Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת רכב מהכביש

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום יש לי רכב שנת 2006 ששבק חיים (הלך המנוע) ואני מעוניין לבטל / להוריד אותו מהכביש 

יש איזה ערבי מחברון שמעוניין לרכוש אותו 

חוץ "מפעולת ביטול רכב לפירוק" באתר הממשלתי והורדת לוחיות הרישוי יש עוד משהו שאני צריך לעשות ?

צריך למסור אותו ליד מגרש מוכר בישראל ?

יש עוד משהו שאני צריך לחשוב עליו אם אני מוכר את הרכב למישהו בחברון ?

2. הרכב שבק חיים לפני 4 חודשים, והרישיון רכב שלו - פג לפני 3 חודשים  - יש סיכוי שאני צריך לשלם את החלק היחסי של הרישיון רכב לפני שאני מקבל אישור להוריד אותו מהכביש ? 

3. האם יש החזר מסויים מהביטוח רכב מקיף על "טוטאל לוסט" - כזה ? 

תודה 

עריכה אחרונה על ידי Mediali
פורסם
לפני 27 דקות, Mediali כתב:

חוץ "מפעולת ביטול רכב לפירוק" באתר הממשלתי והורדת לוחיות הרישוי יש עוד משהו שאני צריך לעשות ?

לא.

הרכב שבק חיים לפני 4 חודשים, והרישיון רכב שלו - פג לפני 3 חודשים  - יש סיכוי שאני צריך לשלם את החלק היחסי של הרישיון רכב לפני שאני מקבל אישור להוריד אותו מהכביש ? 

לא יודע. תתחיל את התהליך, ותגלה.

3. האם יש החזר מסויים מהביטוח רכב מקיף על "טוטאל לוסט" - כזה ?

לא. אתה כמובן צריך לבטל את הפוליסה ולקבל את דמי הביטוח שנותרו עד תום הפוליסה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם לא הקפאת רשיון, מנסיוני הוא יבקש ממך לשלם את האגרה כטסט לשנה, ואחרי ההורדה יתנו לך זיכוי יחסי לחשבון בנק שתזין להם באתר, תוך שבועיים ההפרש חוזר

לגבי מספרי הרישוי- עדיף שייקח בלי מספרים, ואם הוא חייב אותם לגרירה במחסום- אז שיצלם לך וישלח בווצאפ תמונה שהוא חתך אותם [כדי שלא יעשו עברות תנועה על שמך]

לפני 37 דקות, zvit כתב:

לא יודע. תתחיל את התהליך, ותגלה.

עשיתי לא מזמן וכתב ''לא ניתן להשלים את ההליך'', אז שילמתי ואז כן נתן להוריד, וקיבלתי החזר יחסי לבנק.

• אהבתי 1

משתדל לעזור

פורסם
לפני שעתיים, PASHUT כתב:

שיצלם לך וישלח בווצאפ תמונה שהוא חתך אותם

וגם פרחים.

או שאתה לא נותן את הלוחיות, או שאל תצפה לכלום.

הורדתי את הלוחית והיא נאבדה / גזרתי ושכחתי לצלם / חסמתי בוואצאפ...

• אהבתי 3
---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם

@M H בעייתי אצל כל מוכר רכב לפירוק.

יש פתרון למכור לאדם מוכר [יש לי בחור פלסטיני סוחר חלפים מהשטחים שיש לי ולחברים נסיון איתו שתמיד שולח בוצאפ תמונה של מספרים חתוכים, פעם מכרתי לו רכב ישן והיה סבבה, הוא חייב את זה בגלל מחסומי צה''ל, אבל בהחלט בעייתי למכור לפלסטיני לא מזוהה שלך תדע מה יעשה וזה אחריות פלילית, ברור שעדיף בלי מספרים כדבריך]

משתדל לעזור

פורסם

לא למסור שום רכב שאתם מורידים מהכביש עם לוחיות רישוי.

