Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קוראים לי שגיא, אני מאיזור השרון.

אני בן 17 וחצי , לומד נהיגה כמה חודשים, בקרוב בטסט, והיום בערב עשיתי את הטעות של החיים שלי בלי לחשוב בכלל.

בסיבובת 11 ירדתי לחניה עם המפתחות של הרכב מסוג רנו מגאן 2001 , יצאתי ברוורס בחניה, וניכנסתי בקיר בטון שהיה בחנייה, מהר חזרתי וחניתי, הרכב נפגע בטמבון ומאחורה ודלת הבגאז התעקמה, והבגאז לא נסגר.

עכשיו רציתי להתייעץ איתכם מה האפשרויות שעומדות כרגע לפני, כרגע ההורים שלי לא יודעים ויראו את זה רק בבוקר, מה לדעתכם עלי לעשות, והאפשרות לספר להורים שלי היא האחרונה , בבוקר אמא שלי מסיעה אותי עם הרכב הזה והיא זאת שתראה את הפגיעה, אני ישמח לקבל גם פרטים במידה ואני מספר לה מה היא צריכה לעשות ומה העלויות, כי היא לא מבינה בכלל בזה, ואני לא רוצה לערב את אבא שלי בסיפור כי זה יגמר רע מאוד. אנא נסו להבין אותי ולנסות לעזור, אני יודע שעשיתי מעשה מטומטם חסר אחריות אך אני מנסה לתקן אותו , ואני תלקח שלי לא לעשות שום דבר כזה בחיים שלי למדתי כבר טוב מאוד.

כמו כן הערכה גסה של תיקון הפגיעה בדלת הבגאז' והחלפת טמבון תעזור לי הרבה

בתודה רבה מראש, שגיא.

נ.ב - לאוטו יש ביטוח מקיף

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קח עם אמך את הרכב למוסך שיגידו כמה הנזק(תבדוק אם כדאי מוסך הסדר).

השתתפות עצמית זה בערך 1000 ש"ח להוריך.

אם לוקחים בחשבון את התוספת שיצטרכו לשלם אח"כ לביטוח בגלל התביעה..

נניח, עד 2000 ש"ח תתקנו על חשבונך, מעל- תערבו את הביטוח.

בינתיים תסתכל קצת בפוליסה, ותחשוב מה לומר לאמך..

פורסם

הערכה גסה ככה באוויר בלי לראות לפי מה שאתה אומר...אני מניח שלא נתקעת ב200, רוורס נוסעים לאט....

תיקון טמבון + צביעה איזור ה700-1000 שקל תלוי ברמת הנזק....ישור דלת...אם זה כמה מכות פטיש בלי צביעה בלי כלום איזור ה300-400 שקל, אם זה דורש תיקון פחחות של ממש כלל צביעה ליטושים שיופים וכל מה שצריך...יכול להגיע ל1000 שקל+

קיצר לא אמור לעבור את ה1500 שקל ביחד (היות ואתה כבר בא וסוגר מחיר עגול)

פורסם

תעשה את החשבון, ב1500 ש"ח נזק לא בטוח שיהיה כדאי להפעיל את הביטוח - ההשתתפות העצמית עשויה להיות קרובה לסכום הזה. בנוסף, אם הביטוח ידע שאתה זה שגרמת את הנזק, אתה לא תראה מהם אגורה (רמז דק).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שגיא , נתחיל מזה שהביטוח המקיף לא תקף , כי הביטוח לא עומד בתנאים הכתובים בו ( נהג בעל רישיון , נהג מורשה על ידי בעל הרכב ,ואני עדיין לא מתייחס לסעיפי גיל אם קיימים בו ) ככה שמזה אתה די יכול לשכוח , מה גם שגם אם תשקרו לביטוח על מנת להוציא את התיקון מכספי הביטוח ישנו ענין שנקרא השתתפות עצמית שהוא לרוב בסכום של בסביבות ה1000-1500 ש"ח , ועליית הפרמיה ( עלות הביטוח ) השנתית בכמה שנים הבאות.

דבר שני - פחחות כמו שאתה מתאר תיקח יותר מיום אחד כנראה ( הבאת הרכב למוסך - הזמנת החלקים - צביעה ופחחות בתנור צבע וכו ) ככה שנראה שאין מנוס , תוכיח שאתה כבר ילד גדול , ועם כל הצער והעובדה שלא תקבל את האוטו בזמן הקרוב גם כשהיה לך רשיון כנראה ( ובצדק ) תספר להורים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אחי גם לי זה קרה שהייתי בגילך דפקתי את האוטו של אח שלי שהוא לא היה בארץ....

אני לא יודע איפה אתה גר....אבל אם אתה גר בדרום אז תקפוץ עם אמא או מישהו למחסום ארז יש שם מוסך פחחות וצבע מעולה עושה עבודה טובה וגם אם לא יודע מה הוא לא ייקח לך יותר מ 500-600 שקל גג גג עם פירוק צביעה והכול....אני ממליץ..ככה אתה חוסך כסף...ואולי תצא גם יותר בזול ממה שאמרתי...

חבר שלי הכניס לשם מיצובישי לנסר לאחר תאונת שרשרת שהקדימה שלה מרוסק והאחורה שלה מרוסק ממש (כול הבגאג' מעוך) והאוטו עצמו היה מלא מכות בדלתות הצבע בגג דהוי עם חורים קטנים מהחלודה...והם עשו לו שם את האוטו כמו ביום שהוציאו אותו מהחברה (כמובן שהוא קנה טמבונים ופנסים לחוד) אבל על העבודה....והייתה שם המון עבודה הם לקחו לו 2500 שקל על הכול שזה צביעה של כול האוטו + כול התיקונים מהתאונה+פחחות וצבע כול האוטו...

