Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דבר בכבוד. הוא יכול להיות אבא שלך.

דניאל.

:roll: לא דיברתי למוטי,הוא יודע כמה כבוד אני רוכ(ח?)ש לו.

התכוונתי למר TURBO יקיר הפורום. כידוע אין צורך לצטט הודעה שמעלייך .

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

פורסם
:roll: לא דיברתי למוטי,הוא יודע כמה כבוד אני רוכ(ח?)ש לו.

התכוונתי למר TURBO יקיר הפורום. כידוע אין צורך לצטט הודעה שמעלייך .

והוא התכוון למר TURBO שיכול להיות אבא שלך כי מוטי קצת צעיר מידי :wink:
פורסם

הערותיי לכתוב מופיעות בצבע כחול -

ובכן בוא נגיד שניסית לומר:

קוראים לי מוטי, ואני הנהג הטוב ביותר בהקפות מסלול הספידווי בקליפורניה (רחוק מזה, דווקא אין לי הרבה ניסיון בקליפורניה ספידוויי...),ואני מצליח להעיף מדרכי על המסלול ,אי אילו מטרידים המאטים את דרכי(זמן ההקפה שלי).... (משתדל בכל אופן, ומצליח לא רע :wink:)

ולגרום ליושבים לצידי ,מנת דפיקות לב ונשימות לא סדירות,תוך כדי נהיגתי ברכבם.

לצערי הפעם נחתתי,על מכונית עבת כרס למדי 900ק"ג!!! (שזה בערך 100 ק"ג פחות מהמיאטה שלי... אני לא חושב ש"עבת כרס" היא הגדרה הולמת),ללא מגדש,עם התנהגות

"תעשה מה שתבקש אבל לא לוקחת יוזמה" (מ.א) , כשהראש עדיין טעון באי אילו גחמות "שטוטיות" ,המפורסמות באי-אילו מגזינים,המחשיבים עצמם לטובים בתחום.

שוב, לא הייתי הולך כ"כ רחוק עם הדברים, בסה"כ מדובר במכונית ספורט מהשורה הראשונה, אני אישית ציפיתי לקצת יותר מזה.

...דילוג לחלק הבא...

מוטי אז ככה, באם יש באפשרותך כמובן וחסר לך שלא :wink:

אני מזמין פרסום כתבה דומה לנ"ל +חוויותייך כמובן על:

**נערכה רשימת מכוניות ארוכה, חצי מהמכוניות שנזכרו בה בכלל לא נמכרות בארה"ב ורוב המכוניות שכן נמכרו לא מגיעות למסלולי המירוצים**

בתודה מראש

טוני סופראנו-שנתן למוטי הצעה שאי אפשר לסרב לה :wink: (ע"ב שנותן פקודות ליוסיפון)

כשאני נוהג על משהו מעניין אני מספר, תאמין לי.. ככה קיבלתם בזמנו את ההשוואה שלי בין קורבט Z06 ל-NSX, הייתה גם לפני כן סקירה שלי של הניסאן 350Z Track Edition מול המאזדה RX8GT מול אימפרזה טורבו משופרת, מול מיאטה טורבו משופרת (לא שלי) ומול פורשה קאררה S.

מה שיש, תקבלו, מבטיח. :-)

הסטנדרתים שלך "קצת" גבוהים... זה די ברור, לכן לא התלהבת מהאליז.
לא, תאמין לי שזה לא זה.

הסטנדרטים שלי אולי גבוהים אבל אני מצליח לשפוט מכוניות בקונטקסט שלהן, האליז פשוט נושאת על עצמה את תואר המכונית לנהג ולכן היא נשפטה בצורה מחמירה למדי, ולצערי הרב היא לא עומדת לעניות דעתי בתארים שהודבקו לה במלואם, לפחות לא בגירסה שאני נהגתי עליה, ולכן גם פירטתי את הסייגים שלי.

היו מכוניות אחרות שנהגתי עליהן, פחות מהנות מהאליז ופחות מהירות ממנה שקיבלו ממני ביקורות יותר טובות בגלל שבקטגוריה שלהן ולמטרה שלשמה הן נבנו הם מייצגים לדידי הצלחה יותר גבוהה בפגיעה במטרה.

מוטי.

פורסם
כמה ק"מ היו לה ?

דניאל.

משהו כמו 3500 על השעון... דנדשה לגמרי! :twisted:

בסופו של דבר מוטי,

היית מעדיף את הS2000 או האליז?

שאלה מעניינת עם תשובה שהיא לא חד משמעית..

ה-S2000 היא הרבה יותר אוטו, יש לה יתרון אדיר על האליז בכל מה שקשור לנהיגה יומיומית, בלחיות איתה על הכבישים הציבוריים בלהנות ממנה גם בסתם נסיעת שיוט.

היא גם מכונית ספורט אמיתית ומצויינת במלוא מובן המילה, עם היגוי חד ומדוייק, בלמים אפקטיביים מאוד (על אף הזנב השובב בדגם של לפני 2004), מנוע טוב מאוד וגיר חלומי לגמרי.

היא מהירה, זריזה וכשלומדים את הסודות שלה אפשר לנהוג בה מהר מאוד.

