Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, IsraCar כתב:

אתה מבין שבשלב מסויים תצטרך ליצור קשר עם עסק/ים לממכר צמיגים ולברר מה באמת יש וכמה באמת זה עולה.

יש גבול כמה אפשר לעשות קניה וירטואלית, במיוחד באתרי הצמיגים של מדינת ישראל.

המחיר לפעמים זה רק נקודת ייחוס, ועידכון המלאי און-ליין, לא ממש קיים.

כן, ברור. פשוט הצמיגיות כל אחת זה בעיר אחרת, וכרגע אני עם גלגל ספייר מותקן. לכן אני מנסה לעשות כמה שיותר בירור מקדים. ובטלפון הם לא מתים לתת מידע.

כן הייתי רוצה להבין אם מדובר במחיר של 500 ש"ח או 300 ש"ח לצמיג, וכמו ששאלתי מה הדגם בדיוק. אני רוצה להאמין שאת זה כן אפשר לברר בפורום.

עריכה אחרונה על ידי Camel80
פורסם

אתה שואל על צמיג שלא קיים (במלאי או בכלל).

יכול להיות ש 298 שקל האלה זה טעות הקלדה. (אם בכלל איזה אצבע אנושית הקלידה אותו).

מי שלא מת לתת מידע, (בטלפון בווטסאפ במייל), אל תסע אליו. 💡

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, Camel80 כתב:

פשוט הצמיגיות כל אחת זה בעיר אחרת

ובאיזו עיר אתה נמצא (וגם למי כבר פנית)? תקבל אולי מספר המלצות אם תספר.

פורסם
Just now, Tom_22 כתב:

ובאיזו עיר אתה נמצא (וגם למי כבר פנית)? תקבל אולי מספר המלצות אם תספר.

אני מראשון, אבל הייתי אצל אנטון חנניה, טיפטופ, צמיגי המגן, המהיר (באר יעקב),  דורון לדרך, ועוד אחד או שניים.

הייתי אצל כולם פעם אחת כשהייתי עוד נעול על המישלין.

פורסם

אוקיי, אז עברת על רוב המומלצים שעלו בעבר בפורום.

יכול לנסות אם לא ניסית עד כה גם את צמיגי אור בראשון, צמיגי כחלון בחולון או צמיגי מוריס בבית עובד.

ולא חייב להיות נעול על כלום. הומלצו עוד אלטרנטיבות בשרשור, בדוק גם לגביהם והצעות אחרות שיש אולי לצמיגיות.

פורסם
לפני שעה, Camel80 כתב:

כרגע אני עם גלגל ספייר מותקן

הקטן? שאי אפשר לנסוע איתו מעל 80 קמ"ש? ואתה ככה כבר חודש? תתקין זוג צמיגים סיניים וזהו, לאורך החיים שלהם הסיכון המצטבר יהיה קטן יותר מהחודש האחרון.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

נראה שהאתר של itire קרס והם לא ממהרים להרים אותו. חבל, היה אתר טוב אינפורמטיבי ונוח, רכשתי דרכו כמה סטים כבר וגם הפנתי אנשים לרכישה ממנו.

אני חושב של@צ'ופצ'יק, אסור להציע כאן, אבל שווה לך לפנות אליו בהודעה פרטית. כבר שמענו תשבוחות.

לפני שעתיים, chrono כתב:

תתקין זוג צמיגים סיניים וזהו,

למה להציע לו את זה? 

שיקנה 2 נורמליים וחלאס.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...