Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

לפני עשור הפורום כאן עזר לי מאד להגיע להחלטה על Fabia 1.2 שאני מאוהב בה עד היום... ולשמחתי היום צריך רכב לא רק עבורי (+1) ;)

לצערי אין Kamiq 1.5 (סטייל, אבל גם לא בגרסה הרגילה במלאי). ולכן...

אני מכוון מטרה על VW ושות'.

סקרתי, בדקתי והמועמדות הן:

T Roc Style - מערכות בטיחות, גודל אופטימלי, ייחודיות, מנגד: עיצוב קצת מיושן (יש הכנסה לדיסקים בתא כפפות).

Karoq Selection - כיאה לסקודה פרקטיות (תאי אכסון מכל כיוון), נוכחות, מנגד: 120 ק"ג יותר על אותו מרכב/מנוע/גיר, גניבה.

קראתי על ה-KAROQ (אפילו השרשור מהסופ"ש)...

קראתי על ה T-ROC (פחות מצוי, אבל יש פורום ייעודי באנגליה)...

שאלתי את חברנו ה-GPT...

לפני עוד נסיעות מבחן על שתיהן :)

אשמח לקבל טיפים/חו"ד/עצות לגבי ה- T roc (צריכה בפועל, נוחות) , ועוד כמה דגשים לגבי ה-Karoq (צריכה בפועל, אמינות).

לפני עוד עשור, ואני בטוח שמפה תבוא לי הישועה (כמו מלפני עשור).

פורסם

גם אני כמוך, אחרי ניסיון טוב עם 3 רכבי VAG בליסינג די "נעול" על רכבי הקונצרן.

הקאמיק וה- T ROC מאוד דומים. בקארוק כמו סקודה טיפוסי - ניתן דגש על שימושיות ופרקטיות. ה- T ROC יותר מעוצב ופחות רבוע (לדעתי, הוא אפילו קצת מוצעצע עם תאורת הלד הקדמים הכולת 2 ריבועים בתחתית הפגוש ופס תאורה דק בין יחידות התאורה הראשיות), כך שבחירה ביניהן היא שאלה של טעם אישי.

יחידת ההנעה של שתיהן, מנוע 1.5 ליטר בעל הספק של 150 כ"ס ותיבת DSG נפוצה מאוד ברכבי הקונצרן ומגלה אמינות טובה. לי יש נסיון מצויין איתה באוקטביה 2020 דור 3 שבמשך 4 שנים נהגתי בה 132K ק"מ ועם אטקה 2024 שגמעתי בה בשנה וחצי 60K ק"מ עם 0 תקלות!

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

תודה :)

טפו טפו טפו, ה-TSI DSG7 שלי כיום, בנות 10, עובדות כחדשות ללא תקלה אחת!!! (טיפולים בזמן, במקומות מורשים).

אחת המחשבות שלי בין 2 הדגמים זה תוספת ה-120 ק"ג משקל, על אותה מערכת מכנית...

משמע, צריכת דלק (לטווח הארוך) שונה, על אף שבהגדרות יצרן "שתיהן שוות ערך צריכה".

שאלה נוספת:

Digital Cockpit Pro, ידוע עם ה-WAZE מוצג עליה? (ראיתי תשובות של כן ו-לא...)

עריכה אחרונה על ידי shlomy8
פורסם
בתאריך 16.11.2025 בשעה 08:11, shlomy8 כתב:

Karoq Selection - כיאה לסקודה פרקטיות (תאי אכסון מכל כיוון), נוכחות, מנגד: 120 ק"ג יותר על אותו מרכב/מנוע/גיר, גניבה.

וואלה אתה הרביעי ששוקל קארוק ברוח השרשורים כאן :)

אתה,אני,samg ו tuple

אולי אם כולנו ניסגר על זה סופית באמת אפשר ליזום איזו קבוצת רכישה קטנה שתגיע להנחה משמעותית אם ארבעתנו באים לסוכנות לסגור הזמנה במקום (או שלא..מותר לפנטז D:)

• רעיון טוב! 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני שעה, razi_pazi כתב:

לא הבנתי

פעם היו נגני ל-CD בתא כפפות, בזמן שהתהלכו דינוזאורים בארץ... אז יש שריד שכזה בתא הכפפות, מלבן פלסטיק סגור (וכנראה חלול בפנים) על חשבון נפח.

פורסם (נערך)
בתאריך 16.11.2025 בשעה 09:42, shlomy8 כתב:

תודה :)

טפו טפו טפו, ה-TSI DSG7 שלי כיום, בנות 10, עובדות כחדשות ללא תקלה אחת!!! (טיפולים בזמן, במקומות מורשים).

כמה קילומטרים עשית עד כה? 

ולגבי נושא השרשור, אני כמובן ממליץ מניסיוני על מוצרי הקונצרן, אבל לבצע נסיעת מבחן, להתמקח היטב בעת הקניה. נוהג בפאביה ומרוצה.

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...