Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, איציק נ. כתב:

הן בכלל לא באותו המגרש בכלל.

למה לא? לשתיהן יש 4 גלגלים והן מביאות נהג בודד(רוב הזמן) מנקודה א' לנקודה ב', בפקקים שיש פה כל הזמן אין משמעות לדברים אחרים.

מה שנכון - טיגו4 זה לא סמל סטטוס כמו טסלה, אבל עושה את אותה עבודה.

שחרר, קצת טרולינג לא מזיק.

עריכה אחרונה על ידי EvGriga

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם
לפני 9 שעות, elielectric כתב:

דגם סטנדרט מנוע אחורי= 194,314 ₪.

דגם פרימיום מנוע אחורי= 228,928 ₪.

דגם פרימיום 2 מנועים= 246,966 ₪.

דגם פרפורמנס 2 מנועים= 297,373.

המחירים הללו כוללים אגרת רישוי.

המחיר של דגם הסטנדרט ללא אגרת רישוי, כמו שנהוג להציג מחירים של רכבים חדשים, הוא 191,592 ₪.

פורסם

סיטרואן מצטרפים לחגיגה.

השיקו את ה-C4 עם מנוע 1.2 חדש יותר והוזילו את הדגם בכ-5000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

דווקה המנוע הקודם הוכך כמנוע שהוא תמיד חדש כל 50000 ק"מ צריך להחליף אותו למנוע חדש😃

אבל עכשיו אולי הרכב יהיה אם גיר חדש דהיינו שכל 50000 ק"מ צריך להחליף לגיר חדש אם מק"ט חדש וכולי [עד שהצרפתים יוכיכו אחרת]

• מצחיק 6

פורד פוקוס ידני על גפ"ם

פורסם
לפני 9 שעות, itsik170 כתב:

סיטרואן מצטרפים לחגיגה.

השיקו את ה-C4 עם מנוע 1.2 חדש יותר והוזילו את הדגם בכ-5000 שקלים.

מעט מדי ומאוחר מדי , הלייט ההיברידי אינו זוכה להטבות מס ולכן אלא אם יוצע במחיר רצפה לחברות הליסינג לא יזכה להצלחה בשוק הזה.

אבל כאשר MG עושים חייל לא נורא אם סיטרואן קצת פחות .

פורסם
לפני שעה, 3n כתב:

מעט מדי ומאוחר מדי , הלייט ההיברידי אינו זוכה להטבות מס ולכן אלא אם יוצע במחיר רצפה לחברות הליסינג לא יזכה להצלחה בשוק הזה.

כפי שכתבתי בעבר לאחר שיחה עם בעל מוסך מורשה של היבואן - היבואן, שכנראה מרוויח היטב על ההרכבים הסיניים, לא ממש לחוץ לעשות כלום עם המותגים האירופאים שלו.

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם
לפני 21 דקות, G. P. Magnus כתב:

כפי שכתבתי בעבר לאחר שיחה עם בעל מוסך מורשה של היבואן - היבואן, שכנראה מרוויח היטב על ההרכבים הסיניים, לא ממש לחוץ לעשות כלום עם המותגים האירופאים שלו.

ולכן הפרדת המותגים הייתה נדרשת ולא לפטם יבואני רכב במותגים נוספים.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 4 שעות, 3n כתב:

גם ככה ה-C4 עולה פחות מהמשפחתיות הקלאסיות.

ועכשיו גם השיקו את ה-C3 במחיר של 115 אלף ש"ח לאוטומטי שזה יותר זול מ-MG3 בנזין שמגיעה מאותו ייבואן.

לפני שעתיים, G. P. Magnus כתב:

שיש לך MG חשמליות, זה הסיבה שהייבואן לא מתאמץ למכור את האחרופאיות ולמעשה הוא כבר הוריד מההיצע את ה-208, 2008, קורסה ומוקה חשמליות.

אותו דבר אצל פריזבי - די ברור שהמכירות של צ'רי ואקספנג מגיעות על חשבון רנו - אוסטרל היברידי כבר איננו, קפצ'ור היברידי גם איננו ואני לא רואה תרחיש שהייבואן יביא את האספאס החדש שיש לו ביד את הטיגו 8.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 33 דקות, itsik170 כתב:

ועכשיו גם השיקו את ה-C3 במחיר של 115 אלף ש"ח לאוטומטי שזה יותר זול מ-MG3 בנזין שמגיעה מאותו ייבואן.

שיש לך MG חשמליות, זה הסיבה שהייבואן לא מתאמץ למכור את האחרופאיות ולמעשה הוא כבר הוריד מההיצע את ה-208, 2008, קורסה ומוקה חשמליות.

אותו דבר אצל פריזבי - די ברור שהמכירות של צ'רי ואקספנג מגיעות על חשבון רנו - אוסטרל היברידי כבר איננו, קפצ'ור היברידי גם איננו ואני לא רואה תרחיש שהייבואן יביא את האספאס החדש שיש לו ביד את הטיגו 8.

ולכן הגיע הזמן להפריד מותגים , הממונה על ההגבלים היה מזמן צריך להיכנס לתמונה.

פורסם
לפני 44 דקות, itsik170 כתב:

חשבת אולי שהן פחות תחרותיות?

גם כלמוביל מוכרת פחות מיצובישי מיונדאי כי ההיצע פחות אטרקטיבי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

המחירים של הרכבים המערביים מ נ ו פ ח י ם! בגלל עלויות ייצור גבוהות יותר מהסינים, זה לא קשור ליבואן!

מעבר לכך מוניטין האמינות של הרכבים האירופאיים גרוע!

יכולים להפריד מותגים זה לא יעזור להם, יותר מדי בעיות היו לרכבים האלה!  

והסיטרואן הזאת חריגה במחיר אבל היא לא בתמונה גם אם יחלקו אותה בחינם, זה מותג מת לא מבין למה להשחית עליו מלל.

• מבאס 1
פורסם

אני מסכים שהאמינות של האירופאיות, לא משהו, יחד עם זאת, לפי סיפורי הזוועה, שאני רואה, בעיקר בקבוצות בווטסאפ של הסיניות, חלקם לא יותר אמינות מרכבים מהגוש הקומוניסטי לשעבר. יש גם מחסור בחלפים, החלפים שישנם עולים הון. דוגמא שנתתי בעבר, פנס להונגצי במעל מאה אלף ש"ח. אני, אם זה הכסף שלי, והברירה בין רכב סיני גנרי כל שהוא, או רכב אירופאי , הייתי לוקח כל אוטו אירופאי בשביל השקט הנפשי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, itsik170 כתב:

אל תשכח שעם כל הקטנות (וגם הלא קטנות) בנזין של psa יש לך את הבעייה הנמשכת של ה-1.2 פיורטק, אז אולי זה מות נשיקה מבחינתו - זה לא שהוא רץ לטפל ברכבים הללו כאשר הבעיה התגלתה (או עשור אחריה)

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...