Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלחמת מחירים?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 30 דקות, elielectric כתב:

המחירים של הרכבים המערביים מ נ ו פ ח י ם! בגלל עלויות ייצור גבוהות יותר מהסינים, זה לא קשור ליבואן!

מעבר לכך מוניטין האמינות של הרכבים האירופאיים גרוע!

יכולים להפריד מותגים זה לא יעזור להם, יותר מדי בעיות היו לרכבים האלה!  

והסיטרואן הזאת חריגה במחיר אבל היא לא בתמונה גם אם יחלקו אותה בחינם, זה מותג מת לא מבין למה להשחית עליו מלל.

אחלה סיסמאות , דרך אגב אתה מרוויח כמו סיני ?

מותג מת ? יש הרבה מותגים סינים אשר התפגרו במהלך מעל 100 שנות הקיום של המותג סיטרואן.

תתמקד בתוצרת סין ,ניכר מכל תגובה שלך שיש לך קשר ישר אליהם.

לפני 2 דקות, G. P. Magnus כתב:

אל תשכח שעם כל הקטנות (וגם הלא קטנות) בנזין של psa יש לך את הבעייה הנמשכת של ה-1.2 פיורטק, אז אולי זה מות נשיקה מבחינתו - זה לא שהוא רץ לטפל ברכבים הללו כאשר הבעיה התגלתה (או עשור אחריה)

המנועים החדשים מצוידים בשרשרת טיימנג ולא ברצועת גומי .

• אהבתי 3
פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, 3n כתב:

המנועים החדשים מצוידים בשרשרת טיימנג ולא ברצועת גומי .

המנועים האלו בני שנתיים גג ולכן מוקדם לדעת האם הם בסדר או לא - היו גם בעיות ברינגים  ... נגלה בהמשך עד כמה psa הצליחה (בדור הרביעי!) לפתור בעיות שלא היו אמורות להגיע לייצור סדרתי מלכתחילה (ואני בעלים של סיטרואן ...)

עריכה אחרונה על ידי G. P. Magnus
תוספת
  • אהבתי 1
  • מעניין 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם
לפני כשעה, guy.a כתב:

אני מסכים שהאמינות של האירופאיות, לא משהו, יחד עם זאת, לפי סיפורי הזוועה, שאני רואה, בעיקר בקבוצות בווטסאפ של הסיניות, חלקם לא יותר אמינות מרכבים מהגוש הקומוניסטי לשעבר. יש גם מחסור בחלפים, החלפים שישנם עולים הון. דוגמא שנתתי בעבר, פנס להונגצי במעל מאה אלף ש"ח. אני, אם זה הכסף שלי, והברירה בין רכב סיני גנרי כל שהוא, או רכב אירופאי , הייתי לוקח כל אוטו אירופאי בשביל השקט הנפשי.

לדעתי מה שבעיקר קונה אנשים עם הרכבים הסיניים זה עניין האחריות הארוכה. 

גם אני בזמנו הסיבה היחידה שקניתי את הסי3 עם המנוע פיורשיט שלה זה רק בגלל ה-5 שנים אחריות. כשהיא התחילה להתפורר והחליפו לי אותה, לא שילמתי על זה שקל. היה קצת מבאס מבחינתי כי חתם סופית שאני לא אשאר עם הרכב שניה אחרי שהאחריות נגמרת(וכן, תכננתי להישאר עם הרכב) אבל מי שקונה רכב וממילא מתכנן למכור את הרכב מיד אחרי תום האחריות או אפילו לפני? כניראה לא אכפת לו בכלל. 

לסיטרואן עדיין יש אחריות של 5 שנים, אבל אם הבחירה היא פיז'ו 208 עם 3 שנים אחריות כולל הסוללה  או MG3 היבירידית עם 7 שנים אחריות ו-8 לסוללה? אני לא בטוח בכלל שהאירופאי לוקח, בטח שלא בשקט נפשי. 

• אהבתי 1
פורסם

מה שווה האחריות, אם היבואן לא מצליח לתקן את הרכב, או אם אין לו חלקי חילוף רלוונטיים, או שהיצרן פשט רגל.. אני לשקט נפשי לוקח יצרן מוכר

פורסם
לפני 47 דקות, davemustaine87 כתב:

לדעתי מה שבעיקר קונה אנשים עם הרכבים הסיניים זה עניין האחריות הארוכה. 

רוב רובם של הרכבים הסינים הולכים לחברות הליסינג, שם לא מענין אחריות ארוכה אלא לקנות בזול , למכור ביוקר ולטפל במינימום ברכב.

לאחר תום 3 השנים , הרכב יעבור "השבחה" וימשיך את דרכו ליד הבאה שלו .

הרכבים הסינים נמכרים בהנחות עומק אשר מגולמות למחירי השכרה נמוכים משמעותית מכל תוצרת אחרת ולכן הם זוכים להצלחה כה גדולה בחברות הליסינג.

• אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, guy.a כתב:

מה שווה האחריות, אם היבואן לא מצליח לתקן את הרכב, או אם אין לו חלקי חילוף רלוונטיים, או שהיצרן פשט רגל.. אני לשקט נפשי לוקח יצרן מוכר

הסיפורים שאני מכיר על תקלות ברכבים סיניים הם לא כאלה שהיצרן לא מצליח לפתור או שצריך לחכות הרבה זמן לחלפים. אלא אם תחדש לי ואתה מכיר משהו אחר. 

לפני 44 דקות, 3n כתב:

הרכבים הסינים נמכרים בהנחות עומק אשר מגולמות למחירי השכרה נמוכים משמעותית מכל תוצרת אחרת ולכן הם זוכים להצלחה כה גדולה בחברות הליסינג.

