Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(And now, for something completely different) סטיישנים לטיול ארוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הידעתם?

במחיר של 405 (עדיין למכירה...) שנת 90', אפשר לקנות באנגליה:

1. מרצדס 230TE, שנת 89'.

2. ב.מ.וו 325 טורינג, שנת 91'.

3. ווקסהול אומגה 2.5, שנת 95'.

4. פורד אסקורט סטיישן, שנים 93-97 (תלוי בנפח המנוע).

5. פורד מונדיאו סטיישן, מודל 94'.

יש לציין שאלו לא מחירים שנלקחו ממחירון, אלא ממודעות בהן אלה המחירים הנקובים, כשכל המכוניות עם MOT (טסט, אם תרצו) לשנה ובמצב טוב, נקרא לו ממוצע פלוס (בואו נגיד שהם כותבים מצוין, אבל מרחוק באמת קשה לדעת איזה פאקים יימצאו בכל מכונית).

אם יש למישהו חוות דעת, או ניסיון עם מי מהמכוניות האלה, רצוי נסיון ארוך טווח (לא "נהגתי אצל חבר"), כי חשובה לי קודם כל האמינות והעמידות. המכונית הזו הולכת להיות הבית שלי בעתיד הקרוב לתקופה לא מוגבלת, ולכן היא חייבת להיות סטיישן. לא מחפש הנאה מנהיגה, אבל הערות על נוחות הנסיעה וצריכת הדלק כן יכולות להועיל.

הצעות נוספות יתקבלו, אבל קחו בחשבון שלמעט סיטרואן זד-אקס סטיישן ורנו לגונה סטיישן מוקדמות, אין עוד הרבה מועמדות, ובכוונה ברשימה נמצאות מכוניות נפוצות באנגליה, שם המכונית חייבת להירכש, והיות ואין לי זמן רב לעשות זאת (כשבועיים וחצי), ייתכן מצב שבו איאלץ להתפשר על מכונית (הבחירה שלי היא ה-TE, כמובן. הכי גדולה, ומנוע ה-2.3 ידוע כאחד ממנועי הבנזין האמינים בעולם).

עצות והארות יתקבלו בברכה.

בר

ברינג און דה סבבה

פורסם

מה התקציב לרכישה בUK?

האם לקחת בחשבון עלויות ביטוח וכו'? (זה משתנה מאוד מדגם לדגם, תלוי בנפח המנוע ובעוד כמה גורמים שם)

גיא

פורסם

התקציב לרכישה עומד על 650 ליש"ט.

זאת לפי שהמכונית המושלמת ביותר שמצאתי לפי הדרישות שלי (230TE ידנית, טסט לשנה, יד רביעית, היסטוריית טיפולים מלאה, צמיגים חדשים, מצב פנטסטי לפי התמונות) עלתה 650 ליש"ט אצל סוחר - היינו, קצת פחות אצל אדם פרטי, ואולי גם קצת פחות אחרי מיקוח עם סוחר.

325 אפשר למצוא גם ב-500 ליש"ט ודרומה. מצאתי אחת, 495 ליש"ט, שנת 91' עם תיבה ידנית וכ-150,000 ק"מ, שאמורים להיות ממש לא משמעותיים על ה-6 צילינדר הנודע.

אני יודע שהביטוח יכול להיות מאוד נזיל, אבל ככה"נ (עוד בבדיקה) לא יעבור 200 ליש"ט עבור גרין-קארד (ביטוח צד ג' איתו חוצים את הגבולות באירופה) לסוג המכוניות הזה (קבוצה 13-14 בבריטניה, שזה פחות או יותר אמצע הדרך, כי 20 זה הכי גבוה, נדמה לי).

ברינג און דה סבבה

פורסם

מישהו ראה יותר מדי מונטי פיית'ון...:wink:

יש לי מעט ניסיון עם ה-325 מהשנים האלו(M20 הוא שם המנוע ב-BMWית).

גל זיזים יחיד,6 צילינדרים,רצועת כוח טובה מאוד וכמו שציינת, אמין מאוד.

התנהגות כביש נהדרת.

כמו-כן, ישנה קהילה עצומה של בעלים ומדריכי DIY לתיקון כל חלק למכונית הזאת.

זאת הייתה הבחירה שלי, בכל אופן.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

סליחה שאני משבית שמחות אבל ב-650 פאונד מה שתצטרך זה בעיקר חשבון הוצאות גדול כדי ליישר קו...

רוב הרשימה מורכבת ממכוניות שאחזקתן ותיקונן הוא עסק יקרה, ולפיכך כדי שתחשוב שוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הייתי הולך על המונדיאו:

1. חדשה יחסית

2. כל מוסך יודע לטפל בה (באירופה, לא כאן)

3. חלקים זולים, בטח בהשוואה לגרמניות

4. צריכת דלק שפויה (אם תצליח להתאפק ולהמנע מה-V6)

5. תא מטען אדיר בגודלו (בטח בבהשוואה לאסקורט, או ZX שם אני לא בטוח שאפשר להסתדר)

6. אם תמצא 2.0 ליטר ידנית, גם הביצועים יהיו מצויינים. השילדה בהחלט טובה, לפחות בגרסאות הלא-סטיישן (מתלה אחורי שונה)

7. היצע אדיר באנגליה

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...