Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לא מצליח למצוא באיזור המרכז חנויות עם  NGK אירודיום IX וגם לא DENSO POWER רק אירודיום רגיל כמו לייזר לטווח ארוך  ,מישהו מכיר חנות שיש להם את זה ?  , ראיתי בסין 4 פלאגים IX עולים 25 שקל .

עריכה אחרונה על ידי M3-2008
פורסם

כמה מאמץ וכסף אתה משקיע בלחסוך כמה שקלים לפלאג? כנראה יותר ממה שתחסוך.

אתה חושב שבנסיעה עירונית או פרברית בטראנטע שלך תרגיש הבדל בביצועים?

אתה חושב שהפלאגים בסין אמיתיים ולא מזוייפים?

ותיקון קטן - לא אירודיום. אירידיום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מצאתי DENSO POWER ב 120 שקל לפי החריטות על הפלאג זה נראה אמיתי , גם המחיר הגיוני במקרה הכי גרוע יש לי אירודיום לייזר במלאי .

פורסם

אתה מדבר על הוצאה של 250 ש״ח פעם ב-10 שנים. על זה אתה משחית את זמנך? קנה מצתים ממקור אמין, אל תסתכן ברכישת מוצר מזוייף ונזק למנוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, sperial כתב:

אתה מדבר על הוצאה של 250 ש״ח פעם ב-10 שנים. על זה אתה משחית את זמנך? קנה מצתים ממקור אמין, אל תסתכן ברכישת מוצר מזוייף ונזק למנוע.

אבל אני לא מוצא במרכז הארץ אף חנות שמוכרת DENSO POWER או NGK IX לא מוצא , יש חנות אחת בצפון אני לא אסע לצפון בשביל פלאגים והיא גם מוכרת את זה מאוד יקר ה IX אמור להיות יותר זול מהלייזר 

פורסם
לפני שעתיים, M3-2008 כתב:

אבל אני לא מוצא במרכז הארץ אף חנות שמוכרת DENSO POWER או NGK IX לא מוצא , יש חנות אחת בצפון אני לא אסע לצפון בשביל פלאגים והיא גם מוכרת את זה מאוד יקר ה IX אמור להיות יותר זול מהלייזר 

אל תקנה בשום אופן מעלי אקספרס, לא משנה אם נרא בתמונה שיש חריטה או שזה עולה כפול, פשוט אל. 

ובכללי ממש לא הבנתי אותך אתה רוצה לפתור את בעיית הסחיבה של הרכב או רוצה לקנות פלאגים אירידיום וואטאבר, כי הם לא נפגשים בשום צורה. 

פורסם
לפני 5 שעות, M3-2008 כתב:

25 שקל בסין , אבל שמתי לב שאין לוגו של NGK או שזה מחיר מדהים או שזה זיוף מדהים image.thumb.png.550b4483414a836a3cb0c4277c497f89.png

זה לא באמת מתכת איכותית

הם פשוט בונים על זה שאף אחד לא יקח את זה לבדיקה ממה החומר עשוי

בטח זה עשוי מהמתכת הכי זולה שקיימת בעולם

תתרחק

פורסם
לפני שעה, גולדן191 כתב:

זה לא באמת מתכת איכותית

הם פשוט בונים על זה שאף אחד לא יקח את זה לבדיקה ממה החומר עשוי

בטח זה עשוי מהמתכת הכי זולה שקיימת בעולם

תתרחק

בגלל חשש לאותנטיות אני בכלל רוצה לקנות את ה DENSO POWER עולה 120 על פניו נראה אותנטי לגמרי אבל שוב גם לא 100% 

לפני שעה, ELI001 כתב:

אל תקנה בשום אופן מעלי אקספרס, לא משנה אם נרא בתמונה שיש חריטה או שזה עולה כפול, פשוט אל. 

ובכללי ממש לא הבנתי אותך אתה רוצה לפתור את בעיית הסחיבה של הרכב או רוצה לקנות פלאגים אירידיום וואטאבר, כי הם לא נפגשים בשום צורה. 

בקשר לבעית הסחיבה החנות של החלקי חילוף נלחמה איתי שלמאזדה 3 אין "מסנן דלק " אמרו לי שזה מובנה ואני התעקשתי איתם רבו איתי כמה ימים אמרו לי שאין לי מושג " מבלבל במוח בלה בלה בלה " ובסוף אמרו לי שאני צודק הביאו לי מסנן מקורי ב 100 שקל אז אני מקווה שזה יפתור את בעיה הסחיבה או שהבעיה בכלל בסלילי הצתה אי אפשר לדעת 

פורסם
לפני 6 דקות, M3-2008 כתב:

דרך אגב אתה מכיר את הרכב הזה ? איך הוא ? צריכת דלק / מבחינת כח הוא חלש ?

למה אתה חושב גם על שדרוג?? 

בכללי- טויוטה. ז"א המנוע הקלאסי שקיים בחצי מהרכבים העממיים שלהם 1.8, עם הנעה היברידית. בגדול עושה תעבודה, כח לא ממש חסר, קצת רועש במאמץ. צריכת דלק אמורה להיות טובה (אזור ה1/18). 

הבעיה הגדולה ברכבים האלו זה הבטרייה שמתה מתישהו ועולה במורשה באזור ה15K (אם אין אחריות).  

פורסם (נערך)

אז בעלי רכב היברידי מתקשים למכור את הרכב בגלל הסוללה ? כי אם הרכב שווה 46,400 אבל הסוללה 15 אלף והיא בטח ישנה עדיף להוריד מראש 15 מהמחירון ?

הייתי קונה C3 הוא נורא זול אבל המנוע 1.2 ידוע לשימצה אפילו המוסך שמטפל ברכבים צרפתים ליד הבית שלי הזהיר אותי מהמנוע הזה 

*** אני מתעניין בשידרוג כי בתקלה הבאה שתעלה הרבה כסף אני כבר אעשה עם המאזדה טרייד אין .

פורסם (נערך)

ניקוי מצערת אסור לנקות בטווחים מאוד קצרים ? חייב מינימום שנה מהניקוי האחרון ?

כמה כסף לוקחים בדרך כלל על החלפה רצועת אלטרנטור / החלפה מצתים / החלפה של מסנן דלק ? עבודה נטו ללא חלקים !!!!

• רעיון גרוע 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...