Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נקנתה פורד פיאסטה 2018 מנוע 1.0 אוטומט,

חיפוש קצרצר הבנתי שיש בעיה עם אקובוסט, והקמ די תואם לכשל שיש בתיבת הילוכים.

מה מומלץ לעשות? חוץ מיישור קו רציני? 

ולאן אפשר להכניס את הרכב באזור זכרון יעקב. מוסך אמין בבקשה.

תזכו לבנים זכרים

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אוי, תתכונן להוצאות גדולות מאוד על תחזוקה.

רצועת טיימינג טבולה וגיר רובוטי ידוע לשמצה.

המלצה שלי - תחליף רצועה מיד, כולל ניקוי של החלקיקים שכבר מסתובבים להם במנוע.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם (נערך)

אני אתן לך המלצה קצת רחוקה אבל מוסך הכי טוב בארץ לפורד והמחירים שלו הכי זולים בפער גם ממוסכים לא מורשי יבואן (כבר שמעתי על שיפוצי תיבות בפוקוס בחצי מחיר ממוסכים אחרים)

תבדוק אותו לפחות לגבי היישור קו הראשוני אם זה רחוק לך בשוטף, אגב תראה את הביקורות בגוגל ותבין שאני לא סתם רושם לך

מרכז שירות פ. שלום ברמלה (מורשה יבואן) תבקש לדבר עם יניב

תרים אליו טלפון לא תתאכזב

עריכה אחרונה על ידי TZR84
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

יוטיובר שמפרק מנועים לגורמים ומסביר בפירוט על כל התהליך, בעיות, וכו'. מת על הסרטונים שלו.

מצרף סרטון על המנוע שלך, תלמד ממנו הרבה. בגדול הבעיה הקריטית בכל מנועי האקובוסט היא שבבלוק בין הצילינדרים עשו חריץ למעבר מים על מנת לתת קירור. ברוב מנועי האקובוסט זה פורץ בשלב מסוים בהתאם לסוג הנסועה. מי שנוסע כמו סבתא מן הסתם יגיע לקילומטראז' יותר גבוה משמעותית  ממי שאוהב ללחוץ על הדוושה. אבל כמעט תמיד זה יקרוס לבסוף משם. אצלך עוד הוסיפו רצועה טבולה שזו בעיה בפני עצמה ודומה לפיורדרעק ואותן הנחיות.
החלפת רצועה בקילומטראז' נמוך והקפדה על שמן. הוא אומר שבמנוע שלך גם המותחן טיימינג בעייתי ברמה של כשל סדרתי שהוגשה נגד פורד תביעה בנושא. כך שתבדוק מתי הרכב שלך עשה טיימינג ואם הוחלף המותחן.

בשלב מסוים פורד הבינו את הבעיה עם החריצים ושינו את הבלוק ללא חריצים ובכך פתרו את בעיית פריצת האטם ראש וכניסת המים לצילינדרים. לא יודע באיזו שנה אבל מאמין שזה אחרי 2018, שווה בדיקה.

עריכה אחרונה על ידי נירו72
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, davemustaine87 כתב:

אתה חבר פעיל פה בפורום, ולא חשבת על לשאול לפני שקנית את הנבלה הזאת? למה? 

זה של אחי, הייתי מעורב אבל לא ניתנה לי כל אפשרות להחליט על דגם, כל התהליך של הקנייה היה עקום. ולא שתחשוב שלא ניסיתי להביא דגמים נורמליים.. 

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • מבאס 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

מקפיץ שוב בתקווה שאולי מישהו יודע משהו על התקלות הבאות

1. האם יש בעיה בכיוון של המושב נהג כלפי מעלה? הידית עכשיו לא עובדת וככה נמכר הרכב.

2. בעקבות ההמלצות משרשור הפיורטק - יש דרך לבטל את מערכת start stop? מישהו עשה את זה בפורד?

האם כזה דבר יעבוד? https://www.autostopeliminator.com/products/2020-ford-escape-autostop-eliminator

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 36 דקות, DareDevil כתב:

מקפיץ שוב בתקווה שאולי מישהו יודע משהו על התקלות הבאות

1. האם יש בעיה בכיוון של המושב נהג כלפי מעלה? הידית עכשיו לא עובדת וככה נמכר הרכב.

2. בעקבות ההמלצות משרשור הפיורטק - יש דרך לבטל את מערכת start stop? מישהו עשה את זה בפורד?

האם כזה דבר יעבוד? https://www.autostopeliminator.com/products/2020-ford-escape-autostop-eliminator

1. לפרק כסא קומפלט זה 4 ברגים. זו הדרך היחידה להתעסק איתו ועם המנגנון ולבדוק. לא סיפור לחבר פורום עם הבנה טכנית.

2. יש תוכנת אבחון ושליטה דרך OBD חזקה מאוד  לפורד מאזדה שנקראת FORSCAN. מתאם יעודי שמומלץ באתר שלהם עולה סביב 100 ש"ח. בגרסה החינמית אפשר רק לעשות אבחון וכמה דברים בסיסיים, בגרסה בתשלום אפשר לעשות הכל ברמת היצרן, כולל לבטל מערכות או לפתוח מערכות שהיצרן סגר. לבטל אורות יום, אורות ליווי לבית, ועוד ערימות של דברים. גם עלות די נמוכה לתמורה, רשיון לשנה 20$.

מצרף לך קישור לתוכנה, ולסרטון ביוטיוב שמסביר איך מבטלים את המערכת.

זה הקישור לאתר של התוכנה

https://forscan.org/download.html

פורסם
לפני 33 דקות, נירו72 כתב:

רשיון לשנה 20$.

אני חייב לשלם כל שנה בשביל שהפונקציה תעבוד?

או שזה חד פעמי?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

חד פעמי. אתה משנה את ההגדרה פעם אחת וזה נשאר.

בפועל בשביל רוב הדברים לא באמת צריך לשלם, כי יש חודשיים חינם (אפשר גם לקבל את החודשיים האלה כמה פעמים אם זה לא ברצף, מהניסיון שלי).

• אהבתי 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, DareDevil כתב:

אני חייב לשלם כל שנה בשביל שהפונקציה תעבוד?

או שזה חד פעמי?

אתה משלם עבור היכולת להשתמש בהגדרות מתקדמות או הגדרות תכנות כפי שזה נקרא בתוכנה לשנה. ברכב כל מה שאתה עושה ממנה, תמידי. אצלי היה את היכולת אפילו לקבוע כמה זמן מרגע הלחיצה על השלט החלונות יעלו, ועוד כל מיני שטויות נחמדות. אפשר גם לעדכן מערכות ברכב כולל המחשב הראשי ומחשב גיר עם הגרסה האחרונה כמו היצרן וזה נמש/ך מהשרת של היצרן, אבל זה קצת ריסקי. חשוב להתייחס להמלצות של התוכנה בדרך. אם מתריעה שזה לא בהכרח תואם, עדיף לרדת מזה. 

עריכה אחרונה על ידי נירו72
  • אהבתי 1
  • מבאס 1
פורסם
לפני 5 שעות, נירו72 כתב:

1. לפרק כסא קומפלט זה 4 ברגים. זו הדרך היחידה להתעסק איתו ועם המנגנון ולבדוק. לא סיפור לחבר פורום עם הבנה טכנית.

הלוואי שהיה לי זמן להתעסק בזה, אני אשמח לקבל המלצה למישהו בין זכרון לרעננה שיכול לתקן כזה דבר מבלי להחליף את כל המושב..

Ready To Rock
Ready To Rumble

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...