Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, amosbmw כתב:

כפפות ניטריל ביתיות זה מתאים אולי רק להחלפת נורות הלוגן.

או נוזלים כמו שמן מנוע, השאר שהצגת נכנסו לסל הקניות, אז תודה!

פורסם
לפני 15 דקות, IsraCar כתב:

איך הגעת למסקנה הזאת. בעקבות הדברים שרשם "דיסקו5" ?

לקחת את זה קילומטר הצידה. (ולא לצד הטוב).

אם כל התוכחה שלך לדיסקו5, הייתה כדי למצוא הזדמנות  לספר איך עזרת לנהגת מבוגרת, אז יופי עשית מעשה טוב, מחמם את הלב.

(בעצם שנייכם רשמת שאתם עוזרים לנהגים בצרה, עם בוסטר וכו' אז למה לחפש ויכוח ?)

מודה ועוזב..

לא חסרים נהגים, ומנסיוני הדל יש יותר נהגות clueless שנכנסים לרכב מניעים ויוצאים לדרך. ממה שראיתי עד כה אין לזה קשר לגיל, לפעמים אלו היותר צעירות.

כבר כתבתי על אלו שיצאו לדרך עם סוללות לא מלאות ונתקעו או במקרה הטוב ״זחלו״ חזרה הביתה. וגם כאלו שנורות בלוח השעונים מבחינתן זה ״אווירה״  ולא התראה על חוסר שמן/מים/דלק ונוסעות עד שהרכב נעצר.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

כתום זה לחלשים. אדום זה לאמיצים 😜

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 29.7.2025 בשעה 11:06, omricn כתב:

זה כבר לא אפשרי ברכבים חדישים

דוורא מישהו אצלי בעבודה השאיר את הראב 4 שלו במוסך לתיקון מכה. הם השאירו את הסוויץ פתוח כלומר הכפתור היה לחוץ ובסוף היום בקושי הוא היה יכול להתניע אותו.

לפני 7 שעות, IsraCar כתב:

איך הגעת למסקנה הזאת. בעקבות הדברים שרשם "דיסקו5" ?

לקחת את זה קילומטר הצידה. (ולא לצד הטוב).

אם כל התוכחה שלך לדיסקו5, הייתה כדי למצוא הזדמנות  לספר איך עזרת לנהגת מבוגרת, אז יופי עשית מעשה טוב, מחמם את הלב.

(בעצם שנייכם רשמת שאתם עוזרים לנהגים בצרה, עם בוסטר וכו' אז למה לחפש ויכוח ?)

מודה ועוזב..

מה שתגיד, אתה צודק בהחלט. מיליון אחוז. אתה גבר גבר.

• מעניין 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפני 11 שעות, Cerebral Cortex כתב:

דוורא מישהו אצלי בעבודה השאיר את הראב 4 שלו במוסך לתיקון מכה. הם השאירו את הסוויץ פתוח כלומר הכפתור היה לחוץ ובסוף היום בקושי הוא היה יכול להתניע אותו.

זה כבר שקול להשאיר את הרכב מונע בחניה 😄

בכיבוי הרכב ונעילה, אני לא רואה מצב שיש רכבים היום שניתן להשאיר את האורות דולקים.

פורסם
בתאריך 31.7.2025 בשעה 09:20, omricn כתב:

אני לא רואה מצב שיש רכבים היום שניתן להשאיר את האורות דולקים.

בקבוצת פולקסווגן אם מורידים/מעלים את ידית האיתות כשהרכב כבוי, זה מדליק את אורות החניה באותו צד, לסימון רכב חונה לצד כביש חשוך.

יש מקרים שאנשים מזיזים את הידית בטעות כשיוצאים מהאוטו או כששמים צילון לשמשה ואז האור נשאר דלוק.

• מעניין 2

פורסם

מנצל את השרשור - כשרכשתי את הרכב הנוכחי שלי הוא הגיע עם שקית אשפה שתולים על משענת הראש של המושב הקדמי, משהו בסיסי אבל ממש נוח לשימוש - חיפשתי מאז ולא מצאתי איפה קונים כאלה, אם מישהו מכיר אשמח ללינק

• מעניין 1
פורסם

אני מחזיק בכזה במכוניות של המשפחה 

https://a.co/d/bwLjeWV

• רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 35 דקות, zaf כתב:

אני מחזיק בכזה במכוניות של המשפחה 

https://a.co/d/bwLjeWV

יש לזה הכרה לצורכי טסט?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, sperial כתב:

יש לזה הכרה לצורכי טסט?

כן, למרות שיש לי את ה״פח״ המקובל שתמיד מוצא את דרכו אל מתחת אחד הכסאות 😜

מה שנוח בדבר הזה הוא הסגירה העליונה שמונעת מדברים להתפזר. זה גם מגיע עם שקיות, אבל אין צורך במיוחדות, כל שקית מגליל השקיות באגף הירקות בסופר תתאים לו 😊

נקשר בקלות למשענת הראש, מוגן נוזלים, מחזיק ברשת הצד טישיו לידים שיושבים מאחור. בקיצור ,שימושי ונוח.

image.png.5f40dece6abba531a4c501dde46f3484.png

ממליץ למי שיש יותר מרכב אחד לרכוש ,כל עוד המשלוח חינם. רכשתי בזמנו לכל הרכבים במשפחה.

לפני 30 דקות, Skunk_Ride כתב:

אהבתי שבניגוד לשקיות זה רב פעמי אבל נראה קצת מסורבל ותופס מקום.

ממש זניח

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 40 דקות, IsraCar כתב:

הקלדת מילות הקסם "אשפתון לרכב" במנוע החיפוש גוגל' ,תניב מספר תוצאות.

הנה אחת מהן:

https://stav-ltd.co.il/product/אשפתון-לרכב/

תודה, אכן חיפשתי בגוגל אבל כמו אז גם היום החיפוש מעלה תוצאות בודדות וכולן של מוצרי פרסום שנמכרים בסיטונאות.

לינק לדוד עלי יהיה נפלא - למרות שגם שם חיפשתי ללא הצלחה, עד כמה שזה נראה טריוויאלי…

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

יש לזה הכרה לצורכי טסט?

לשנייה שכחתי מהנקודה ההזויה הזו שמחפשים שיש לך פח אשפה ברכב לטסטים. 

ספריאל, אתה רוצה מכון שפוי שלא מחפש שטויות באזור חיפה? אני בשמחה אמליץ לך על שלי... כבר שכחתי מה זה לחפש את הפח :rofl:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...