האליז לעומתה היא מכונית די מחורבנת ליומיום, היא לא נוחה לחיים ולא נוחה לתנועה בפקקים ואני חושב שהייתי נהנה ממנה פשוט מאשר מה-S2000 בנסיעת שיוט מינהלתית רגועה.

מה שכן, האליז היא מכונית מאוד מהנה לנהיגה אגרסיבית, היא גם יותר מהירה (אם משווים את שתי המכוניות במצבן המקורי לגמרי ללא שום שינויים) מה-S2000 ברוב המוחלט של המצבים במסלול או בכלל בכבישים מפותלים.

אם הייתי צריך לבחור רכב לתנועה בכבישים ציבוריים בלבד, יכול מאוד להיות שהייתי בוחר בנציגה היפנית, סתם בגלל שהיא יותר נעימה... רוב הסיכויים שגם החברה שלי הייתה אוהבת אותה יותר בתור הנוסעת העיקרית, יש לה מושב נוסע מתכוונן בתור התחלה, משהו שאין באליז...

אם המטרה שלי הייתה מכונית לשעשועים - ימי מסלול, ג'ימקאנות ועוד, הבריטית-מאלזית-יפנית הייתה באה הבייתה בלי היסוס.

הערה אחרונה בעניין -

אני משווה את שתי המכוניות במצבן המקורי.

אין לי ספק שבאם אני מתחיל להכניס שיפורים לשתי המכוניות, האליז תהפוך לחיית טרף חסרת מעצורים (לא נשמע טוב אה? כדאי שיהיו לה מעצורים! :lol:) בעוד שה-S2000 הייתה מתגלה כמכונית מעולה אבל עם מגבלות קרובות יותר.

מוטי.

פורסם

מוטי כנראה שבשאר העולם מסכימים איתך שהאליז היא בהמה מגושמת וכבדה, וחשבו על דרכים שוות לכל נפש לעזור לקונים המאוכזבים. קבל:

gallery%2FJapan%2FFeature%20Cars%2F19%2Ejpg

gallery%2FJapan%2FFeature%20Cars%2F22%2Ejpg

675 ק"ג !!!!!!!!!!

מתחיל לגרד יחס משקל\הספק של אופנוע

פורסם
:roll: התכוונתי למר TURBO יקיר הפורום. .

ובכן:

1. ראשית תודה לך flake על המחמאה.

2. וכן תודה רבה ל דניאל , ול...rallye106,על הההבהרות, וההערכה.

3. אני לא זקן - מבוגר כן ( ככל הנראה ,אני מבוגר מ 98.9% מחברי הפורום)

הרי אני עדיין חבר של החבובות( ראו תמונה-תודה sronis

)....תרתי משמע-והמבין יבין :wink:

4. מוטי מיאטה-- תודה על תשובתך,ושמת לב שהקצנתי טיפל'ה את דבריי.

אני מסכים איתך בהחלט על הזנבון השובב של ה -S2000,שגרם לחבר שלי

לשלוח את ה S2000 (בציר 00') לגן עדן של מכוניות הספורט,ומרוב התראומה,

זו(כלומר הS2000 מנוחתה עדן) גרמה לו לרכוש פורשה BOXSTER S (צהובה).

מחכה ל "פרסום כתבה" הבאים שלך-זה מה שקורה שאין "כדורים" בישראל.

( למי שלא קרא את תגובתי הקודמת : כדורים=מסלולי מרוץ ). עשית לי מה זה חשק ללוטוס אליז-ויש לך מזל שאני לא שם ,אחרת... :wink:

הבהרה:

אנא כבדו אחד את השני, וישנם חברי פורום וותיקים יחסית ה"מכירים" איכשהו

איש את רעהו אישית/וירטואלית ומודעים לגילם ומעמדם וכו', המדברים בשפה המובנת להם,שאיננה

מובנת בהכרח,לחברי פורום אחרים.

בכבוד רב

אילן פ.

תמונה אני בפורשה בוקסטר אס.jpg

תמונה אני והחבובות.jpg

תמונה אבו 8 נסיעת מבחן 4.jpg

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

מוטי, הכל בגלל הציפיות המטורפות שבאת איתן. :lol:

כגודל הציפיות, כך גודל האכזבה.

עם תקינה אמריקאית, אולי נראה כאלו בקרוב בארץ. הלוואי.

דניאל

MCS 2008

פורסם
מוטי, הכל בגלל הציפיות המטורפות שבאת איתן. :lol:

כגודל הציפיות, כך גודל האכזבה.

עם תקינה אמריקאית, אולי נראה כאלו בקרוב בארץ. הלוואי.

דניאל

המכונית הזאת עולה 45 אלף דולר בארה"ב. אני לא רוצה לחשוב כמה היא תעלה בארץ.

אגב, כמה היא עולה באנגליה ?

מוטי, ינעלדינאק ;)

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

דניאל - בארץ היא בטח תעלה חצי מליון עד 600 אלף (תלוי כמובן ביבואן..)...

אני מניח שאין הרבה יבואנים שמרוויחים פר רכב יותר מצ'מפיון..

ואם צ'פיון מוכרים בארץ רכבים של כ45 אלף יורו בכ-550 אלף שקל..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...