולנסות לעזור, אני יודע שעשיתי מעשה מטומטם חסר אחריות אך אני מנסה לתקן אותו , ואני תלקח שלי לא לעשות שום דבר כזה בחיים שלי למדתי כבר טוב מאוד.

כמו כן הערכה גסה של תיקון הפגיעה בדלת הבגאז' והחלפת טמבון תעזור לי הרבה

בתודה רבה מראש, שגיא.

נ.ב - לאוטו יש ביטוח מקיףהנה התחיל לו החופש הגדול (ותודה שהזכרת לי) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מכל העצות שנתנו לך לתיקון וכו' הוזנחה הנקודה הכי חשובה במה שאמרת...

לאן לעזעזל חשבת לקחת את האוטו לפני שיש לך בכלל רישיון נהיגה???

אין לי מה להגיד לך לגבי זה חוץ משתתחיל להתאפס ולהבין במה כרוכה החזקה של רישיון נהיגה, כולל אחריות רבה ויכולת פגיעה לא מעטה בסביבה שלך.

תאר לך שלא היית דופק את האוטו ביציאה מהחניה?

אז מה היה קורה?

היית יוצא לסיבובים בשכונה? ואולי, רק אולי, במקום פגוש אחורי ודלת תא מטען עקומים זה היתה כנף קדמית שמאלית עקומה כתוצאה מפגיעה בעגלה של תינוק?

תחשוב על זה...

:king::mm_yeah:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

טוב אני לא יודע איפה הילד או עם נראה אותו עוד.

אבל אני סבור שגם אבא שלו היה ילד פעם הוא יכעס אבל הוא יבין אותו איפה שהו.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם
הצחיק אותי הקטע עם הפתק.

זה מניסיון אגב.

לא שלי, של אחד החברים היותר טיפשים שלי שהחליט לצאת לסיבוב על הסיאט מלגה שנת 85- של אמא.

מתאספים כמה חברה בחניה, היה משעמם באותו יום, הוא נכנס לרכב, מקפץ טיפה, מקפץ עוד טיפה, פתאום נלחצת דוושת הגז עד לצאת נשמת והסיאט מתקרבת לה לאיטה (עדיין סיאט מלגה עלובה) לעבר קיר הבטון האימתני של החניה. כמובן שהטיפש לא התכוון לפספס את הקיר ודאג לגרד את כולו יחד עם המסכנה.

באוטו היום הפעלנו את שיטת ה"פתק" ובתמורה קקיבלנו נרגילה מנצנצת:-D .

כמובן שכל הסיפור היה מבדר עד מאוד.

פורסם

מטעמים חינוכיים אני לא יפרט כן על הנזקים שגרמנו לרכבי וטרקטורי הקיבוץ לפני ואחרי הרשיון ,אני רק יוסיף שבשלב שבו אני ועוד חבר התחלנו להודות בנזקים ולשאת בתוצאות היה השלב שבו התחילו להתיחס אילנו בהתאם (חוץ מהמנהל מוסך שעדיין מפחד לראות אותי על הגה בגלל שהפכתי על עצמי טרקטור(עם רשיון)ועברנו לנהוג בכלים רציניים יותר....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אז ככהה... אני חי ולא ניתקו לי תאינטרנט.. עדיין לא חח.. תודה לכולם קודם כל.. זה היה ככה קמתי בבוקר אמרתי לאמא תשמעי יש לי משו לספר לך תבטחי לא לכעוסס.. ירדנו למטה צעקה קצת... סיפרה לאבא גם צעק.. הלכה לשמאיי... הוא העריך תנזק באיזה 8-9 אלף שקל, זה יקח כ 6 ימי עבודה, הוא אמר שיהיה ירידה בערך של האוטו ופרמיה תעלה, כמובן שההורים אמרו שאוטו מהם אני לא יקבל, אבל תלקח שלי למדתי לפחות מכלה סיפור שאוטו זה לא צחוק מה שחשבתי לפני מה לעזזל כבר יכול קלרות כולה אוטו.. אז זהוא שלא.. אני ימשיך לשלם תטסט מהכסף שלי, ואולי גם יקנה אוטו מהכסף שעבדתי.

השתתפות עצמית היא 1100שקל שאותם כבר שילמתי להורים, מה שהם כעסו שהאוטו דנדש חדש 5 שנים בלי סריטה בלי מוסך, ועכשיו שנרצה למכור זה יופיע שהוא עבר תאונה ויראו שההצבע קצת שונה.

מה אני יעשה תטעות שלי עשיתי ותלקח למדתי.

תודה לכולם, אמיר.

פורסם
אז ככהה... אני חי ולא ניתקו לי תאינטרנט.. עדיין לא חח.. תודה לכולם קודם כל.. זה היה ככה קמתי בבוקר אמרתי לאמא תשמעי יש לי משו לספר לך תבטחי לא לכעוסס.. ירדנו למטה צעקה קצת... סיפרה לאבא גם צעק.. הלכה לשמאיי... הוא העריך תנזק באיזה 8-9 אלף שקל, זה יקח כ 6 ימי עבודה, הוא אמר שיהיה ירידה בערך של האוטו ופרמיה תעלה, כמובן שההורים אמרו שאוטו מהם אני לא יקבל, אבל תלקח שלי למדתי לפחות מכלה סיפור שאוטו זה לא צחוק מה שחשבתי לפני מה לעזזל כבר יכול קלרות כולה אוטו.. אז זהוא שלא.. אני ימשיך לשלם תטסט מהכסף שלי, ואולי גם יקנה אוטו מהכסף שעבדתי.

השתתפות עצמית היא 1100שקל שאותם כבר שילמתי להורים, מה שהם כעסו שהאוטו דנדש חדש 5 שנים בלי סריטה בלי מוסך, ועכשיו שנרצה למכור זה יופיע שהוא עבר תאונה ויראו שההצבע קצת שונה.

מה אני יעשה תטעות שלי עשיתי ותלקח למדתי.

תודה לכולם, אמיר.

הפעם זה עלה לך יחסית בחינם. חינם כי זה נגמר בכסף ובצעקות....זהו. שום דבר שילווה אותך לכל החיים.

בהצלחה בטסט.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

9 אלף שקל נזק?

בא לך להעלות כאן תמונות של הנזק?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני לא מבין למה אתם מתפלאים , פגוש חדש , דלת בגאג' חדשה עם כל האיבזור , יכול להיות אמבטיה חדשה של הבגאג' או ישור + ירידת ערך על תאונה שיכולה להשאיר שלדה.

כנראה יקירינו לא ממש סיפר לנו בצורה מהימנה על סדר גודל המכה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...