Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מגבר רוקפורד 801X שמוצהר כ 100X4 ב 4 אום , 200X4 ב 2 אום , 400X2 ב ברידג !

נתייחס רק ל 2 ערוצים בלבד !

מחוברים לי ל 2 ערוצים זוג קומפוננט דוטק כ"א 140 RMS מוצהר !

אני מעוניין לחבר רמקול נוסף ( סנטר אחורי ) לברידג !

השאלה שלי היא האם ההספקים של המגבר ישארו כמו שהם , האם הברידג עדין יוציא לי 400 RMS ?

והאם יש דרך נוספת לחבר סנטר אחורי בדרך אחרת !

הבעיה היא השסנטר האחורי הוא בהספק של 10-150 RMS ! ואני דואג שהמגבר ישרוף אותו !

תשובות מהמבינים בלבד !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

א. למה לחבר סנטר אחורי??

ב. למה לחבר 400RMS לדוטק??

ג. חיבור שכזה יעלה או יוריד את ההספק בהתאם לחיבור שתבחר בו. אם תוריד את ההתנגדות ההספק יעלה והמגבר יתאמץ יותר, איבוד יציבות כי המגבר לא תומך בזה. אם תעלה התנגדות ההספק ירד...

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

1 ) לפי דעתי השמיעה תיהיה יותר חדה !

2 ) הרמקול הנוסף הוא לא דוטק , וה 400 RMS זה מה ההמגבר מוציא !

3 ) אני לא מעלה\מוריד שום התנגדות ! ההתנגדות נשארת כמו שהיא ! השאלה היא האם ה ברידג יוציא לי פחות הספק במידה ואני מחבר לו 2 רמקולים בנוסף ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

טעות שלי, התבלבלתי, חשבתי שאתה מפעיל את המגבר בבריג תמידי ורוצה להוסיף לחיבור הזה את הסנטר (ולכן שאלי על 400 RMS לדוטק...).

לדעתי יהיה יותר כדאי לשמור את היציאה הזאת במגבר ולחבר את הסנטר האחורי (אני עדיין לא מבין למה זה טוב, מילא אחד מקדימה, אבל אחורי??). במקביל לקדמיים.

אופל קורסה 2003

פורסם

הוא ייתן לך 400 בברידג' ו100 לכל ערוץ,כלומר,על 2 ערוצים אתה מחבר את הדוטק והם מקבלים 100לכל צד ובברידג' אתה מחבר את הסנטר.

דרך אגב זה בזבוז מיותר של הספקשיש לך בידיים הייתי ממליץ לחבר את 2 הערוצים שנשארו לך לסט אחורי ולקנות מגברפשוט 2 ערוצים של חברה (כולם ייתנו לפחות 100 בגישור) וככה גם תשמור על המונו וגם תשתמש נכון בהספק שזמין שלך,זה במידה ואין לך אחוריים מוגברים.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

Guest תמיר .א.
פורסם

הרעיון של סנטר דרך מגבר זה מגוחך.....

ועוד אחורי?

אולי קדמי.

ואם כבר הגברה של רדיו דיסק.

וזה לא יתן לך הרבה ממש סנטר. זה לא יחדד את הצליל סתם. כדי לחדד את הצליל או שידגיש צליל ביניים מסויים הוא צריך להיות עם קרוס אובר מיוחד.

זה לא סתם לתקוע רמקול ולדאוג שהוא יקבל הגברה של R + L.

תמיר

פורסם

טוב אז ככה מה שאני הולך לעשות

לחבר רמקול סנטר ביתי של סרווין וגה מדגם V5C

ההתנגדות הסופית שלו היא 4 אום !

הסנטר הוא עם קרוס מובנה !

מה שאני מבקש עזרה זה באיך הכי מומלץ לחבר אותו :\

פורסם

אני אוהב שהצליל מקיף אותי !

אוהב לשמוע חדות גם מאחורה !

ועכשיו כולכם אומרים לא צריך ולא צריך !

אבל לפי דעתי תאורתית ישמעו יותר טוב !

לפי מה שקראתי מאוטוסאונד

יש רק במה קידמית , והסראונד שאנחנו שומעים הוא בעצם הצליל שחוזר מאחורה !

אני מעוניין ליצור את הצליל מאחורה כמה שיותר חד !

פורסם

אתה לא יכול לחבר רמקול סנטר ברכב, ולצפות ממנו שישחזר את מה שהוא משחזר בבית...

בבית, הוא מחובר לרסיבר אשר יודע לזהות את אופן ההקלטה על גבי הדיסק, ואם הסרט (לדוגמא)

הוקלט עם 5 מיקרופונים (סראונד של 5 ערוצים) אז הרסיבר יפענח את האות, ויעביר לכל רמקול את

האותות הספציפיים:

רמקול ימני - כל מה שמתרחש בימין המסך.

רמקול שמאלי - כל מה שמתרחש בשמאל המסך.

רמקול אחורי ימני/שמאלי - כל מה שמתרחש מאחור, ובהתאם לצדדים.

רמקול סנטר - כל המתרחש במרכז הסרט + דגש על הפאן הווקאלי (דיבורים)

ברכב, אם תצליח בקומבינה הזו, אתה תקבל מהרמקול:

צליל מונו - בגלל אופן החיבור אליו.

צליל סטריאו - שלא אמור להיות מופק ברמקול סנטר (בשביל סטריאו יש לנו את הרמקולים בצדדים הרי)

אני מציע שתרד מהרעיון הזה - לפחות לא בצורה שאתה רוצה לחבר...

אם יש לך ברכב מפענח לצליל היקפי, זה כבר משהו אחר.

גל

פורסם

לפי הסרטוט באוטוסאונד, ניתן לחבר רמקול יחיד. אבל הוא צריך להיות חלש בהרבה מהקדמיים. אתה יכול להגיע לאפקט דומה עם שני קואקסלים סבירים מחוברים להד יוניט. ואתה יכול לבנות קרוס יחסית פשוט שיתחום להם תדרים.

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...