Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בצרפת

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים הניסיון הראשון משפיע.

הנהיגה הראשונה שלי בחו״ל היתה בכרתים, לפני היות ה-gps מכשיר עממי. והייתי טירון, לא ידעתי איך להתכונן, הסתפקתי במפת דרכים סטנדרטית. אז יצאתי מנמה״ת וכמובן פניתי ימינה במקום שמאלה. שמתי לב שלפני צומת, אז האטתי ועצרתי. ואז ראיתי שבפינה הימנית מתחבא רמזור קטן ואדום ומשמאל ניידת קטנה וכחולה.

לפחות האינסטינקטים שלי הצילו אותי מאי נעימות 5 דקות אחרי שיצאתי לנהיגה ראשונה. ובהמשך החופשה ביקרתי בעיר הרקליון עוד כמה פעמים, סה״כ מדובר בינונית.

@amosbmw נהגתי גם בערים גדולות כמו בריסל, מינכן וונקובר. אבל זה היה אחרי אי אילו אלפי קילומטרים של ניסיון באירופה, ותכננתי את המינימום החיוני. פריס אינה היעד המתאים להתנסות ראשונה.

פות״ש, אני חוזר ושואל - לאן אתה מתכוון לנסוע מחוץ לפריס? סביר שתוכל לקבל כאן עצות טובות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צריך להפריד בין הצורך ללנהוג בערים גדולות לקושי לעשות זאת.

ברור שאין יעילות או הגיון כלכלי בלשכור רכב למספר ימים בהם מתכוונים לשהות בפאריז, לשלם כמה עשרות יורו ליום חניה במלון, לנסוע איתו לאייפל ולנסות למצוא חניון שם, בהשוואה להתניידות באמצעות תחבורה ציבורית, לרבות אולי מוניות.

אבל, לנהג טוב, בטח היום בעידן של וויז/גוגל מאפס, לא אמורה להיות שום בעיה להתנייד בתוך עיר כזו. ברוב הערים שצוינו הנהגים הרבה יותר מתחשבים ומודעים לתנועה מאשר בארץ.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

גם עם נהגים מתחשבים זו בעיה. מדובר בהרבה רחובות קטנים ומפותלים עם הסדרי תנועה שקשה להבין תוך ימים בודדים. למשל כל מיני נתיבים לא רציפים. ועם הרבה אכיפה. אז אתה מבזבז זמן על נהיגה איטית ומתוחה, כסף על שכירת הרכב, ובסוף מקבל הביתה ד״ש עם קנס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...