Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפרופו סיפורים מגעילים:

בדיוק חזרתי מטבריה היום, מגיחה בת שלושה ימים לחגוג 12 שנות לימוד שנסתיימו להן...

בקיצור, נסענו 4 אנשים, והגענו לטבריה, 2 ירדו לקנות בצק (פתיונות לדגים).

יום אחרי באנו לקנות קרסים(רצינו לדוג שפמנונים ענקיים), חבר אחד יורד לחנות של דייגים, והיה סוגר(יום שישי), הוא מסתכל ככה בדרך אגב ורואה שהזכוכיות של החנות מנופצות:

אדם קנה מזרון ים (או משהו בסגנון) והיה בו חור, אז הוא בא לחנות, שבר את הזכוכיות, וזרק את המזרון חזרה פנימה.

כמה תת רמה אפשר להיות?!

ואני בכלל לא מדבר על טבריה, שאנשים שם אחד אחד מטורפים על כל השכל, חותכים אותך, מצפצפים בכמויות שלא ראיתי בכל ימי חיי... בקיצור

שישו ושימחו.

אבל אחרי שלושה ימים בחום שהם צריכים לסבול כל החיים, אני מסוגל להבין שהמוח שלהם נהיה מחית מטוגנת.

שלד

נ.ב.: אחרי שדגנו את הנראה בקובץ המצורף התייאשו וחזרנו הביתה(רמז מלמעלה). :-D

P6250147.jpg

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוצאי שבת, השעה 1:51 שעון ישראל.

כל 2 דקות יש פה מישהו שעושה חראקה ואני משתגע. עד מתי? ספטמבר 2005.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אם כבר בשירים עסקנו, אז אני זוכר שלפני המון שנים אחותי קיבלה במתנה (היה מבצע קונים רמדיה ומקבלים) דיסק יום הולדת של שירי ברני (לכל מי שלא זוכר זה הדינוזאור הורוד המפחיד שתמיד מתחיל כל משפט ב"שלום ילדים חמודים"), אני די בטוח שזה יסלק את הערסאיכסים הלא רצוים

ואם לא אז זה ממש יעזור לכם להירדם...

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
טוב, הבנו.

הערסים הרשעים לפעמים שומעים מוזיקה טובה, ושוברים לכם את הסטיגמות שאומרות שאתם יותר טובים מהם.

ואני, אגב, חושב שגם אם יישבו פרופ' קרמניצקי ופרופ' כשר בחופש הגדול מתחת לחלון שלי ב-106 ראלי וישמעו קנטטות של באך לרביעיית מיתרים באמצע הלילה בפול ווליום מגיע להם להשרף בייסורים בגיהנום.

לא משנה המוזיקה, לא משנה העדה. משנה חוסר ההתחשבות.

לפרופ' אסא כשר מגיע להשרף גם ככה בגיהנום. בלי מוזיקה של בטהובן.

אני גר לייד בית ספר, זה מקום המפגש של החבר'ה. אני שוקל לקנות m89sr.

לרמת גנים יש טקס סיום ענק של כל כיתות ח', זה משום מה משאיר את כל הילדודס ערים עד השעות הקטנות של הלילה. אני אישית ראיתי 2 רוסיות מעשנות וקופצות על איזה פיז'ו 309 מסכנה.

בקשר להברחה של ערסים - מוטי פליישר ואריק לביא עושים את העבודה נהדר.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

איך חדרה, עיר הבורקסים והבגטים לא הוזכרה פה?

לא משנה איזו שעה תלך לשם בעיקר ב 2 בלילה תראה בצומת 8 ניידות ואיזה 20 דיסקוטקים מתוך רכבים שם.

פשוט עיר של תת רמה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

זה רק אני או שמאז שהחופש הגדול החל להראות סימני נוכחות, הפורומים פשוט התמלאו בהודעות של משתמשים חדשים עם שאלות מפגרות, שיורדים על מנהלים ומעירים להם ומטנפים את הפורומים באופן כללי?