להוציא מהרכב כל נייר או קבלה או תעודה שאולי מתחברת בבגאז' או בתא הכפפות או מאחורי המושבים הקדמיים.

• רעיון טוב! 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 9 שעות, PASHUT כתב:

אם לא הקפאת רשיון, מנסיוני הוא יבקש ממך לשלם את האגרה כטסט לשנה, ואחרי ההורדה יתנו לך זיכוי יחסי לחשבון בנק שתזין להם באתר, תוך שבועיים ההפרש חוזר

לגבי מספרי הרישוי- עדיף שייקח בלי מספרים, ואם הוא חייב אותם לגרירה במחסום- אז שיצלם לך וישלח בווצאפ תמונה שהוא חתך אותם [כדי שלא יעשו עברות תנועה על שמך]

עשיתי לא מזמן וכתב ''לא ניתן להשלים את ההליך'', אז שילמתי ואז כן נתן להוריד, וקיבלתי החזר יחסי לבנק.

אמיתי ? 

זה אומר שאצטרך לשלם שליש מה רישיון רכב - 500 של למרות שמניע שלו היה שקוף ?

אם המוסך יתן לי מכתב עם תאריך על הסטטוס שלו ?

זה שהייתי במילואים ולא היה לי זמן לטפל במכירה שלו יעזור ?

פורסם
לפני 3 שעות, Mediali כתב:

אמיתי ? 

זה אומר שאצטרך לשלם שליש מה רישיון רכב - 500 של למרות שמניע שלו היה שקוף ?

כן, החוק מחייב לשלם אגרות.

אם המוסך יתן לי מכתב עם תאריך על הסטטוס שלו ?

לא משנה, כל טענה נכונה ככל שתהיה לא ישימה לגבי החוק בנושא.

זה שהייתי במילואים ולא היה לי זמן לטפל במכירה שלו יעזור ?

תמיד תוכל לטעון, לגבי החוק זה לא משנה כלום. 

רק ההתעסקות בזה יבזבז לך זמן, על מנת לקבל תשובה לקונית - לא.

כל הורדה מהכביש מבצעים ומסירים לוחיות וכל ניירת קיימת, כמו שדיסקו כתב.

העברת הרכב לשטחים זו בעיה של מי שקונה את הרכב לא שלך.

כותב מנסיון, סיעתי לחבר להוריד רכב בן 20 שנה מהכביש לפני כחודש. קיבל 600 שקל מהגרריסט שנשלח על ידי הסוחר ובזה הסתיים העיניין.

לגבי האגרה, ההליך בוצע באתר יום לפני שרשיון הרכב פקע.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

היית צריך להקפיא מיד,  מבחינת המדינה הרכב היה בשימוש כל עוד לא דווח אחרת

יש אופציה של לפנות למשרד התחבורה עם תצהיר מעורך דין, אבל ההליך לבד יעלה לך יותר...

אם יש לך עצבים לזה תקבע תור למשרד הרישוי ותנסה לבצע שמה את ההורדה אולי יבואו לקראתך, אבל אישית לא הייתי מתעסק, מוריד באתר, משלם ושוכח [ככה עשיתי ברכב שהתפגר]

• אהבתי 3

משתדל לעזור

פורסם
לפני 22 שעות, PASHUT כתב:

אז שיצלם לך וישלח בווצאפ תמונה שהוא חתך אותם 

היום אפשר בשניה באמצעות AI ליצור כל תמונה שרוצים, זאת אומרת  תמונה ששולחים לא מוכיחה כלום.

IMG_20260517_223820.thumb.jpg.fcc2cf14e9dfffa0b207103d45e518c4.jpg

• אהבתי 3

פורסם

צודק.  אישית אמרתי שיש לי בחור מהשטחים סוחר חלפים שמצלם ויש לי ולחבריי נסיון טוב איתו

(מי שרוצה בפרטי, אחד שמחפש להתפרנס ולא לעשות בעיות, שילם למישהו 1600 על C4 עם בעיה במנוע..)

כמובן מקווה שלא אצטרך אותו שוב..

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...