Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עכשיו זה סופי, ה-S Class החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן...המראה החיצוני, נראה מייבאכי ונוכחי מידי והדבר מאכזב בהתחשב בפוטנציאל שיש למרצדס. בנוסף כפי שאמרתי בעבר לעניין העיבודים, מצער לראות אלמנטים אסייתיים (בייחוד החזית) שלא ממש מחמיאים ל-S. חיפויי הגלגלים (על אף שהם עושים לי קונטציה לRX8) דווקא הולמים את הS ולא פוגעים בהרמוניה הכוללת. הג'אנטים (לפחות אלו שראיתי במספר תמונות שונות) נראים סתמיים וחסרי חן. כמו כן נחמד לראות שמרצדס הוכיחו את הטענה שלי לענייין זה שאוונגרדי לאו דווקא חייב להיראות רע באופן שבו מכסה תא המטען בS נראה הרבה יותר זורם ומתיישב מאשר בסדרה 7.

מבחינת פנים הרכב,כפי שלא מעט ציינו, מראה דימיון לפנים של הסידרה 7 לבית BMW ועל אף שבפועל הביצוע נראה נאה, קשה להעלים מכך עין. השעון בדש-בורד נראה מאולץ מידי והחופה של המסך שמשתלב עם לוח המכוונים מזכיר לי נשכחות בדמות ההכנה למונה של מוניות ה-E קלאס (W124) :roll:. ולבסוף ההגה על אף הזרימה עם קווי הדש בורד נראה טפל והיה רצוי להתקין ברכב הגה מגרה ומרשים יותר. עם זאת ממראה עיניים אין לי ממש תלונות אחרות.

לסיכום...כגודל הציפייה גודל האכזבה. ה-S החדשה מאכזבת ביחס למה שרובנו (אני מאמין שאני מדבר בשם הרוב) ציפינו ממנה מבחינת המראה. ישנה תחושה שמרצדס מדשדשים במקום ולא ממש התאמצו לקפוץ מדרגה כפי שהם עשו בדגם היוצא. בייחוד מפריעה לי הקריצה הבולטת לBMW שלטעמי פוגעת במוניטין החיובי של מרצדס בדבר המקוריות והשאיפה להתקדם קדימה טכנולוגית ולהוביל את הדרך לעתיד ביחד עם קומץ אנין בעל אגו שנחשב כראש לאריות. אנחנו אומנם נמצאים במצב שבו רכבים נהיים יותר ויותר דומים וחולקים חלפים משותפים, אך אינני חושב שמרצדס נמצאים עם הגב לקיר בשלב הזה של המשחק וחבל שהם נכנעו בשלב כה מוקדם ופנו לגישה של ראשי השועלים שמשפרים טכנולוגיה ומוצרים קיימים במקום להיות מקוריים :roll: (לא מדובר כאן על דברים שלא ניתן לעשות בדרך אחרת וש"אין בררה" וחייבים לחקות).

עם זאת ועל אף אכזבתי, אינני חושב שה-S החדשה מהווה כישלון. המוצר עצמו נראה איכותי וברמה המצופה והעיצוב שמרני ואכיל כך שאהמר ואומר כי ניתן להניח שה-S החדשה תתפוס את מקומה בראש טבלת המכירות בקטגוריה.

נ.ב.

1. בהתחשב בעובדה שהתוצר הסופי דומה מידי לעיבודים שפורסמו לפני הרבה זמן בנוגע למראה הS

עולה השאלה האם אין כאן מקרה (בדומה לBMW לא מזמן) של הדלפות.

2. מזל טוב לי על שעברתי את ההודעה ה-1,500 :-D

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שאמר שהיא מכוערת כנראה נוסע על דיאטסו סריון וחושב שהיא מדהימה כי לדעתי היא פשוט יפה...

ואפילו יותר מזה!

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

• תוכן חדש...