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בגלל זה כתבתי שהוא החל להראות סימני נוכחות, היינו סוף מאי, כשהמסגרת של בית הספר מתחילה להתרופף.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קבלו רעיון נחמד

אימיול לרובנו יש (למי שאין לצורך העיניין תורידו)

ואז עושים פעולת חיפוש פשוטה, ומוצאים סירנה של מישטרה ובמקום להדליק כל מיני שירים של גרמנים אנישם בניי 200-300 שנה ודינוזאורים פדופילים

אפשר לשים פול וליום את הצליל שזה אתה הורדתם בלופ בווין אמפ ואז גם השכנים לא יכעסו

וגם אתה תוכל לחזור לישון בשקט

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
בגלל זה כתבתי שהוא החל להראות סימני נוכחות, היינו סוף מאי, כשהמסגרת של בית הספר מתחילה להתרופף.

זה לא מסוף מאי, אלא מתחילת עבודתה של לימור לבנת..

אם כי אסתייג ואומר כי אני לא בטוח שהמצב היה מזהיר גם לפני.

פורסם

לאף אחד אין "אופנועי זבוב" בשכונה? אלה שעושים יותר רעש יותר ממה שהם זזים!!!!

הדבר הכי מעצבן בעולם, ועכשיו שהילדודס בחופשה הם יצאו למסע גניבות,והביאו להם מלאי שלם של אופנועים וטוסטוסים (לא מסתפקים באחד כי גם ככה המשטרה לוקחת להם מה שהיא מצליחה לתפוס), למזלי שאני גר בשכונה עם אנשים "טובים" שיודעים לעשות את העבודה, כבר ביום השני של הרעש נתפסו שתיים מהאופנוענים, קיבלו כאפות לקסדות קצת אימיום חריפים, ועד עכשיו לא שמעתי מהם! :lol:

בית-שמש אימפריה!!!

פורסם

והנה החופש הגדול הכה גם בי.

בעוונותי שכחתי את הפלאפון ברכב. חניתי ברחוב די ראשי ומואר בתל אביב ועצרתי לעשר דקות.

כשחזרתי, התיישבתי ברכב ושלחתי את היד למושב לידי כדי לקחת את הפלאפון ונחתכתי משברי זכוכית.

איזה ילד נרקומן שבר את החלון כדי לגנוב אותו.

התקשרתי למכשיר וענה לי נער שנשמע נרקומן על מנה. היה לו מבטא כבד, לא משנה של איזו עדה, אבל שמעו את שיני הזהב צלול וברור. בקול מסטולי לגמרי הוא שואל אותי מי זה? את מי מחפש?

אמרתי לו שאני בעל הטלפון שהוא מחזיק ביד ושיחזיר אותו ונסגור את זה, עדיף לו בלי בלגנים.

הוא טרק לי בפנים כמובן. למה, איך אני יכול למצוא אותו?

שניה אחרי זה המכשיר היה כבוי, והוא בטח כבר על מונית ללוד להחליף אותו במנה, שהלוואי שתהיה קלגון במקום קוק פרסי.

עכשיו אני מקווה שיש ביטוח שמשות. כי בנוסף להכל, הייתי ברכב של אבא של אשתי ועכשיו אני צריך להכניס אותו לסרטים.

ברוכים הבאים לישראל 2005. המקום שבו כל ילד שאין לו כסף למנה, לוודקה של 10 שקל או לטבק לנרגילה, ישבור חלון של רכב או ייגש למישהו עם סכין כדי לקבל את מה שהוא רוצה.

מתי תקום פה מיליציה של אזרחים שיעשו אמבושים לכאלו חארות וישברו להם את העצמות?

אם אין דין ואין דיין, מה אמור האזרח הנדפק לעשות?

