Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נזילה מהגיר בשלב מסוים לאחר המילוי נוזל הרבה שמן ואז מתייצב על רבע כמות ומפסיק , העניין הוא שהגיר בהילוך ראשון צורם מאד ותמיד יש ריח של נוזל גיר שרוף מהטפטוף ואני לא מזהה את מקור הנזילה

האם נוצר לחץ שמן בגיר ??

יש תוסף שיכול "להחליק" את ההילוך הראשון ובכלל ??

מה אני עושה כדי לתקן את זה

אשמח לעצה טובה ....

:2gunfire: [b]HATSHBINA???[/b] [color=black][b]אתה מתחיל הכי חזק שאתה יכול .. ואז מגביר את זה [/b][/color] [b]205 1.9[/b] [b]samorai 98 [/b]

פורסם
יש לי נזילה מהגיר בשלב מסוים לאחר המילוי נוזל הרבה שמן ואז מתייצב על רבע כמות ומפסיק , העניין הוא שהגיר בהילוך ראשון צורם מאד ותמיד יש ריח של נוזל גיר שרוף מהטפטוף ואני לא מזהה את מקור הנזילה

האם נוצר לחץ שמן בגיר ??

יש תוסף שיכול "להחליק" את ההילוך הראשון ובכלל ??

מה אני עושה כדי לתקן את זה

אשמח לעצה טובה ....

איזה גיר זה ? ידני או אוטומטי ?

אם אוטומטי, איזה שמן חסר לך ? (אדום או הרגיל ?)

1. בדוק מחזירי שמן של הגיר.

2. במידה ומדובר בגיר רגיל, במוסכי סובארו תמצא שמן 80 **או** 90 שמתאים בדיוק לגיר שלך (הפופולאריים שנמכרים בחנויות מסוג 80W90 גורמים להחלפות הילוכים קשות ולכן עדיף שמן חד-דרגי 80 או 90 מניסיון).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אז ללכת למוסך סובארו ולקנות דרגה 90 או 80 סבבה אגב זה גיר רגיל ...אוקיי עכשיו יש כיוון כי תמיד שמתי אמריקן איגל והפעם הוספתי גיר אפ מביתו של מוטור אפ (קיבלתי את זה מתנה ) אבל זה לא עשה שום שינוי נראה לעין לעומת מה שכתוב על העטיפה

בכל מקרה אני אבדוק .. תגיד יש לך מושג איך אני גורם לאוויר המזגן לצאת מהמקומות הנכונים ולא מכל מיני יציאות לא ברורות זה די מחלה בסוברארו התעלות אוויר ורוצים על זה הרבה כסף

תודה איציק בכל מקרה

:2gunfire: [b]HATSHBINA???[/b] [color=black][b]אתה מתחיל הכי חזק שאתה יכול .. ואז מגביר את זה [/b][/color] [b]205 1.9[/b] [b]samorai 98 [/b]

פורסם
אז ללכת למוסך סובארו ולקנות דרגה 90 או 80 סבבה אגב זה גיר רגיל ...אוקיי עכשיו יש כיוון כי תמיד שמתי אמריקן איגל והפעם הוספתי גיר אפ מביתו של מוטור אפ (קיבלתי את זה מתנה ) אבל זה לא עשה שום שינוי נראה לעין לעומת מה שכתוב על העטיפה

בכל מקרה אני אבדוק .. תגיד יש לך מושג איך אני גורם לאוויר המזגן לצאת מהמקומות הנכונים ולא מכל מיני יציאות לא ברורות זה די מחלה בסוברארו התעלות אוויר ורוצים על זה הרבה כסף

תודה איציק בכל מקרה

בפעם האחרונה שהחזקתי DL מהדגם המקביל לזה של הטנדר היתה לפני כ-6 שנים ואני לא ממש זוכר את עניין התריסים של המיזוג... (מה שכן, ובזה כבר נתקלתי, ייתכן ועקב אילתור שעשו בארץ התעלות אויר של המזגן נפלו אחורה או שלא חוברו כראוי, שווה בדיקה).

בנוגע לגיר, עם דרגה 80 או 90 הגיר יעבוד חלק.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...