Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ואולי בכלל היברידי?

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים ושבוע טוב,

אני נוסע כ-9,000 ק"מ בשנה, לרוב בתוך העיר באמצע השבוע ומחוץ לעיר בסופ"ש. התקציב שלי: 130-120 אלף שקל. תחילה התלבטתי בין מאזדה 3 וקיה ספורטאז בנזין (2022-2024), אבל חשבתי אולי להוסיף יונדאי קונה היברידי (2023-4), קיה נירו היברידי (24) או סוזוקי קרוסאובר (היברידי לכאורה). מצד אחד מעוניין לחסוך בדלק, מצד שני חושש מעניין הסוללה שמתישהו תשבוק חיים ותעלה הון. אשמח לייעוץ תודה

פורסם

כמה אנשים ומטען? בסכום הזה (או עם הרחבה קלילה) אתה יכול לרכוש רכב מקבוצה B/B-SUV חדש. לכן השאלה האם אתה זקוק לרכב מקבוצה C/C-SUV.

לגבי רכבים ״היברידיים קלים״ (סוזוקי, VAG) - הם לא באמת היברידיים וגם לא מקבלים הטבות של היברידיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

כמה אנשים ומטען? בסכום הזה (או עם הרחבה קלילה) אתה יכול לרכוש רכב מקבוצה B/B-SUV חדש. לכן השאלה האם אתה זקוק לרכב מקבוצה C/C-SUV.

לגבי רכבים ״היברידיים קלים״ (סוזוקי, VAG) - הם לא באמת היברידיים וגם לא מקבלים הטבות של היברידיים.

אמצע השבוע לרוב לבד או 2, סופש לרוב 4-5 באוטו (2-3 ילדים). סוזוקי זה אומר שאין חשש שהסוללה תמות?

פורסם

עם 3 ילדים אתה צריך משפחתית, וזה בהנחה שאין בעיה של מקום למושבי בטיחות

לא מכיר את המערכת ההיברידית הקלה מבחינת המצברים ואורך החיים שלהם.

חוץ מזה, אם יש לך נוסעים מאחור דרך קבע בדוק היטב את נוחות הספסל האחורי. יש לי זכרון לא טוב מדורות קודמים של המאזדה, אבל אתה צריך לבחון את הדורות המעודכנים. בכלל, אני מעדיף דלת אחורית אנכית (האצ׳בק או סטיישן או SUV), גם תא מטען יותר נוח וגם לא סובל מהשתפלות הגג לאחור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 דקות, sperial כתב:

עם 3 ילדים אתה צריך משפחתית, וזה בהנחה שאין בעיה של מקום למושבי בטיחות

לא מכיר את המערכת ההיברידית הקלה מבחינת המצברים ואורך החיים שלהם.

חוץ מזה, אם יש לך נוסעים מאחור דרך קבע בדוק היטב את נוחות הספסל האחורי. יש לי זכרון לא טוב מדורות קודמים של המאזדה, אבל אתה צריך לבחון את הדורות המעודכנים. בכלל, אני מעדיף דלת אחורית אנכית (האצ׳בק או סטיישן או SUV), גם תא מטען יותר נוח וגם לא סובל מהשתפלות הגג לאחור.

היום אני מסתדר עם הונדה ג'אז אז מניח כל האופציות יהיו עדיפות חח

פורסם
לפני 7 שעות, pumon כתב:

מעוניין לחסוך בדלק

אם המטרה היא לחסוך דלק אז היברידי (אמיתי, לא לכאורה) זה המהלך הנכון. ואולי הכי טוב חשמלי.

אם המטרה היא לחסוך כסף כנראה שאין צורך בהיברידי. חסכון בכסף ובדלק זה לא אותו דבר...

הפער בין היברידי ללא היבריד יסתכם אצלך לכל היותר ב 200 ש"ח בחודש.

רכבים היברידיים חסכוניים בדלק ולכן מבוקשים כיד 2 והמחיר בהתאם. ככל שהנסועה גבוהה יותר כך יותר "משתלם" לרכוש רכב היברידי. עבורך זו כנראה החלטה שלא תחסוך לך כסף, ואולי להפך.

תחפש רכב ואם יהיה היברידי אז זכית. סביר להניח שאם לא תתעקש אז תמצא עצמך ללא היברידי. כי בלא היברידי באותו המחיר כנראה תמצא רכב עם נתונים אחרים עדיפים.

פורסם
לפני 2 דקות, razi_pazi כתב:

אם המטרה היא לחסוך דלק אז היברידי (אמיתי, לא לכאורה) זה המהלך הנכון. ואולי הכי טוב חשמלי.

אם המטרה היא לחסוך כסף כנראה שאין צורך בהיברידי. חסכון בכסף ובדלק זה לא אותו דבר...

הפער בין היברידי ללא היבריד יסתכם אצלך לכל היותר ב 200 ש"ח בחודש.

רכבים היברידיים חסכוניים בדלק ולכן מבוקשים כיד 2 והמחיר בהתאם. ככל שהנסועה גבוהה יותר כך יותר "משתלם" לרכוש רכב היברידי. עבורך זו כנראה החלטה שלא תחסוך לך כסף, ואולי להפך.

תחפש רכב ואם יהיה היברידי אז זכית. סביר להניח שאם לא תתעקש אז תמצא עצמך ללא היברידי. כי בלא היברידי באותו המחיר כנראה תמצא רכב עם נתונים אחרים עדיפים.

חן חן

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...