Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, Karnaf053 כתב:

נקנו במידה 225/45/17

עלו לי 2600 כולל הרכבה ואיזון

אז אתה מבין שהאמירה כלפי ה-PC7 לא רלוונטית עבור פותה"ש שעם מידה אחרת, נכון? אגב, אפשר להשיג אותם בפחות. צמיגים לא קונים בדר"כ באוטודיפו אלא אם יש להם הנחה משמעותית. 

לפני 43 דקות, פריג'י כתב:

מוזר מאוד ומעניין מאוד שדווקא דנלופ טורקי מנצח במבחן של המגזין הזה.

בכל מקרה על אוטו דיפו אני לא סומך באספקט של דיוק בסוג הדגם הנמכר, ועל היבואן של דנלופ אני לא סומך שימכור משהו טוב במחיר תחרותי.

אולי ימים יגידו ובעצם אני טועה כאן.

זה התחלה של רענון המותג תחת סומיטומו (שדיברנו עליו בשרשור אחר), אז יש תקווה, למרות "הטראומה" עם הגודייר הטורקי בעבר. והבלוריספונס המקורי היה צמיג מוצלח גם. יותר מפתיע אותי שמייבאים שוב צמיגים מטורקיה (אלא אם יש לו ייצור גם במקומות נוספים כבר. ואם אכן מטורקיה, זה אומר שצריך להתחיל לבדוק שוב את הגודיירים לגבי מדינת ייצור). 

מופיע במחיר דומה גם כאן. אז כנראה תמחור כניסה לשוק. 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 5 דקות, Tom_22 כתב:

והבלוריספונס המקורי היה צמיג מוצלח גם.

בהחלט, אבל לרוב תומחר הזוי.

לפני 5 דקות, Tom_22 כתב:

יותר מפתיע אותי שמייבאים שוב צמיגים מטורקיה (אלא אם יש לו ייצור גם במקומות נוספים כבר). 

נכון, במבחן שצירפת הופיע שהארץ היא טורקיה. בהחלט ייתכן שלארץ יגיע ממקור אחר. ואז לך תדע אם לא נקבל שוב דנלופ אינדונזי שנראה כמו דנלופ ומתנהג כמו סיני.

לפני 5 דקות, Tom_22 כתב:

מופיע במחיר דומה גם כאן. אז כנראה תמחור כניסה לשוק. 

תמחור של 70 שקל מעל לאפיגריפ, 90 שקל מעל לקלבר, ומקביל לפרימסי? ברור לי מה הייתי בוחר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לרכב שנוסע בשנה 3000 קמ אבל מחפש נוחות ושקט בצמיג האם הHP5 מספיק טוב? או חייב מישלין פרימסי כי הפער באיכות גבוה מאוד?

פורסם

לא עניין של נסועה, כי בארץ מה שמקצר את חיי הצמיגים זו בעיקר השמש. הקלבר נחשב כמספק בהחלט.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדקתי עכשיו את הצמיגים של אישתי (פרימסי 5) - חלק מהיוקר מוסבר על ידי הקודים הגבוהים 96W.  כאמור, התקנה במלחמה, כנראה בעיות באספקה. אכן תוצרת תאילנד.

@thema832 בנסועה של 3,000 ק״מ בשנה צריכת הדלק היא פרמטר זניח. הצמיגים אתה מדבר על חיסכון של, אולי, 3 ליטר בשנה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם 

לפני 39 דקות, thema832 כתב:

הרכב שלו חונה בדרך כלל בתת קרקעי. השאלה טם הנסיעהאיתו נוחה ושקטה כמו בפרימסי? גם צריכת הדלק?

תודה רבה

בפרמטרים האלו דווקא לגודייר אפיגריפ פרפורמנס ייתרון.

המישלן מחזיקים יותר קילומטרז' ונסיעה אגרסיבית, כלומר נשחקים פחות.

פורסם

שנקל שלי:

א. צמיגים בני 6/7 חודשים הם צמיגים טריים לגמרי, להתעקש על חודשיים פחות זה סתם התקטננות

ב. יבואן דנלופ בארץ ״עשה מהלך״ והתחיל להביא את דגם הבלוריספונס בחודשים האחרונים, מדובר  בצמיגים מייצור יפני, לא טורקי ולא אינדונזי

• רעיון טוב! 3
פורסם

הגודייר נוח ושקט. ואוחז מצוין.

גם על הנייר הנתונים שלו מבחינת דציבלים הכי נמוכים שזה טוב.

החסרון שלו ביחס למישלן זה שהוא נשחק יותר מהר, אך למי שנוסע כל כך מעט זה לא רלוונטי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בעקבות ההמלצות פה ל Goodyear EfficientGrip, אני רואה שיש כמה סוגים, שההבדל במחיר שלהם מגיע גם ל-100-200 ש"ח אחד מהשני. ראיתי דגמים עם סיומות של TL, AO, Perf, ROF ואולי עוד.

יודעים להגיד איזה דגם מומלץ?

פורסם

אפישנטגריפ פרפורמנס (Perf), כפי שכבר הציע פריג'י. 

TL - טיובלס (כל הצמיגים כאלו, סימול מיותר). 

AO - צמיג מקורי לרכבי אאודי (עבר שינויים להתאים לדרישות היצרן. לא הופך אותו ליותר טוב). 

ROF - אל תקר. מיותר. 

פורסם
לפני 9 דקות, Tom_22 כתב:

אפישנטגריפ פרפורמנס (Perf), כפי שכבר הציע פריג'י. 

TL - טיובלס (כל הצמיגים כאלו, סימול מיותר). 

AO - צמיג מקורי לרכבי אאודי (עבר שינויים להתאים לדרישות היצרן. לא הופך אותו ליותר טוב). 

ROF - אל תקר. מיותר. 

יכול שהמחיר הוא פחות מ-300 ש"ח, כשהמישלן הוא באיזור ה-400-450?

https://tiptop-tire.co.il/catalog.asp?page=newshowprod.asp&prodid=1327847

פורסם

אתה מבין שבשלב מסויים תצטרך ליצור קשר עם עסק/ים לממכר צמיגים ולברר מה באמת יש וכמה באמת זה עולה.

יש גבול כמה אפשר לעשות קניה וירטואלית, במיוחד באתרי הצמיגים של מדינת ישראל.

המחיר לפעמים זה רק נקודת ייחוס, ועידכון המלאי און-ליין, לא ממש קיים.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...