Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטסט האחרון (רכב של אחד הבנים) בדקו רק את הפנס השמאלי, ועמדת הזיהום היתה סגורה. לפי גוגל טיימליין הייתי שם 17 דקות, וזה כולל קצת תור במשרד. 

האמת שאילו היו שואלים אותי על הפח לא הייתי יודע איפה לחפש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בטסט שעברתי לפני שבועיים, לראשונה נבדקו מידות הצמיגים, נפתח תא המטען, (דאגתי מראש שהמשולש יראה, מכיוון שאני מאחסן אותו בצמוד לגלגל ספייר תחת משטח התא) הווסט הצהוב יראה על המושב הימני.  ההתרשמות שלי שרכב בן 8 נבדק קצת אחרת מרכב חדש יותר. למשל הרכב של אישתי בן ה3 (טסט ראשון שלו) שעבר בחודש מאי. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
בתאריך 27.7.2025 בשעה 09:28, omricn כתב:

לא מניעים רכב היברידי עם בוסטר..

זו תגובה פסיכולוגית לקניית מוצר חדש - האפקט של ירידת המתח וההתלהבות שקדמה לרכישה ועכשיו לא קיימת גורם לך לרצות לשחזר את ההנאה שוב. זה רכב חדש - אל תקנה עוד כלום חוץ ממצלמה.

אמרו לי במפורש להניע אך ורק עם בוסטר ולא עם רכב אחר

בתאריך 27.7.2025 בשעה 13:38, ברווז כתב:

מעבר לזה. תרומתי הצנועה לשירשור: תרסיס "תיקון" תקרים.

הבקבוק מאפשר לך (במקרים של פאנצ'ר פשוט) להגיע עד לפנצ'רייה הקרובה לתיקון אמיתי- מוגבל לעד 80 קמ"ש ו-80 ק"מ. 

הצלתי איתו הרבה אנשים - וגם את עצמי פעם או פעמיים. 

במקום להתחיל להתברווז עם להחליף גלגל, פשוט ממתין כמה דקות ויכול לנסוע לתקן אותו וזהו. 

אפשר קישור למוצר? שאבין מה זה?

עריכה אחרונה על ידי YogiBear2k
פורסם
בתאריך 28.7.2025 בשעה 10:13, ברווז כתב:

זה שירשור שלא ייגמר... :lol:

אני טיפוס DIY, כך שיש לי כלים בסיסיים ברכב (ולדרמן עלי תמיד), קליפס למשקפי שמש (שאני מחליף עם הראייה) שמחזיק מחברת קטנה ועפרון (כי עט מתייבש בחום הישראלי), כמובן התרסיס תיקון תקרים שדיברתי עליו, בוסטר התנעה, ועוד כמה דברים שלא כל אחד צריך- תיק ענק לקניות מהסופר קבוע בבגאז', יחד עם עגלה מתקפלת (שארגנתי לה עיגון קבוע כדי שלא תחליק לה להנאתה) מאחר ויש לי גישה עם רמפה עד למעליות. יש לי גם פנס חזק בתוך כיס המושב האחורי (עם מגנט שניתן לקבע לחלקי הפח ברכב) ומטף (שאני כבר צריך להחליף) שיושב בתוך "ריפוד" כדי שלא ירעיש בתוך המחזיק-חור-תא-WHATEVER שיש בדלת הנוסע. סמרטוט מיקרופיבר באותו המחזיק בדלת הנהג, לניגוב החלונות אחרי שטיפה בתחנת דלק כדי שלא יישארו פסים. 

אשמח לכמה קישורים... ומה זה עגלה מתקפלת? אתה מדבר על עגלת משא L?

פורסם

בנוסף לעצות שנרשמו , אני מחזיק ברכב שני גלילי "איזוליר בנד " רחבים שעמידים בפני נוזלים לצורך אטימת צנרת אויר/ ואקום/נוזלים.

מנסיון בדרך.

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

חאפרים כולכם,שכחתם את הכי חשוב - סוכריות\מנטוס (או מסטיקים,אבל קצת בעייתי אם זורקים ושוכחים בפח באוטו..)

אין כמו להעביר פקק עם משהו טעים :)

עריכה אחרונה על ידי ezuf
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ואולי כמה דיסקים וקסוטות?

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 31.7.2025 בשעה 21:49, YogiBear2k כתב:

אפשר קישור למוצר? שאבין מה זה?

בהחלט, בבקשה.

בתאריך 31.7.2025 בשעה 22:26, YogiBear2k כתב:

אשמח לכמה קישורים... ומה זה עגלה מתקפלת? אתה מדבר על עגלת משא L?

קישורים למה? 

וכן, עגלת "משא" מתקפלת

בתאריך 2.8.2025 בשעה 13:36, ezuf כתב:

חאפרים כולכם,שכחתם את הכי חשוב - סוכריות\מנטוס (או מסטיקים,אבל קצת בעייתי אם זורקים ושוכחים בפח באוטו..)

אין כמו להעביר פקק עם משהו טעים :)

לא להשאיר באוטו! עליך, ולא ברכב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 4 שעות, ברווז כתב:

העדפה שלי, וזה מה שאני  מחזיק (אם כי במיתוג ״סטנלי״ ) 

https://ksp.co.il/web/item/317935

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הצורך שלי הוא במעין צעצוע זול, אז יש לי צעצוע זול... עובד כבר לא מעט שנים בדיוק כמו שאני רוצה וצריך, ואפילו הופתעתי לטובה ממנו כמה פעמים.

ZAF- עבורי זה חתיכת אוברקיל... בשביל לסחוב את הקניות מהסופר הבייתה.

פורסם

תתפלא, כמה יותר נוח להעביר כמה ארגזי ירקות ואבטיח מהרכב למעלית כשהעגלה במצב שוכב.

image.png.8748d0e1b1e3a604858e1af3614f027c.png

פורסם

כל אחד והרגלי הקניות והסחיבות שלו, ידידי. 

אצלי זה שישיות קולה זירו ו\או סודה, ומעליהן תיק שמכיל את כל הפרודוקטים האחרים. מהרכב דרך הרמפה ועד למעלית.

אם הייתי חושב שאני צריך משהו אחר כבר הייתי מארגן לעצמי, אבל בשביל פות"ש זו נקודה מצויינת למחשבה. תודה. 

פורסם

ZAF ציין שאצלו המותג הוא סטנלי ולא כמו בתמונה אחד לאחד. 

ואני לא ממש הבנתי מה אתה בעצם שואל. 

הגלגלים האחוריים לא ממש צריכים להיות חופשיים, ומקדימה זה קאסטרים. 

איך אומרים, 

"תראה לי על הבובה איפה זה נגע בך" :lol:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...