Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עכשיו זה סופי, ה-S Class החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סלח לי

אך ממתי פורד היא יצרנית גרמנית?

-ארז-

המונדיאו היא אחד מהדגמים של פורד אירופה. בניגוד למוסטנג או לטאורוס אם אני לא טועה שהם של פורד אמריקה.

הפוקוס או המונדיאו הן אמריקאיות כמו ששברולט אוויאו היא אמריקאית.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
המונדיאו היא אחד מהדגמים של פורד אירופה. בניגוד למוסטנג או לטאורוס אם אני לא טועה שהם של פורד אמריקה.

אתה הבנת את זה מר ברוך?

-ארז-

פורסם

ההשוואה בין שברולט-קוריאה לפורד-אירופה ממש לא נכונה.

פורד אירופה היא שלוחה אירופית של יצרן רכב אמריקני. פורד הקים את פורד אירופה כדי לפתח מכוניות שיערבו

לחך האנין והעפיץ של האירופים. אבל זו עדיין חברה אמריקנית, פשוט כזו שפועלת באירופה.

לעומת זאת, דייהו היתה מבראשית יצרנית רכב קוריאנית. רכישתה על-ידי ג'נרל מוטורס לא משנה את זה,

במיוחד לא כל עוד דגמי דייהו ממשיכים להימכר בשם הקוריאני בארץ מוצאם.

מאותה סיבה, אסטון מרטין היא בריטית ולא אמריקנית, וולוו היא שוודית וכדומה.

אז לסיכום: פורד היא תמיד אמריקנית, גם בחטיבה שמיועדת לאירופה, וזה ממש לא משנה איפה הרכב מיוצר ולאיזה שוק הוא מיועד.

(פשוט יש פורד אמריקניות שתוכננו רק לאירופה, כמו שיש פורד לברזיל, או פורד לסין)

פורסם
אתה הבנת את זה מר ברוך?

-ארז-

לפחות אתה מצחיק. :roll:

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

אולי מישהו יואיל בטובו להאיר את עיני החברים פה...

פוקוס ומנדיאו אמריקאיות... נו באמת

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם
אולי מישהו יואיל בטובו להאיר את עיני החברים פה...

פוקוס ומנדיאו אמריקאיות... נו באמת

לפוקוס יש שני דגמים, אחד אמריקאי שמשווק כמובן בארה"ב ואחד אירופי שמשווק באירופה וגם בישראל. לכל רכב יש מאפיינים שונים כדי שיתאים יותר לצרכים באזור שבו הוא משווק.

אמריקה - http://www.fordvehicles.com/cars/focus/

אירופה - http://www.ford.co.uk/ie/foc_c307/-/-

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מאכזבת מאוד.

התפיחות בבתי הגלגלים ממש לא מתאימות. החרטום נראה גמלוני. הפנסים הקדמיים חדים מדי ולא ממשיכים את הגריל הרחב. העיצוב הפנימי דומה הרבה יותר מדי למתחרה הבאוורית. באוטו כזה אתה מצפה לאמירה עיצובית חדשה. לא מצאתי אותה ב-S הזו.

מעניין שמרצדס החליטו ככל הנראה לוותר באופן סופי על מנוע ה-3.7 בעל 245 כ"ס ו-35.7 קג"מ.

תמוה יחסית. הוא הוצג ב-2002 ולא הצליח להמריא במיוחד, בעיקר לנוכח הפריצה של מנוע ה-3.5 ליטר ב-2004 עם ה-SLK.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

לפי דעתי הs class החדשה מאוד מאכזבת מבחינה עיצובית...

ציפיתי ממרצדס שבד"כ דופקים אחלה עיצובים באיחוד בשנים האחרונות (slr,sl,slk,cls) שיתעלו על עצמם עם הs class החדשה, והם איכזבו קשות.:?

מאוד התאכזבתי מהעיצוב , למרות שעדיין לא ראיתי אותה במציאות (אז אולי יש עוד תקווה..:| )

פורסם

שמעו חברה, אני לא יודע מה אתם רוצים, אבל הS לא אמורה להיות עדינה.

היא אמורה להפגין נוכחות, כיאה לרכב שעולה בסביבות המיליון+-..

אור.

פורסם
מעניין שמרצדס החליטו ככל הנראה לוותר באופן סופי על מנוע ה-3.7 בעל 245 כ"ס ו-35.7 קג"מ.

תמוה יחסית. הוא הוצג ב-2002 ולא הצליח להמריא במיוחד, בעיקר לנוכח הפריצה של מנוע ה-3.5 ליטר ב-2004 עם ה-SLK.

יניב

נשמע כמו ביזבוז של מנוע..

אם אני לא טועה, המנוע 3.5 ליטר מספק יותר מ250 כ"ס - ככה שאין הצדקה להחזיק מנוע גדול יותר בעל הספק נמוך יותר..

(ד"א, אודי הצליחו להוציא 255 כ"ס ממנוע 3.2 ליטר - תעודת עניות למרצדס?)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...