Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי שהמראות שלי לא צריכות להיות בצבע הרכב,אלא בצבע שחור.עכשיו נותר רק עניין הביצוע-האם צריך לשייף מהם את הצבע הישן? באיזה צבע כדאי לי להשתמש? האם צריך צבע בסיס? ומה לעשות בנקודות שבהם הצבע "מפוצץ"?

תודה רבה

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מותר לנו לדעת מדוע ההחלטה הזאת ?

הרי כל האנשים מעוניינים שהמראות תהיינה בצבע הרכב.

באיזה רכב מדובר ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

מדובר בפיאט מריאה.האוטו בצבע זהב מזעזע,ככה שמראות שחורות יהוו שיפור ניכר...:?

פורסם
החלטתי שהמראות שלי לא צריכות להיות בצבע הרכב,אלא בצבע שחור.עכשיו נותר רק עניין הביצוע-האם צריך לשייף מהם את הצבע הישן? באיזה צבע כדאי לי להשתמש? האם צריך צבע בסיס? ומה לעשות בנקודות שבהם הצבע "מפוצץ"?

תודה רבה

במידה ושכבת הצבע הישן תקינה (לא משנה אם יש עליה שריטות) מבחינת כיסוי, אפשר לשייף קלות עם נייר שיוף עדין, לנקות היטב עם מים וסבון, לייבש ולצבוע עם תרסיס פשוט של WEEKEND או כל חברה אחרת (שחור-מט הוא המומלץ).

במידה וחלק מהפלסטיק חשוף (צבע שהתקלף), יש לגרד את החתיכות הרופפות, לצבוע עם צבע יסוד לפלסטיק, לשייף שוב עם נייר שיוף עדין, לנקות במים וסבון ואז לצבוע עם תרסיס רגיל.

האופציה האחרונה והקלה ביותר (במידה והצבע פגום ויש פלסטיק חשוף) היא לשייף את השטח היטב, לנקות עם מים וסבון ולצבוע עם תרסיס ייעודי לפלסטיק (עיין בדף הפרוייקטים ובשרשור של TZVIKA PICK על צביעת פסי הקישוט...)

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היה פרויקט של צביעת מראות צד.. לא מסובך במיוחד, תוכל למצאו בחיפוש.

דרך אגב - חשבת פשוט להחליף עם מישהו שכן רוצה מראות בצבע הזה? באיזה צבע הם כרגע?

...Carpe Diem

פורסם

על להחליף לא חשבתי,אני לא מעוניין לפרק את הרכב!יש לי 2 ידיים שמאליות ככה שיוצא שלפרק אפשר,ולהחזיר?...

בכל מקרה-המראות בצבע זהב.

פורסם

תעלה תמונות (גם בפורום שלנו, הבטחת לפני חודשים ולא העלת).

בהחלט ניתן לפרק ולהחזיר, זה תהליך יחסית פשוט... אני בטוח שתוכל להסתדר עם זה (גם עדיף לפרק בשביל צביעה אבל לא חייב).

...Carpe Diem

• תוכן חדש...