אז אני ממליץ לך לגשת לשם בחום ואתה חוסך לפחות איזה 1000 שקל...עדיף לתת 100 שקל דלק ולנסוע לשם ולחסוך כסף...וכמובן לא לערב את הביטוח

יום טוב ובהצלחה... :)

ואל תחזור על הטעות שנית!

"בשביל להגיע לתוצאות משמעותיות יש לערוך שינויים משמעותיים"

פורסם

במידה ואתה מעדיף שלא לספר לאמא,רק רעיון אחד עולי בראשי ברגע זה והוא :

בקש מאחד ממכריך לכתוב פתק, או שתבחר אתה לעשות זאת אך הזהר שלא יזהו את כתב ידך, בפתק כתוב איזשהו סיפור מופרך, לדוגמא :

"שמי אלון, בערב יום שבת נכנסתי בחלק האחורי של רכבכם, אני עד לנזק שנגרם, אך מפאת סיכון איבוד מקום עבודתי אין אני יכול לדווח על התאונה שגרמתי שכן הרכב איתו נעשתה התאונה שייך לחברה, וכיוון שגרמתי לתאונה נוספת לפני זמן לא רב אני נמצא על תנאי, תנאי שהרגע הפרתי. אני מצטער מעומק ליבי על הנזק ולכן השארתי סכום שאני מאמין שיכסה את סך התיקון, לא אוכל להרשות לעצמי להשאיר גם מספר טלפון מחשש שידווח על הנעשה, קבלו את התנצלותי ונסו להבין את מצבי ."

שים את הסכום המשוער, כפי שקודמי פירטו לגביו, בכל זאת אתה האשם וסכום התיקון לא צריך לצאת מכיס הוריך. אם אין בידך הסכום סגנן את המכתב בצורה שונה אך זכור כי עליך להחזיר את הסכום להוריך ברגע שתוכל בדרך זו או אחרת שלא יתגלה המעשה.

פורסם

עצה ממני ספר להורים שלך בדיוק מה שקרה

שאבא שלך יטפל בעניין איך שהוא יחשוב לנכון מבחינת ביטוח ,השתתפות עצמית וכאלה

תאמין לי שהוא ידע הרבה יותר טוב מכל אחד כאן

ותזכור שבסופו של דבר הם ידעו את זה בדרך זו או אחרת .

לפעמים הדברים נראים הרבה יותר קשים ממה שהם בדיוק

וזה יעבור תוך חודש חודשיים .....

(זה לא נעים לשקר להורים בכל זאת זה אבא ואמא שלך ....)

היו 106 ראלי MK2 ,פורד RS2000 ,פיאט קופה 16VT,אלפא ספיידר 1998,מרצדס slk 230

וכרגע MX5 כסופה ומדהימה שמעלה בי חיוך כל פעם מחדש

פורסם

קודם כל תודה לכולם באמת! אני חושב שאני יגיד להם באמת מה שקרה תאמת

בגלל שהאוטו חונה בחניה סגורה ככה שפתק לא בא בחשבון וגם האפשרויות האחרות אני יקח אחריות ויקבל תעונש כי אני לא רואה דרך אחרת לצאת מזה תודה על הכל שגיא

פורסם

ואיי איזה דרך להתחיל בתור נהג חדש. לפחות הנזק הסתכם בטמבון ודלת ולא חס וחלילה פגיע באדם.

תספר להורים לא נורא כולה רכב אז יעלה התיקון 2000 ש"ח ביג דיל. פעם הבאה תחושב לפני שאתה עושה. סוף מעשה במחשבה תחילה.

בהצלחה בטסט!

בברכה L.A

פורסם

אל תדאג ואל תתבאס זה קורה. מטעויות כאלה לומדים לעתיד.

תספר להורים וקח את האחריות למעשה. הכל יסתדר.

שיהיה בהצלחה:)

פורסם

היות ואני בגיל של ההורים (אולי יותר מבוגר...) תן לי להוסיף קצת משלי:

אני בהחלט מציע שתספר לשניהם: אביך, ממנו אתה הכי מפחד, יכעס ואולי יעניש, אבל זה הפתרון הכי פחות גרוע מכל שלל העצות שהציעו לך.

הוא באיזשהו מקום יעריך שהתיצבת מולו, כמו גבר, ואמרת את האמת.

עשית טעות, ומכאן יש שני חלקים לעניין:

ראשית, לשלם עליה. אני מניח שההורים, אחרי נהי ובכי, יקחו את התשלום על עצמם, כך שלספר את האמת זה גם הכי זול... ובנוסף הם יתנו או לא יתנו סנקציה כמו הפסקת לימודי הנהיגה או משהו כזה, אז גם זה לא סוף העולם..תחזור ללמוד מהר יתר ממה שחשבת או "אוימת"..

שנת: לימוד הלקחים. את זה כבר עשית...

בהצלחה

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מכל העצות שנתנו לך לתיקון וכו' הוזנחה הנקודה הכי חשובה במה שאמרת...

לאן לעזעזל חשבת לקחת את האוטו לפני שיש לך בכלל רישיון נהיגה???

אין לי מה להגיד לך לגבי זה חוץ משתתחיל להתאפס ולהבין במה כרוכה החזקה של רישיון נהיגה, כולל אחריות רבה ויכולת פגיעה לא מעטה בסביבה שלך.

תאר לך שלא היית דופק את האוטו ביציאה מהחניה?

אז מה היה קורה?

היית יוצא לסיבובים בשכונה? ואולי, רק אולי, במקום פגוש אחורי ודלת תא מטען עקומים זה היתה כנף קדמית שמאלית עקומה כתוצאה מפגיעה בעגלה של תינוק?

תחשוב על זה...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...