Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסע מועדון ה5 לאילת 6.11.2025

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

תודה על התמונות היפות, כמות מרשימה של רכבים.

כואב הלב על המרקורי.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מ ד ה י ם!

ה-2CV עם ה-RR, הסוסיתא עם ה-MG...

עושה טוב בלב.

תמונות נהדרות.

נראה לי קשוח בקונברטיבל עד אילת אבל נראה מליון $

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני שעתיים, מחכה כתב:

לא ידעתי שיש בארץ כ"כ הרבה רכבי אספנות כאלה...

זה אפילו לא  אחוז 1 מרכבי האספנות שקיימים בארץ. 

• מעניין 1

פורסם

יפה לראות... פרט כמובן למרקורי - מראה עצוב מאוד.

יש שם מכוניות מאוד מרשימות וכאלה קצת פחות (הסובארו והפורד סיירה בלטו לי בתור מכוניות שהיו מאוד נפוצות "לא מזמן")

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני כשעה, Camaro 92 כתב:

יודעים מה היתה הסיבה/התקלה שגרמה לשריפה?

הסיפור ששלחו לי

בדרך הרכב הזה שנסע עם לחץ אוויר לא תקין בגלגל הצמיג התפוצץ . ופגע בצינור הדלק שהתחיל לנזול , ניצוצות שהגיעו מהג'נט עד שהרכב נעצר וביחד עם החום הרב של הבלמים ....

הרכב התלקח בשניות.

• מבאס 4
פורסם

מה שמחזק את ההמלצה, לבדוק לחץ אוויר בצמיגים ובטח לפני נסיעה ארוכה רצופה. 

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 7.11.2025 בשעה 17:52, Buki כתב:

זה אפילו לא  אחוז 1 מרכבי האספנות שקיימים בארץ. 

אפילו לא אחד ?! ייתכן, אבל מן הסתם האחוזים יעלו אם נתייחס רק לאלו שבמצב נסיעה.

---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם

תמונות יפות, תודה רבה.

באמת חבל על המרקורי - אני לא יודע אם היה ברכב מטפה בהישג יד אבל רצוי מאד שיהיה ברכבים כאלה, לך תדע מה זה היה מונע ברגע האמת.

• רעיון טוב! 2
פורסם
בתאריך 7.11.2025 בשעה 15:37, BassDriver כתב:

יופי של תמונות!
שאפו לבעלי הרכבים!
על רמת התחזוקה הגבוהה שאיפשרה נסיעה עד לאילת בריבוי ק"מ, חום וירידות. ואחכ גם יסעו את זה בחזרה.

אני ממש לא חושש לנסוע לאילת או לחרמון (ואם היה אפשר, אז הרבה יותר רחוק) עם רכב האספנות, אני יודע שהכל יעבוד כי במשך שנים שיפרתי את כל מה שהיה חלש: שמתי מאווררים חשמליים, מדחס מודרני במזגן וקולר שמן. כמו כן שיפרתי את הבלמים, ייבאתי צמיגים טובים ועוד.

הרבה יותר חששתי לפני שבועיים לנסוע למרכז בשעות העומס בתנועה צפופה, נאלצתי לנסוע ברכב האספנות כי הייתי באמצע תיקון ברכב הרגיל. בתנועה צפופה אתה חושב כל הזמן על כך שאין לך כמעט איזורי קריסה, כלוב הגנה לנוסעים, ABS או כריות אויר. בעומסי תנועה, ככלל מרגישים פחות בנוח וגם ההספק מוגבל לעומת המכוניות של היום.

בכיוון חזרה נסעתי לבד במסלול אחר, כמעט ללא הפסקה. יצאתי ב4.00 בבוקר מאילת ובשעה 8.00 הייתי בבית.

בתאריך 9.11.2025 בשעה 05:28, yohai71 כתב:

אני לא יודע אם היה ברכב מטפה בהישג יד אבל רצוי מאד שיהיה ברכבים כאלה, לך תדע מה זה היה מונע ברגע האמת.

אני גם לא יודע אם היה לבעל הרכב, בתמונה שצילמתי רואים כמה מטפים של 0.5 ק"ג שנמכרים כמטפים לרכב זרוקים מסביב. אולי הם היו של נהגים אחרים שניסו לעזור, אבל המטפים האלה קטנים מידי. אני מחזיק בכל רכב מטפה של 2 ק"ג, אבל כמובן צריך לתפוס את האש מיד בהתחלה על מנת להציל.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...