Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 2008

Valialt

פוסטים מומלצים

שלום לכולם, אנחנו משפחה +2 מחפשים רכב שיהיה לנו נוח ומרווח. שקלנו מספר רב של אפשרויות ונתקלנו בפיג'ו 2008 בנזין 1.2 שנת 2018 עם כ100 אלף קילומטר.

אני יודע שזה הדגם עם המנוע הבעייתי, אבל העלות של הרכב הזה היא 20,000₪ וכל אופציה אחרת שמתקרבת לרכב מבחינת נוחות, קילומטרז' או שנתון קופצת לסביבות ה50,000₪.

הרכב עבר החלפת מנוע ורצועת טיימינג שנה שעברה האחראיות של פיג'ו.

השאלה שלי היא האם בשביל זוג שנוסע בעיקר נסיעות עירוניות, בערך 15k בשנה האם שווה לקנות את הרכב, לשמור עליו מטופל מבחינת שמנים והחלפת רצועה לפי הנחיות המוסך? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם מדובר על מנוע חדש לגמרי, אז יש פה אופציה לא רעה בכלל.

אם זה מנוע משומש ידוע כמה ק״מ הוא עבר?

אפשר להקטין סיכוי להתפוררות ע״י החלפת שמן כול 10 אלף ורצועה כול 4 שנים או 60 אלף- זה מחמיר מאשר הוראות יצרן.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, yulianx כתב:

אם מדובר על מנוע חדש לגמרי, אז יש פה אופציה לא רעה בכלל.

אם זה מנוע משומש ידוע כמה ק״מ הוא עבר?

אפשר להקטין סיכוי להתפוררות ע״י החלפת שמן כול 10 אלף ורצועה כול 4 שנים או 60 אלף- זה מחמיר מאשר הוראות יצרן.

אני אשאל, לפי הבנתי הוא יחסית חדש. אם הוא הוחלף יש משהו שצריך לשאול? לוודא האם החליפו שמן ואם כן מה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבקש לראות פירוט של הקבלה, אך מניח הם עשו החלפת שמן ואם המנוע חדש אז בכלל מעולה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

20,000 לרכב בן שבע??

הפסד כמעט יותר גדול מפונזי

שלא לדבר על כמות התיקונים שכנראה היה צריך בחייו ה"ארוכים"

כדאי לבדוק לעומק אם לא מדובר בנבלה שמנסים להתפטר ממנה ומחר תצטרך עוד החלפת מנוע

ובנוסף לשים כסף בצד בשביל תקלות ובלאי על הצד שתהיה בעיה יקרה לתיקון 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים. לפני מס' שנים הייתי בהתלבטות דומה. ניתן היה להשיג רכב כזה ממודל מתקדם יחסית במחיר נוח מאד. מה שהכריע את הכף היה הרצון להיות שקט יחסית מבחינת האמינות ולא לדאוג מכל דבר קטן. החלפת המנוע יכולה להיות יתרון, אבל גם להעיד על בעיות שייפלו על הקונה. אני הייתי מתרחק, אלא אם כן אתה מכיר מוסך קרוב שמכיר את הרכב היטב 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם נכנסתי ליד 2 והמחיר של 20 אלף אכן מאוד זול.

אולי בגלל החלפת מנוע אנשים בורחים, או שיש תאונה. הייתי מבקש דוח סליקה והיסטורית טיפולים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, yulianx כתב:

האם נכנסתי ליד 2 והמחיר של 20 אלף אכן מאוד זול.

אולי בגלל החלפת מנוע אנשים בורחים, או שיש תאונה. הייתי מבקש דוח סליקה והיסטורית טיפולים.

האמת שראיתי עוד 2-3 רכבים דומים מבחינת מפרט ומחיר. אני בהחלט אבקש ספר טיפולים וגם הוציא דוח בלקר. עוד משהו ששווה לברר? כמובן שנלך לבדיקת מוסך מורשה פיג'ו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...