Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה CX5 - החלפת בולמים

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 16 שעות, thebaron כתב:

עדכון: הותקנו שני בולמים קדמיים של KYB, שלהבנתי היא גם היצרנית של מאזדה. אליהם חוברו שתי כריות בולם מקוריות ויקרות (למרות שבדיעבד, המוסכניק אמר שאלה שברכב שלי היו תקינות). על הדרך הוחלפו גם שני מוטות מייצב קדמיים.

מאחור לא הוחלפו בולמים, כבר מעל חודשיים שאין בארץ בולמים ל-CX5 של KYB. 

אחר כך ביצעתי כיוון פרונט.

שורה תחתונה: אין שינוי, הנדנודים המעצבנים לא פסקו, ועל הדרך מרגיש לי ששרפתי כסף רב לשווא...האם יש בכלל טעם להחליף בולמים גם מאחור? חושש להשקיע עוד בערך 1300 שקל ולגלות שכלום לא השתנה. אני מתחיל להתבעס מהמצב! 

*האם יש מישהו שיש לו מאזדה CX5 משנתון דומה (נניח 2012 עד 2016 אך רצוי 2012-3) עם גלגלי 17 אינצ', שנחליף ונראה את ההבדלים?

אם הבולם לא דופק או לא נוזל למה צריך להחליף.

כדי למצוא נידנודים תשקיע במצלמה אלחוטית זה יעלה זול יותר מכל החלקים שהחלפת ותיסתכל בכמה נקודות מאיפה זה מגיע.

להחליף סתם חלקים בניחושים בלי להראות הוכחה שהחלק תקול המוסכים מומחים בזה.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם
לפני 17 שעות, thebaron כתב:

שורה תחתונה: אין שינוי, הנדנודים המעצבנים לא פסקו, ועל הדרך מרגיש לי ששרפתי כסף רב לשווא...האם יש בכלל טעם להחליף בולמים גם מאחור? חושש להשקיע עוד בערך 1300 שקל ולגלות שכלום לא השתנה. אני מתחיל להתבעס מהמצב! 

לא תיארת מספיק מדוייק את עניין הנידנודים.

מתי, איך ובאיזה חלק (קדמי או אחורי) האוטו מתנדנד ?

איזה צמיגים מותקנים על הרכב ? (יצרן ודגם)

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כדי ללכת גם על האחוריים. (1300ש"ח לא נשמע מחיר מופרז).

כמה השקעת על הקדמיים ?

איך זה התחלק?  בולמים / כריות / מוטות מייצב / עבודה .

סבוב נהיגה לצורך השוואה על רכב זהה, רעיון טוב.  

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...