Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה מקווה שאני פורום הנכון

יש לי ברלינגו חשמלית 2022 67000 ק"מ

טיפול  האחרון עלה 1000 שקל על החלפת פילטר מזגן ובדיקת מחשב

אני מתלבט אם לעשות טיפול שנתי ואם כן האם במורשה

ממה שאני מבין אם אני בודק ברקסים מיותר לשלם על טיפול וסתם לסרוק יום עבודה אשמח לתובנות

• אחראי פורום
פורסם

כבר דובר לא מעט על טיפולים יקרים בחשמליות שזאת מן הסתם דרכו של היבואן להחזיר הכנסות אבודות כשתחזוקה רגילה לא נדרשת.

אתה יכול לשמור על האחריות כל עוד תטפל בכל מוסך שהוא מאושר ע"י משרד תחבורה.

עם זאת, צפה לפחות מוטיבציה אצל היבואן להעניק לך הנחות או עזרה של "רצון טוב" במקרה של תיקון יקר, אם לא תטפל אצלו באופן שוטף.

• אהבתי 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 20 שעות, אהרן ג כתב:

טיפול  האחרון עלה 1000 שקל על החלפת פילטר מזגן ובדיקת מחשב

שמע ישראל... מה הבעיה להחליף פילטר מזגן לבד? זה הדבר באמת הכי קל ומפגר בעולם שיכול להיות.

גם אני טיפלתי במוסך מורשה יבואן, וביקשתי בפירוש שלא להחליף לי פילטר מזגן, החלפתי אותו בעצמי, 2 דקות עבודה בדיוק (על השון, תזמנתי) ו- 30 ש"ח עלות, במקום שיחייבו אותי 70~ ש"ח לפחות עלות על החלק בלי מע"מ ובלי עבודה בחשבונית (עם מע"מ ועם עבודה קרוב ל- 120~ ש"ח בפועל על כלום כמעט).

ועל איזו בדיקה ממוחשבת לוקחים אלפייה?

נדפק העולם או מה?

פורסם
לפני 18 דקות, mcaspi כתב:

לא שאני פוסל את כל מה שכתבת, אבל פילטר ב-70 ש"ח לא יהיה באותה איכות של פילטר ב-30 ש"ח.

נכון לגמרי.

אבל לדעתי, פילטר מזגן של Monte-Q בדרג ביניים ללא פחם פעיל (לצערי) ב- 30~ ש"ח (לרכב שלי, לרכבים אחרים ייתכן ויקר פי 2) יעשה את העבודה היטב לשנה-שנתיים, ולא כל אחד מצליח למצוא רכב שלו פילטר מזגן של MANN או MAHKE וכו' בכזו קלות...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...