Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות ניסיון עצום שיש לי בשימוש בפלסטלינה, פעם ראשונה שנתקלתי במצב בו נשארו סימנים כמו של מריחת צבע.

אולי זה סוג הפלסטלינה. אולי צבע הרכב עדין יותר מהקודמים.

זיהיתי את זה יחסית מהר וזה על שטח מאוד מצומצם.

בכל אופן - אני לא רוצה לעשות ניסויים. ומאוד נמנע מפוליש מיותר/מוגזם.

אשמח לקבל המלצה על בעל מקצוע אומן בתל אביב - לעבודה מאוד נקודתית.

תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם זה על אזור קטן, פשוט תעשה פוליש ידני או מגבת מייקרופייבר או ספוג ייעודי. קשה לי להאמין שפלסטלינה עשתה משהו שלא ירד בקלות בפוליש ידני. מה הסיבה שעשית פלסטלינה? זה לא משהו שעושים סתם ואין בזה צורך. 

• אחראי פורום
פורסם

אתה יכול לצלם?

לא מוכר לי נזק כזה מפלסטלינה.

ולמה לא להתחיל עם פוליש הדרגתי מאוד?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
בתאריך 11.7.2025 בשעה 12:12, madmaxx כתב:

אם זה על אזור קטן, פשוט תעשה פוליש ידני או מגבת מייקרופייבר או ספוג ייעודי. קשה לי להאמין שפלסטלינה עשתה משהו שלא ירד בקלות בפוליש ידני. מה הסיבה שעשית פלסטלינה? זה לא משהו שעושים סתם ואין בזה צורך. 

פלסטלינה כשיש לכלוך עיקש שלא יורד בשטיפה. כשאתה מעביר יד על משטח ומרגיש שאינו חלק.

מניסיון יישום נכון לא מזיק. 

לפני 18 שעות, itaysamurai כתב:

לא מוכר לי נזק כזה מפלסטלינה.

ולמה לא להתחיל עם פוליש הדרגתי מאוד?

סביר שפיקששתי והפלסטלינה הייתה עם לכלוך (ממש לא ברור למה. הייתה חדשה) וזו לא מריחה אלא שריטה רוחבית עדינה.

ניסיתי פוליש מאוד מאוד עדין ולא ראיתי שינוי משמעותי.

כשגרה מקפיד מאוד על נקיון ושכבת הגנה. מאוד נמנע מפוליש כדי לשמור על צבע לשנים ארוכות (למעט אם יש משהו מאוד נקודתי). רכבים בחניות מקורות בית ועבודה.

אעדכן.

• רעיון טוב! 1
פורסם

פוליש מאוד אגרסיבי זה לא יותר מ-2 מיקרון של לכה, לא משהו שהייתי מתרגש ממנו בשום צורה כאשר ברכב ממוצע שכבת הלכה היא כ-50 מיקרון. פוליש בינוני ובטח שעדין זה כבר משהו שממש קשה למדוד אותו ונכנס למסגרת טעות הדגימה, צריך לעבור בערך 10 פעמים כדי לראות שינוי ברור במידה. 

אני תמיד מנסה להוריד כתמים עקשים עם חומר כימי לפני שאני פונה למשהו מכאני, כך גם לגבי התחושה שהמשטח לא חלק. מסיר מתכות ומסיר מינרלים או שמפו חומצי לרוב עושים את העבודה ברכבים שמתוחזקים היטב. 

• מעניין 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...