ועדיין, למרות הליסינג והגיולים, גם פרטיים קונים אותם. קשה לדעת כמה בדיוק נמכרו לפרטיים כי אין פילוח לפי זה, אבל אם ניקח שרק 30 אחוז מהלקוחות שקנו צ'רי הם פרטיים- מתוך 27.3 אלף שנמכרו ב-2025 זה עדיין- 8 אלף רכבים. הצרפתיות אפילו לא בטופ 15 של המותגים הנמכרים. ולא נשלה את עצמנו שהם מוכרים 100 אחוז מהרכבים לפרטיים(אם מוכרים 70 אחוז זה בגדר נס). 

פורסם
לפני 27 דקות, davemustaine87 כתב:

אני מכיר על תקלות ברכבים סיניים הם לא כאלה שהיצרן לא מצליח לפתור או שצריך לחכות הרבה זמן לחלפים.

נתקלתי בדבר דומה אצל 3 חברים. תקלות שלא אותרו מקורן והוחלט להחליף יחידות. הרכבים עמדו כמעט חודשיים במוסכי היבואן עד שהגיעו החלקים.

למי ששואל, ג׳ילי (דור ראשון) ו byd atto 3 . בכל המקרים התקלות היו במנגנון הטעינה .

אני מניח שככל שהיצרנים הסינים הגדולים, ימשיכו למכור כאן, נושא החלפים יגיע לפתרון. 

אבל מצד שני, על חלקי מרכב/פח/פנסים מגיעים סיפורי זוועה של חוסר זמינות וחוסר ודאות לגבי מועד הפתרון. כולל בטסלה. 

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 26 דקות, zaf כתב:

למי ששואל, ג׳ילי (דור ראשון) ו byd atto 3 . בכל המקרים התקלות היו במנגנון הטעינה .

לי בקיה נירו פלאגאין הייתה תקלה בממיר מתח או בקר מתח (לא זוכר בדיוק את השם) זה אמנם הוחלף במסגרת האחריות אבל זה רכיב שהעלות שלו לא זולה, וזה קרה ברכב בן שנתיים. והיו גם תקלות נוספות בצמות חוטים, חיישן egr, מולטימדיה שקרסה ולבסוף גיר...

הבנתי שגם לאיוניק 5 היו בעיות עם ממירי מתח.

לא חושב שהסינים הגיעו לאיכות תכנון וייצור כמו של טויטה, אבל גם שאר יצרניות מערביות לא ממש ברמה הזו. יש טובות יותר ופחות, וככה גם עם הסיניים.

לפעמים מרגיש שהדיון על אמינות ואיכות המוצר של רכב סיני הוא דיון אמציונלי, לשני הצדדים ופחות רציונלי ומגובה מספרים.

פורסם

בהחלט אמוציונלי.

מה שלא אמוציונלי זה הידיעה שגם ב-1.2 החדש יש כבר בעיות

ומה שלא אמוציונלי (2) זה שיש היסטוריה מתועדת שהיבואן המקומי לא מבצע שום ריקול עד שלא מכופפים אותו כמו רקדנית בלט. שכל אחד יעשה את החישובים שלו...

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 6 שעות, elielectric כתב:

המחירים של הרכבים המערביים מ נ ו פ ח י ם! בגלל עלויות ייצור גבוהות יותר מהסינים, זה לא קשור ליבואן!

מעבר לכך מוניטין האמינות של הרכבים האירופאיים גרוע!

יכולים להפריד מותגים זה לא יעזור להם, יותר מדי בעיות היו לרכבים האלה!  

והסיטרואן הזאת חריגה במחיר אבל היא לא בתמונה גם אם יחלקו אותה בחינם, זה מותג מת לא מבין למה להשחית עליו מלל.

והסינים טובים יותר?

תברר מה קורה למי שיש תקלה עם aiways.

או מישהו שצריך טיפול ל-JAC ששתי יבואנים שלו נעלמו.

או כאלה שקנו את אחד מדגמי מקסוס עד שנת 2024, כי היבואנים החדשים שינו את כל ההיצע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני שעה, דור-- כתב:

קיה נירו פלאגאין הייתה תקלה בממיר מתח או בקר מתח

ממה שאני רואה ושומע, אלה עיקר התקלות. יחידת ה iccu , או בקרת הטעינה.

כמעט בכל המקרים שאני מכיר, התקלה הייתה לחר טעינות בעמדות ציבוריות. לא יודע אם זה הגורם או סתם משהו משותף לאותם כלי רכב.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 4 שעות, hans כתב:

מה שלא אמוציונלי זה הידיעה שגם ב-1.2 החדש יש כבר בעיות

איזה בעיות? לא מופתע, פשוט מסקרן איך הצרפתים האלה הרסו הפעם. 

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני 12 שעות, zaf כתב:

אני מניח שככל שהיצרנים הסינים הגדולים, ימשיכו למכור כאן, נושא החלפים יגיע לפתרון. 

אם קצב השינויים והשדרוגים בתעשיית הרכב הסינית לא יתמתן, מניח שרכבים ממקור זה ימשיכו לסבול מכל נושא החלפים. פעם היינו זוכים למתיחת פנים כל 4-5 שנים וגם זה היה רק לצאת ידי חובה עם איזה פגוש בעיצוב חדש. אצל הסינים, כיום, דגם בן שנה שנתיים כבר נחשב "זקן" וגם בתוך הזמן הזה יש עוד ועוד עדכונים ושינויים. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...