Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קופרה לאון 2025

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קודם כל, האם לדעתכם יש סיכוי שהרכב הזה או הפורמנטור ימכרו כ '0 ק"מ' בקרוב? הייתי היום אצל צ'מפיון ויש להם הנחה של 10K לכמה ימים הקרובים, אבל כנראה שזה סתם עוד סייקל קבוע של הנחות שיבואנים עושים מדי פעם. ראיתי את הלאון בצבע בז', שבאמת נראית מדהים. שוקל לקחת את חבילת הקררה, אבל אין לי מספיק וודאות אם היא שווה את זה או לא. נשמע שרוב הכסף הולך על המתלים המשודרגים. אשמח לחוו"ד.

עריכה אחרונה על ידי adi518
פורסם (נערך)

נשמע כאילו אתה מבקש תמריץ לקנות (או לא),

כאילו ייעוץ מתחום הפיסיכולוגיה או הכלכלה (הפסיכולוגית). או מתחום ניחוש עתידות? (אפס ק"מ וכו')

אם אתה רוצה משהו מתחום הרכב, אז בבקשה:

הקופרה פורמנטור מרגע שהופיעה בארץ לראשונה,

הייתה רכב בן...

300כ"ס במחיר טוב.

כל עיתונות הרכב התלהבה ובצדק.

לגבי הליאון רשמת:

שמע שרוב הכסף הולך על המתלים המשודרגים."

זה לא דבר טוב בעיינך?

צבע בז' ?

בעייני, לא טוב.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם (נערך)

אני מנסה להימנע ממצב שאקנה אותה ב"הנחה" של 10K וחודשיים אח"כ יציעו את הרכב ב 30K פחות. לגבי המתלים. אין צורך לציין את המובן מאליו. ברור שזה דבר טוב. השאלה המשתמעת היא האם השדרוג שווה את הכסף או שהתמורה זניחה? האם יהיה הבדל גדול בנוחות הנסיעה (הרגילה) עם מתלים אדפטיביים או לא. אעדכן את הפוסט המקורי שאני לא מכוון ל VZ (לא בתקציב).

פורסם (נערך)

מהניסיון שלי, צ'מפיון לא מחזיקה מלאים בארץ - מזמינים רכב וממתינים לאוניה שתגיע..., לא נראה לי שהם מגיעים למצב שמוכרים רכב ב-0 ק"מ

בדיוק עכשיו יש פרסום על ימי מכירות, שווה לבדוק

עריכה אחרונה על ידי winner
פורסם (נערך)

@winner הגיע להם לפני שבועיים, אז יש להם במלאי כל מיני, כולל הדגם עם החבילה שאני שוקל לקנות.

לפני 4 שעות, Doron_Z כתב:

אתה מכוון לגרסת הקצה היקרה של הרכב או ״העממית״ יותרִ? 

חבילת קררה

פורסם
בתאריך 6.8.2025 בשעה 01:55, adi518 כתב:

אני מנסה להימנע ממצב שאקנה אותה ב"הנחה" של 10K וחודשיים אח"כ יציעו את הרכב ב 30K פחות. לגבי המתלים. אין צורך לציין את המובן מאליו. ברור שזה דבר טוב. השאלה המשתמעת היא האם השדרוג שווה את הכסף או שהתמורה זניחה? האם יהיה הבדל גדול בנוחות הנסיעה (הרגילה) עם מתלים אדפטיביים או לא. אעדכן את הפוסט המקורי שאני לא מכוון ל VZ (לא בתקציב).

קופרה לאון גרסת הבסיס ,ככל שאני זוכר לא הגיעה ל 0 קילומטר. מי הבודדות שהגיעו אם בכלל היו הגרסה הבכירה .

לאון קופרה, שהייתה עדיין תחת לוגו סיאט, הייתה אצל אוטו דיל  ב 0 קילומטר רק בזמן שינוי המיתוג מסיאט לקופרה ואז אלה היו כולן גרסת ה 290. עם סמל סיאט המוזהב (גרסת קופר) ככל שאני זוכר היו כאלה אז כ 70 יחידות שנחטפו מהר מאד. 

מאז ניהול המלאי של צ'מפיון נראה אחרת. כל הרכבים נמכרים עוד בטרם המשלוח מגיע ארצה. בודדים נותרים במלאי שגם הוא נמכר יחסית מהר.  

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

תודה. ככל שאני חושב על זה אני לא בטוח איך גרסת ה 150 כ"ס מצדיקה 200 א"ש. כדי שזה יהיה באמת כדאי, זה היה צריך להיות לפחות 200.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, zaf כתב:

מאז ניהול המלאי של צ'מפיון נראה אחרת. כל הרכבים נמכרים עוד בטרם המשלוח מגיע ארצה. בודדים נותרים במלאי שגם הוא נמכר יחסית מה

לדעתי אתה צודק. מדוייק בדבריך.

הזמנתי רכב חדש מצ'מפיון.. אז בסוף מזמינים מהמבחר שקיים כשהאוניה בדרך..

לגבי שאלת הצבעים שעלתה כאן. 

ולהערכתי לוקח חודש בין הזמנה ועד קבלת האוטו. 

במקרה של האיביזה 24 שהיתה לי. הזמנתי ב 13/2 וקיבלתי את האוטו ב 14/3. שנה שעברה. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555
  • מעניין 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

יש מספר יחידות במלאי.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

מנגד לפי מה שאני מזהה, ישנם לא מעט לקוחות שרוכשים ומחליפים תוך זמן קצר כי התאכזבו או מסיבות כאלו ואחרות שאינן תואמות את הציפיות או הצרכים שלהם.
אולי במקום לחפש 0 ק''מ, חפש לך משומשת צעירה בת כמה חודשים במחיר נמוך ממחיר של חדש.

אינני קשור אליו, אבל משיטוט מהיר וקצר..
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/o04aqz29?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=4&pagination=1
מניח שתוכל להתמקח ולהוריד עוד מהמחיר הדרוש.

עריכה אחרונה על ידי GTI33
לדוגמא
פורסם

אגב, חלק מהצבעים במלאי, עקב ביקוש נמוך מעט הצבעים היותר פופולריים (לבן, אפור בטון, כחול ושחור) שנמכרים מהר יחסית.

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, GTI33 כתב:

מנגד לפי מה שאני מזהה, ישנם לא מעט לקוחות שרוכשים ומחליפים תוך זמן קצר כי התאכזבו או מסיבות כאלו ואחרות שאינן תואמות את הציפיות או הצרכים שלהם.
אולי במקום לחפש 0 ק''מ, חפש לך משומשת צעירה בת כמה חודשים במחיר נמוך ממחיר של חדש.

אינני קשור אליו, אבל משיטוט מהיר וקצר..
https://www.yad2.co.il/vehicles/item/o04aqz29?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=standard&location=4&pagination=1
מניח שתוכל להתמקח ולהוריד עוד מהמחיר הדרוש.

הסתכלתי כמובן בשוק המשומשים. אין המון 2025.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...