הפנטזיה שלי עכשיו זה לחכות עם כמה ח'ברה עם לומים ליד רכב פיתוי שיש בו פלאפון וארנק על הדשבורד, ולפרק את האמא של מי שיתקרב לחלון עם אבן. אפילו שאין סיכוי שאותו אחד יגיע שוב, כי יש כל כך הרבה כאלו - זה שירות לאומה להכניס אחד כזה לבית לווינשטיין. כי אם המשטרה תופסת אותו על חם הוא בבית עוד באותו ערב.

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

פורסם
והנה החופש הגדול הכה גם בי.

בעוונותי שכחתי את הפלאפון ברכב. חניתי ברחוב די ראשי ומואר בתל אביב ועצרתי לעשר דקות.

כשחזרתי, התיישבתי ברכב ושלחתי את היד למושב לידי כדי לקחת את הפלאפון ונחתכתי משברי זכוכית.

איזה ילד נרקומן שבר את החלון כדי לגנוב אותו.

התקשרתי למכשיר וענה לי נער שנשמע נרקומן על מנה. היה לו מבטא כבד, לא משנה של איזו עדה, אבל שמעו את שיני הזהב צלול וברור. בקול מסטולי לגמרי הוא שואל אותי מי זה? את מי מחפש?

אמרתי לו שאני בעל הטלפון שהוא מחזיק ביד ושיחזיר אותו ונסגור את זה, עדיף לו בלי בלגנים.

הוא טרק לי בפנים כמובן. למה, איך אני יכול למצוא אותו?

שניה אחרי זה המכשיר היה כבוי, והוא בטח כבר על מונית ללוד להחליף אותו במנה, שהלוואי שתהיה קלגון במקום קוק פרסי.

עכשיו אני מקווה שיש ביטוח שמשות. כי בנוסף להכל, הייתי ברכב של אבא של אשתי ועכשיו אני צריך להכניס אותו לסרטים.

ברוכים הבאים לישראל 2005. המקום שבו כל ילד שאין לו כסף למנה, לוודקה של 10 שקל או לטבק לנרגילה, ישבור חלון של רכב או ייגש למישהו עם סכין כדי לקבל את מה שהוא רוצה.

מתי תקום פה מיליציה של אזרחים שיעשו אמבושים לכאלו חארות וישברו להם את העצמות?

אם אין דין ואין דיין, מה אמור האזרח הנדפק לעשות?

הפנטזיה שלי עכשיו זה לחכות עם כמה ח'ברה עם לומים ליד רכב פיתוי שיש בו פלאפון וארנק על הדשבורד, ולפרק את האמא של מי שיתקרב לחלון עם אבן. אפילו שאין סיכוי שאותו אחד יגיע שוב, כי יש כל כך הרבה כאלו - זה שירות לאומה להכניס אחד כזה לבית לווינשטיין. כי אם המשטרה תופסת אותו על חם הוא בבית עוד באותו ערב.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

אוי כמה שאתה צודק.

שנינו גרים באותה שכונה, ופרצו לי לבית שלוש פעמים,תאמין לי התחושה אותה תחושה,והרצון לשבור למישהו תצורה חזקה מאד,לשמחתי בפריצה האחרונה הכלב התקיף את הפורצים והם ברחו בבהלה תוך כדי שהם קופצים מהקומה השנייה.

אין מה לעשות,מדינה עם מערכת משפט לא רצינית,עד שלא יתחילו לתת פה עונשים חמורים הוונדליזם יחגוג.

לירון

פורסם

הפנטזיה שלי עכשיו זה לחכות עם כמה ח'ברה עם לומים ליד רכב פיתוי שיש בו פלאפון וארנק על הדשבורד, ולפרק את האמא של מי שיתקרב לחלון עם אבן.

אני מוכן לעזור לך להגשים את הפנטזיה. יש לי מוט 50 ס"מ ברזל ריבועי בבגאז'.

בפעם הבאה שאני מגיע לביקור אצל משפחת קורטינה, תצפור.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תוכן חדש...