Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

שנה שעברה בנובמבר ירד ברד כל כך חזק וזה פגע לי ברכב ועשה מלא חורים(לדעתי קרוב ל100 חורים ואולי יותר, רובם על הגג ומכסה המנוע).

היה לי ביטוח מקיף כזה קרה.

1-האם אני אוכל להביא שמאי מטעמי ולבקש מחברת הביטוח שלי דוח גלובאלי ושהם יתנו פשוט כסף על הנזק, או שהם יכולים לחייב אותי ללכת לתקן את זה בשיטת pdr?

2-אם נגיד הם ינסו לעקוץ אותי ולהגיד לי ללכת לתקן את זה בשיטה של מריחת חומר מילוי וצביעה אני יכול לסרב לזה?

תודה רבה.

פורסם
לפני 42 דקות, IsraCar כתב:

מה נזכרת עכשיו?

האם דיווחת לביטוח את האירוע בזמן שהוא קרה ?

(כלומר האם דיווחת לביטוח בנובמבר 2024 ?)

לא דיווחתי.

• מצחיק 2
פורסם

העיקר אתה חושש שיעקצו אותך.

מקווה שלא עברת את פרק הזמן הסביר לדיווח.

אני לא סוכן או בעל חברת ביטוח. אז אני לא מכיר את הכללים.

אבל לקוח שמדווח על נזק ברד מלפני 10 חודשים, הייתי חושד בו ובנזק שהוא מדווח עליו.

לעצם העניין.

כנראה שהנזק האסטטי לא כל כך מטריד אותך, אם לא טיפלת בו עד עכשיו.

לכן נראה לי שישמחו להפטר ממך בצ'ק ושתשבור את הראש בעצמך.

(זה מה שעשו פעם מזמן איתי, כאשר הנזק התקרב למצב של השבתת רכב. עם הסכום שקיבלתי תיקנתי שני רכבים).

לגבי הסכום, בא לא נהיה גרידים. קבל את מה שיסכימו לתת לך. (בתנאי שזה לא סכום משפיל)

פורסם
לפני 7 דקות, IsraCar כתב:

העיקר אתה חושש שיעקצו אותך.

מקווה שלא עברת את פרק הזמן הסביר לדיווח.

אני לא סוכן או בעל חברת ביטוח. אז אני לא מכיר את הכללים.

אבל לקוח שמדווח על נזק ברד מלפני 10 חודשים, הייתי חושד בו ובנזק שהוא מדווח עליו.

לעצם העניין.

כנראה שהנזק האסטטי לא כל כך מטריד אותך, אם לא טיפלת בו עד עכשיו.

לכן נראה לי שישמחו להפטר ממך בצ'ק ושתשבור את הראש בעצמך.

(זה מה שעשו פעם מזמן איתי, כאשר הנזק התקרב למצב של השבתת רכב. עם הסכום שקיבלתי תיקנתי שני רכבים).

לגבי הסכום, בא לא נהיה גרידים. קבל את מה שיסכימו לתת לך. (בתנאי שזה לא סכום משפיל)

קודם כל תודה רבה על המענה.

אני מקווה שהתגובה שלך לא מגיעה ממקום שיפוטי, כי בשנתיים האלה עברנו כמה מלחמות ואנחנו עדיין נמצאים במלחמה, וגם בפן האישי לא קל (לא ממקום של התבכיינות, זה פשוט המצב) ותסמוך עליי שזה הדבר האחרון שעניין אותי, ויש לי עוד דרישה בשם שאני צריך להגיש דרך הביטוח שלי לחברת ביטוח צד ג, על פגיעה ברכב שלי שאירעה באפריל 2024 ועליה כן דיווחתי יום אחרי, ואפילו פתחתי על זה שרשור, אבל לצערי עדיין לא הספקתי לטפל בזה בגלל שיש דברים יותר חשובים.

ניגש לעצם העניין, הרכב שלי לבן ורואים את הפגיעות האלה בעיקר אחרי שטיפה, ולפעמים די מציק לי לראות את זה.

• אהבתי 1
פורסם

@IsraCar תביעה לביטוח שלך אתה יכול להגיש עד 3 שנים מיום שנודע לך על הנזק (צד ג׳ יכול לתבוע אותך, ואת הביטוח שלך, עד 7 שנים). מבחינה זו פות״ש בסדר, אם כי אני לא יודע איך הביטוח יסתכל על התביעה אם לא נמסרה לפחות הודעה ראשונית בסמוך לאירוע.

פות״ש - התהליך של תביעת הביטוח לא מצריך יותר מידי אנרגיה מצידך. כמה שיחות טלפון קצרות ומילוי כמה טפסים לא מסובכים מידי. חלק גדול מהמשימות אתה יכול לבצע בשעות הערב והלילה בלי להתנגש במטלות אחרות. חבל למשוך את הזמן, כי בסוף תפסיד את זכויותיך. אגב, את הפעולה מול הביטוח של צד ג׳ אתה יכול להשאיר לסוכן שלך, תצטרך להעביר לו את החומר והוא יעשה את העבודה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...