Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

דאצ'יה לודג'י דיזל ידני 2019, אוהב את המנוע  נותן עבודה למי שמכיר [ועם תכנת ניהול עוד יותר ] ואת הגיר האמיתי, וכמובן צריך 7 מקומות.

אבל הנסיעות שלי השתנו רק כמה דקות בבוקר ובצהריים קילומטר בערך בשביל הילדים, אני  לעצמי מתגלגל באופניים חשמליות, בטח יש עוד איזה נסיעה גדולה יותר בעיר, ובסופ"ש  נסיעה חוץ לעיר, אז בעצם יש זמן לרגנרציה, אבל ברוב הנסיעות המנוע לא מגיע לטמפ' עבודה.

להחליף זה ממש הוצאה גדולה, וגם  עם איזה גיר רציף צווחני ומנוע צמא לטורים, או  גיר צ'כי מהסס ושברירי. או סתם בעיות צרפתיות, [בלודג'י עם השורשים הצרפתיים יש כמעט רק שילדה מנוע וגיר ופלסטיק, חוץ מאוריאה שנתקלה וביטלתי]

מה אומרים המומחים, כמה זה עלול לבעיות, רגע שכחתי לומר, טיפול כל 10 לא 15 דרישת יצרן

פורסם

התשובה בגוף השאלה - כתבת שאתה עושה נסיעה ארוכה אחת בשבוע - זה מספיק לרגנרציה.

כמובן שאם בכל הנעה מגיעים לטמפרטורת עבודה זה עדיף, אבל אין הבדל בעניין זה בין מנוע בנזין למנוע דיזל.

(ולא נראה לי שתרכוש רכב חשמלי שהכי מתאים לפרופיל השימוש המתואר)

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 47 דקות, zvit כתב:

כמובן שאם בכל הנעה מגיעים לטמפרטורת עבודה זה עדיף, אבל אין הבדל בעניין זה בין מנוע בנזין למנוע דיזל.

במחשבה שניה, בבנזין בהזרקה עקיפה שיש בדגמים של טויוטה לדוגמא ובהיברידיות שלהם בפרט, וגם באאוטלנדר ועוד יפניות אולי, זה גם בעייתי?

פורסם
לפני שעתיים, tan tan כתב:

לאן אתה חותר?

חותר להישאר עם שלי, גם כסף וגם הנאה, חושש מבעיות, אם אדע שאופציה אחרת אינה עלולה לבעיות כשלי, אשקול להחליף.

ZVIT ענה שאין הבדל בין דיזל לבנזין, אני שואל זכור לי שבהזרקה עקיפה המצב שונה, נכון או לא?

פורסם

אל תחליף. 

גם אם בעוד כמה זמן יסתם ה DPF (מה שלא אמור לקרות אם אתה כן משייט ונותן למנוע לרוץ זמן ממושך באיזור 2000 סל"ד לפחות פעם בכמה מאות קילומטרים ולא עשו קומבינות מיותרות חוץ מביטול אוריאה) זה עדיין עדיף מאשר לקנות רכב בנזין באותו מחיר שיהיה או משהו אמין אבל ישן ובלוי או משהו פחות ישן  אבל לא אמין.

אם אתה מתכוון להוסיף כסף ולשדרג, זה משהו אחר.

• רעיון טוב! 2

פורסם

אני אנסח את זה קצת אחרת:

אם אתה יכול להרשות לעצמך לרכוש אאוטלנדר 2020 לא טחון - תחליף.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...